Stan, party & paket

Igår vandrade jag en runda på stan. Utförde mina ärenden i form av paket köp samt systembolaget, passade även på att synda riktigt ordentligt & köpte mig ett par trasiga ljusa jeans, en svart tröja, ett par stora örhängen & ett par tuffa trosor. Något som jag inte alls borde ha gjort eftersom jag bestämt mig för att spara pengar. Se så bra det gick! Efter staden bar det av hem till min lgh för att se om det fanns ngr paketavier innanför dörren, & yes det gjorde det! Tur för mig det, annars hade bror min fått vara utan födelsedagspresent. Åkte genast till Södercentrum för att hämta paketen. Robbans innehöll säsong 2 av Joey & Planet earth, vad det andra paketet innehöll är en dunderhemlis, men mkt fint va innehållet! Sen superfart till Adut för att slå in presenterna & göra sig fin inför kvällens födelsedagsparty! Kom nästan i tid för engång skull. Det bjöds på mat i form av: fläsfilé, klyftpotatis, potatisgratäng, aioli, rödvinssås & cognacssås ala Robban & Adut. Duktiga gossar de där två. Jag & Malen roade oss med att åka BMW & hämta wiiet som vi glömde. Sen när vi återvände stod maten på bordet! Ingen gladare än vi som slapp anstränga oss! Riktigt trevlig tillställning med supergod mat, massa wii spelande & mkt trevligt sällskap!




gissa vad som ryms i denna vita påse?

Nattuggla

Nu sitter jag här parkerad framför datorn efter ett stadigt mål mat från donken! Fick iaf sluta 45 minuter tidigare än vanligt, så jag hann både handla på maxi & på donken innan jag normalt sett skulle sluta. Det va skönt, slipper jag härja om det imorrn. Imorrn är ju min lediga fredag så då ska jag faktiskt unna mig en promenad på stan & kanske en sväng till solariet! Det skulle vara mkt skönt. Har jag & min kropp en riktig tur kan det till och med bli en sväng till gymmet. Sen blir det hemfärd & tvätt för hela slanten. Nu har jag precis beställt min älskade handkräm Elisabeth Arden som jag av en ren slump fyndade på donnabeauty.se eller va sidan hette för 49:- hur billigt som helst! Eftersom detta märke slutat säljas i Kalmar, va jag tvungen att åka till Växjö för att köpa den förra gången så då blev det en dyyyr handkräm. Men det kompenserades ju denna gång! :-) Tur man har ibland. Passade även på att köpa mitt läppglans som jag måste supit bort på julbordet med jobbet. Freeze 24/7 lip plumber, som jag va så otroligt nöjd med. Även detta fyndades för 249:-, sist köptes det på eleven.se för 395:- Vilka klipp jag gjort ikväll mina vänner, nästan lite nöjd över mig själv!
Nähä nu väntar sängen & sömn, fast först massage av min älskling!
Natti natti

Sista dagen

Idag är det sista dagen på jobbet för denna veckan. Såå skönt, finns en liiten chans att vi slutar tidigare idag me så hinner kanske hitta på något bus med min man. Undrar just vad han håller på med? Inget livstecken ifrån borgen idag :-( Snart ska jag åka till min lägenhet & träffa far som ska hjälpa mig att laga min säng. Den har pajat totalt! Skit säng!! Rätt vad det är så sitter man på golvet. Men med mästerbyggarens hjälp hoppas jag att den går att laga! Imorgon är det födelsedagsfirande för bror min som fyller 22 år, då blir det matlagning & lite spel & party hoppas jag. Det ska bli superkul. Undrar just bara vad jag ska köpa till lilla hyndan som fyller år på måndag? Rätta mig om jag har fel. Men med min skarpa hjärna kommer jag nog på någon genialisk idé. På lördag blir det färd ut till Ugglerum för besök hos Maria & Willy, det ska bli trevligt. Evelina blir nog överlycklig när "Adan" kommer på besök! :-) & han lika glad som får busa med henne!
Nähä nu ska jag göra mig iordning & käka frucka innan jag måste pysa.
Tjingeling

Söndagar=mys & tvätt

Idag blev den en välbehövlig sovmorgon, dock fick jag vandra ut med en öronkliande hund vid 9-tiden idag på morgonen. Befarar att stackarn fått öronskabb eller öroninflammation, kliar som tusan i vänsterörat! Får ringa till farbror doktorn imorrn. Sen mös vi lite till Let's dance i soffan. Efter det blev det handling på Maxi inför kvällens käk. Sen blev det det vanliga söndagsnöjet: tvättning! Nu ska vi snart krypa ner mysandes med varandra i soffan & glo på kvällens film!




Älskar dig min Adut, du är underbar!

20 års kalas

Igår va vi ju som bekant på bror Goffes 20 års partaj! Trevlig tillställning med en herrans massa folk, fast som vanligt av någon konstig anledning när vi är i Ljungbyholm hade jag fruktansvärd mensvärk. & då är man ju inte direkt på supermegaduper partyhumör, men det gick bra ändå. Åt vår mumsiga smörgåstårta & jag drack läsk för att kunna återvända hemåt på kvällskvisten. När alla gäster avlägsnats blev det game på wii. Jag & mammut spelade en tennismatch & jag vann precis på det berömda piphåret! Roligt som vanligt hade vi!!




Henkmut & papput i full gång! Jag ligger & lider i soffan i bakgrunden.

Stressig fredag

I fre jobbade jag en stund, fick sluta tidigare som vanligt & tur va väl det! Klockan tre skulle jag nämligen befinna mig på bilprovningen & spontan besiktiga bilen. Fick egentligen en tid 15 februari i Haninge, men kände inte riktigt att jag ville köra till huvudstaden för att besiktiga bilen. & gissa vad gott folk! Den gick igenom med blankt papper! Fy farao vilken lättnad! Nu blir det försäljning av den för att sedan börja ett nytt mer motionsrikt liv på cykel! :-) Efter det lyckliga beskedet på bilprovningen for vi hem till mig & började baket av Goffes smörgåstårtor inför lördagens 20-års kalas. Efter det blev det icke god pizza på Italia, den mest smaklösa pizzan jag någonsin stoppat i truten, grymt besviken blev jag! Sedan begav sig kompaniet mot bowlinghallen för lite spel, jag, Adut, Anna & Kalle. & gissa vem som vann? Haha jag såklart!! Hu vad jag kämpade, Adut va mig hack i häl ett tag. Men jag lyckades tillslut! Det va skönt. Äntligen har jag blivit bra igen! Svettiga & dana åkte vi hem till mig för lite sällskapsspel, i form av "pratmakarna" jag & Anna krossade manslaget helt & hållet! Vi va överlägsna kan man säga! Kompaniet Anna & Kalle drog sig hemåt runt 12 tiden. Efter det kom nästa kompani på spontanbesök, Tove & Jimmy. Även med detta par blev det pratmakarnaspel, men här förlorade tjejerna! Mkt märkligt! Sömn blev det först vid halv tre & paret Jimmy/Tove sussade i vår bäddsoffa. Mkt trevlig fredagkväll med andra ord!




En lycklig José som vann bowlingmästerskapet!




För grabbarna gick det också bra




men för Anna gick det inte lika galant!




jag & Tove sög stenhårt i pratmakarna




paret Jimmy/Tove & lille mysSnysan




 

Sova & humöret

Nu sitter jag här i sängen & väntar på att John blund ska ta mig till drömmarnas land, är så otroligt trött! Förstår överhuvudtaget inte vad det är som tagit åt mig?! Har jag blivit fångad av något sömnmonster? Jag har aldrig varit så här trött tror jag! På makalöst dåligt humör är jag me, Adam blir nog snart galen på mig & mitt temperament! Hoppas bara att det är lite "dåligthumörinnanmensen" annars kan jag nog börja bli lite orolig! Igår va jag iaf på stan & tröstshoppade lite kläder till mig & Adut. Ett par svarta chinos, en randig tröja, en vit tröja & en kofta till mig & en munktröja & en t-shirt till min babe! Imorrn ska det jobbas sen bakas smörgåstårtor till Goffes 20 års kalas & sen bowlas med Anna & Kalle på kvällen! En dag med mkt aktivitet med andra ord, hoppas att jag orkar! Nähä nu ska jag iklädd Aduts långkalsingar vandra ut med Snysan innan läggdags! Tjingeling blogghynds



Ont i magen

Nu har jag spenderat flera dagar i sängen & idag känns magen äntligen lite bättre! Hoppas på jobb imorrn, är verkligen tråkigt att vara hemma! Igår fick jag iaf lite viktiga saker gjort, som att skriva om renoveringen på huset så att vi får lite avdrag i deklarationen! Idag har jag bara slappat framför TV:n filmen "final call" blev sedd ännu en gång av mig! Nu sitter jag bara & väntar på att min älskling ska komma hem så jag får lite sällskap!


Partyt

Klockan 18 anlände de första gästerna som bestod av pappa & Britt. Av dem fick jag fyra stolar till mitt köksbord, så genast blev det ihopbyggning av dessa för att endel av gästena skulle slippa sitta på pallar. & hann det gjorde vi precis innan det ringde på dörren igen, denna gång va det bror som trampade in & säger: -ähh, fan syrran jag glömde din present! Såå typiskt han, det är bara att åka & hämta sa jag då! Sen kom nästa gäng, hela familjen Drevfors! & med en cykel, en alldeles egen hoj! Jag fick min älskade cykel som jag såå länge önskat mig, & av en gammal modell med! Gud va glad jag blev. Av bror & Malen fick jag en supermegaduperstor väggklocka! Sedan började kalasandet med smörgåstårta & herre gud va god den va, vi hade verkligen lyckats jag & min älskling! TUR! Mkt trevligt va det & familjerna funkade mkt bra ihop! Janne & Janne blev bundisar med engång! Kvällen fortsatte med öl, cider, vin & spritdrickande samt hockey/wii spelande.






födelsedagsbarnet & far i bakgrunden



Bror & Jeppe in action




Lilla älskade Snysan va så klart med på ett hörn me! Va fin du är lilla gumman!




Mammut & älsklingen va hjältar under kvällens gång & hjälpte mig med disken!

Va en otroligt lyckad kväll med mkt skratt & tom gråt, & då av glädje! När pappa bowlade på wii, haha har väl aldrig skrattat så mkt tror jag! Tack alla för alla otroligt fina presenter! 

Lördag & min födelsedag

Dagen började med nagelfix redan kl 11, trött som tusan anländer jag till Calmare spa för att lösa upp mina gamla akrylnaglar som jag haft sedan väldigt lång tid tillbaka. Såg ut som helvetet vill jag lova! Upplösningen av naglarna tog iaf ca 1 ½ timme & det är fruktansvärt drygt & sitta med händerna i två koppar & bara glo. Rysigt & obehagligt är det me, när man är van vid riktigt hårda & stabila naglar & sedan få tillbaks sina egna otroligt sköra naglar. Efter mkt slit & om & men blev iaf slutresultatet väldigt bra, nu har jag mina vanliga glasfibernaglar utan tippar, bara mina egna som är förstärkta. En enkel målning blev det me efter allt bling bling vid jul. Mkt nöjd blev jag!





Efter nagelfixet va det time för shopping av majonäs & räkor, sedan hem för garneringen av tårtorna. Reultatet blev faktiskt mkt bra!




mitt mästerverk




& Aduts mästerverk

Efter det va det dukning & tillfixning som stod som nr 1 på listan. Dock inte så mkt stress som det brukar vara när vi ska göra något, det va skönt!


Fredag

I fredags hade jag iaf sån fruktansvärd tur att jag fick gå hem ifrån jobbet vid 20. Annars hade jag varit där till 23.30 & då hade det blivit smörgåstårtbak hela natta! Så efter jobbet va det bara att skynda hem till Adut & packa för att sedan fara vidare till min lägenhet för städande & fix av smörgåstårta. När vi väl började med vårt projekt inser vi ganska kvickt att brödet inte alls kommer räcka. Så runt 23 tiden får vi ta racerguldbilen till shell select & köpa rostbröd. Vid 01.30 va iaf megaprojektet smörgåstårta klart. & resultatet såg vid den stunden faktiskt väldigt ljust ut, lite osäkra va vi om de va för torra.





Sömnmonster

Ännu en dag avklarad på jobbet, trött som attan! Har varit ett riktigt sömnmonster denna veckan! Har nog tagit över darlingens roll! Inte alls bra, för på lördag är det någon som kliver ett steg längre upp på stegen till att snart fylla 30 år & massa folk kommer på kalas! Hur ska det hinnas städas & fixas smörgåstårta? Förbövelen imorgon är det ju torsdag!! & jag jobbar på fredag, frågan är bara hur länge? Hoppas till 19-20 eller nåt. Då hinner jag kanske lite! Imorrn ska jag iaf gå upp när Adut åker vid 08. Måste åtminstone hinna raska ut granen, för det är väl ett antal dagar försent om jag inte fattat helt fel?! Igår bokade jag iaf en välbehövlig resa til Ronneby brunn för oss på vår 6-månaders dag. Massage & mys kan inte komma mer lägligt! Det ska bli såå fruktansvärt underbart! Nähä nu ska jag nog krypa till kojs, för imorrn är det tidig morgon som gäller!!



Måndagmorgon & 4-månader

Väcktes jag av Aduts klocka halv sex, gissa om jag va trött då! & sen skickar sötisen tusen supergulliga sms hela morgonen så det va ju i stort sett lögn i helvete att somna om! Jag låg ju bara & svävade på små rosa fluffiga moln. Igår va det nämligen firande av vår 4-månaders dag. Adam blev överraskad med 3 röda rosor & ett gulligt kärleksbrev samt en stock snus när han kom hem från jobbet. Snäll jag e va? Inte för att jag på något sett stödjer snusandet! Sen va det dags för jobb för min del, drygt som attan första dagen & sen ska jag dit på fredag me mllan 15-23.30!

                                     JAG ÄLSKAR DIG DARLING, DU BETYDER ALLT FÖR MIG!

Helgen

I fredags va bror & Malen på besök hos oss, det blev wii kväll för hela slanten! Boxades, lirade tennis, bowlade & baseballade! Riktigt kul hade vi, & Malen hade helt klart den hetaste stilen på boxningen! Grym på tennis va hon me den hyndan! & bror va väl den som levde sig mest in i sporterna! Tyvärr fanns ingen kamera i närheten denna tokiga kväll! Kvällen avslutades runt halv ett tiden då alla va helt slut i armarna!

Lördagen vaknades med en hiskelig träningsvärk i armarna. Jag gjorde mig i ordning och sprang en runda på stan för att finna en inflyttningspresent till kvällens tillställning, nämligen inflytt/födelsedagsfest hos Anna en brud till Kalle i paintballen. Gallejet kanske inte va i den bästa klassen, men det berodde väl kanske på att jag inte kände någon! En låt i singstar ställde iaf upp på! :-) Runt halv ett tiden bar det av mot stan, fast min hane ansågs vara för full, så med gänget på bistrobar blev det ingenting av. Gick en sväng till KM för att möta Björn, kvällen avslutades däven som tusan hemma i Björns soffa, innan det va dags för mig & älsklingen att vandra hemåt.

Söndagen fick bli en tokmysig dag eftersom jobbet började igen i måndags både för mig & Adut. Så mys till 3 filmer blev det denna dag & hur mkt kärlek som helst! Kunde inte bli bättre!

SeX

Läste nyss en artikel "7 roliga fakta om sex" där det stod att:

Män tänder på...


Forskning visar att män blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff och apelsin.

-Jaså, är det en stor & flottig pizza man ska stinka för att grabbsen ska bli upphetsade? Haha

Kvinnor tänder på...


Kvinnor tänder på doften av lakrits, gurka, lavendel och babypuder.

-Haha, hur luktar gurka om jag får fråga?


Bra som tusan ska man tydligen må av det me:

Sex skäl till sex

Sex har inte bara ett högt underhållningsvärde och utan kan dessutom vara nyttigt och hälsosamt. Ur ett hälsoperspektiv listar Expressen sex andledningar till att ha sex.


Minskar stress

Enligt en studie som publicerades i tidskriften Biological Psychology sänks blodtrycket samt den allmänna stressnivån när man har sex.

Stärker immunförsvaret

Att ha sex regelbundet är hälsosamt. En till två gånger i veckan har fastställts förstärka kroppens immunförsvar då en ökad mängd antikroppar, immunoglobin A, producerats. Något som hjälper kroppen att skydda sig mot förkylningar och infektioner.

-är nog därför jag aldrig är sjuk!


Bränner kalorier

Att ha sex i 30 minuter bränner 85 eller mer kalorier. Efter 42 stycken halvtimmespass har du bränt ungefär 3600 kalorier, vilket räcker för att gå ned i vikt.

Minskar risken för prostatacancer

Att ejakulera ofta och regelbundet minskar risken för att drabbas av prostatacancer med en tredjedel. Speciellt för män runt 20 år, visar en australiensisk studie.

Lyfter självförtroendet

En undersökning vid universitet i Texas visar att en återkommande punkt i människors sexliv är självkänslan. Sexologen Gina Ogden motiverar det såhär:
"Bra sex börjar med bra självkänsla, och kan även förbättre den speciellt om sexet är kärleksfullt".

Lättare att sova

Efter orgasm frigörs hormonet oxytocin som gör det lättare att somna.

-Kanske därför Adut sover dygnet runt da?


Enligt studien har kvinnor mest sex när de är mellan 20 och 30 år med ett snitt på 10,4 gånger i månaden. I medelåldern har kvinnor sex mer sällan, 4,5 gånger i månaden, men studien visar att de då ofta njuter mer.

-Undrar just hur den där halva gången ser ut!

Intressant läsning så här på kvällskvisten! Nu ska jag nog gå & bränna 85 kalorier eller mer! ;-)


Läsningen hämtad från salongK.se


Synda för sina handlingar

Idag vaknade vi upp i min lägenhet med världens träningsvärk båda två! Till råga på allt har jag nyst typ 10 gånger & det är inte skönt i de onda magmusklerna vill jag lova! Idag har vi rört på fläsket igen, iform av vandring i Stensöslingan. Duktigt duktigt! Sen när vi kom hem, kom en kille smygandes efter oss i trappan & ville sälja "aha-lexikon" Adam & jag lika rädda för va killen kom smygandes om. Men killen hade rätta säljaförmågan & va ruggigt trevlig, så visst övertalade han oss till att köpa dessa böcker. Samtidigt som grabbarna babblade gjorde jag fläskpannkaka. Mums mums va gott det blev, jag är lite utaven mästerkock måste jag erkänna. Efter maten va det dags för hockeygibb med Martin. Men jag blev lovad ett "kärleksjufs" i uybyte så jag får väl va nöjd med min deal! ;-) Nu spelar vi nintendo-wii som vi lyckades buda hem i veckan på 5ore.se. Jag & min negerkvinna är helt överlägsna på bowling! 


 



En överlycklig Snysa i snön




ett pälsrist i snön




ett dåligt försök att försöka fånga snöbollen, skämmes Snysan




Min busiga 11-åriga donna leker fortf med kopplet!






Hetingen i långkalsonger spelar tennis på Wii!



Slitit hårt

Igår va jag & min snygging & rörde på våra fläskiga bullar riktigt ordentligt på gymmet, jag på AB´s & vattenworkout & Adut gymmade. Jag va så slut när jag kom ut till bilen att jag knappt orkade köra, då har man ansträngt sig riktigt ordentligt eller helt enkelt inte varit där på läänge! Duktigheten firade vi med godis & supermys i soffan till ett Jönssonliganrace. Fast finalen på kvällen bestod i ännu ett vilt träningspass, fast då i sängen! ;-) Hehe!


Promenad i snön

Idag stod en promenad på Stensö högst upp på att göra listan. Väcks runt halv ett av Adams mobil, då ringer Alen om gibbdag hos han. OK tänker jag där rök vår promenad på Stensö! & mkt riktigt så blev det. Min inte ska jag strunta i det fina vädret & den vackra snön! Grabbar mobilen & skickar sms till mina vänner, dock verkar det som att ingen kan. Attans tänker jag, ska det bli en ensampromenad med Snysan. Men då svarar Ossi att han gärna hänger på. Så en promenad med sällskap blir det tillslut! & va skönt & va fint det va, dock liite för mörkt för att få till ngr riktigt grymma bilder. Ska tjata på min hane att det blir en promenad med grill någn dag innan snön är borta!
Nu står jag i köket & lagar riktig lyxmiddag: klyftpotatis, fläskfilé & guacamole. Funderar på om det blir lyx i ensamhet eller om han hinner hem innan maten är klar?


 

Typiskt oss

Igår somnade vi vrålasent som vanligt, nämligen bestämt halv 4. Idag va det hyfsat svårt att vakna när vi skulle vinka av Karro vid tåget vid 9. Skyndar oss som attan, sena som vanligt. Anländer till tåget frusna & trötta & med en felsidaavvägenkörning. Ser inga nånstans som vki känner, så vi tror att vi redan har missat dem. Konstigt sa vi till varandra att ingen är där. Ringer Momo utan svar. Väntar lite till. Ringer tillslut Karro & Momo svarar: -Hej!
Jag:- vart är Karro?
Han:- hon ligger här och sover.
Hmm konstigt tänker jag & tror för en stund att hon ångrat sig.
Jag:- men ska hon inte åka?
Han:- Jo, imorgon! Är ni vid tåget nu? (skrattar som tusan)
Jag:- Jaa det är vi.
Han:- Men kom imorgon istället när hon ska åka!!
Såå himla typiskt oss!'
Hem till sängen & sova igen!!

Mys i soffan

Idag har det varit svinkallt utomhus, va en snabbis på Ikea & köpte två lampkontakter som jag givetvis glömde köpa igår. När vi steg in i bilen visade det sig att det va 15- grader ute! Det är ta mig tusan inte klokt! Så vi bestämde oss för god mat & filtar & mys i soffan & masaa mums mums! Hur mysigt som helst tills Adam påstod att jag fes i hans knä, något jag inte alls gjorde!!




Adut i köket för en gång skull, ibland undrar jag om han vet att det finns ett kök i lägenheten! :-)




Ibland blir jag nästan lite rädd för min man!




Massa godsaker




Snysan gillar gurka




Mmm va tjocka vi ska bli jag & min älskling




Filmerna vi mös till & jag va tom vaken till båda, ngt som aldrig hänt tidigare enligt Adut.




Så här arg blir jag när någon påstår att jag gjort nåt som jag inte alls gjort! Tex fisit i Adams knä!! 

Fis Gudinnan

Ikväll har jag och min älskling haft en tokmysig kväll med massa gott och bra filmer. Helt enkelt en underbar kväll som avslutas med ngt väldigt mystiskt. De var ju så då att min babe Josse satt i mitt knä och gosade. Helt plötsligt känner jag ett lufttryck på mitt lår som kommer uppifrån och som jag sa satt Josse i mitt knä, sen ser jag en väldigt oskyldig min som hon utstrålar. Då säger jag:- Josse fes du på mitt ben ? HAHA
Nej de gjorde jag inte sa hon, jag kände de också.
Då svara jag:- men vad kan de vara? de kom uppifrån och ner i ett rackarns tryck ;)
Och ovanför mitt knä råkar ju din rumpa vara babe :D
Nej jag fes inte säger hon.

Du är underbar min älskling. <3<3<3
ÄLSKAR DIG JOSEFINE PALMQVIST ! ! !




// Adam

Min vän

Om 1 dag 20 timmar & 30 minuter försvinner min alldeles underbara lilla vän till Spanien i 6 månader! Ett helt halvår! Hur ska jag klara mig utan allt vårt bus om helgerna? Våra tokiga spontanresor? Terapisnacken när något ont hänt? Nu är vi ju bara de tre musketörerna. Jag lovar att hålla ställningarna här hemma medans du är borta. Hoppas att det här halvåret går fortare än något annat halvår! Till sommaren ska vi hitta på massa bus igen! Det ser jag fram emot!

Hoppas att du får det bra i din familj iallafall, det är ju din dröm så jag hoppas att allt går bra! Jag kommer sakna dig otroligt mkt, du är en alldeles fantastisk vän!


Jag sådde några blommor
en för varje vän Jag tror att de var fyra
men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
på våren kom de åter men kvar bara tre stod
Så kom de stora regnet med moln så stora grå
och nästa gång jag såg dem så var de bara två
Sen så kom då solen med allt de ljus den har
och plötsligt står där ensam en liten blomma kvar
Du härdades i solen
du drunknade i regn
En sak är då säker
du är en verklig vän





Dikten är knyckt från http://www.angelfire.com/de/hilda/dikter.html

Mitt hjärta <3

Du är en fantastisk människa.

Du står ut med mig om kvällarna när jag pratar och vägrar hålla tyst trots att vi sagt godnatt hur många gånger som helst & du nästan jämt har somnat & jag väcker dig med mitt snack.

Du orkar lyssna på mig när jag behöver prata om mina problem, något som är otroligt viktigt för mig.

Du står ut med mitt gnäll om städning, & mig som den mest pedantiska & noggranna människan någonsin. 

Du ställer upp & finns hos mig när jag mår dåligt, både fysiskt & psykiskt. 

Du är otroligt snäll mot mig & visar verkligen din kärlek till mig.

Du är underbar & jag ser fram emot att spendera resten av mitt liv med dig, du är verkligen mitt allt! Jag hoppas att du står ut med mig & mina problem & mitt tjat om städning & att du måste gå upp tidigt på morgonen.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Jag är såå otroligt lycklig när jag är med dig! Jag studsar fortfarande runt på små rosa moln & den känslan hoppas jag aldrig försvinner.

<3

Vad gör man en söndagkväll?

Du & din partner

Vad heter ni?
Josefine & Adam
Hur träffades ni? jobbet
Hur länge har ni varit tillsammans? snart 4 månader 
Är ni förlovade? nej, men man vet aldrig när det kan ske
Bor ni ihop? ja
Har ni barn? ja en liten snysa :-)
Har båda körkort? jag har.
Isåfall, vem kör bäst? jag såklart
Kommer du ihåg er första kyss? Självklart, busig va den!
Vem sa "Jag älskar dig" först? han, och himlans va glad jag blev
Vem är äldst? jag, en gammal tant! :-)
Vilka stjärntecken är ni? stenbock & fisk
Vem fyller först på året? Jag såklart
Vem är längst? Adam
Vem sjunger bäst? Hm, det vet jag faktiskt inte & inte blir det en duell
Håller ni i handen på stan? Såklart, den släpper jag aldrig
Var nån av er oskuld när ni träffades? nix, men Adam hade nog en liiten tanke om att jag va det, hehe
Kände ni varann innan ni blev ihop? ja
Vad har ni gemensamt? gillar att jufsa, haha
Blev du kär vid första ögonkastet? Kanske inte direkt kär, men nånting va det definitivt
Har ni någon speciell låt? nä det har vi nog inte, men det ska vi minsann skaffa oss!
Har ni stora framtidsplaner? absolut, vi vet precis vad våra barn ska heta!
Har ni gråtit i varandras armar? ja det har vi
Har ni varit utomlands tillammans? visst har vi det, Danmark ngr gånger
Vilket är ert bästa minne? varenda dag är ett fint minne, men det bästa hittills måste nog varit när min darling sa att han älskade mig på parkeringen när jag skulle hem
Vem lagar bäst mat? mästerkocken såklart, & det är jag
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? myser, busar & lagar mat
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Alltid, äter nästan upp varandra
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej inte många meter, jag flyttade in nästan med engång!
Blir du lätt svartsjuk? kan hända
Brukar ni bråka? bara om städningen
Ringer eller SMS:ar ni mest? tysen sms om dagen
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? måste nog va bullen :-) för den är så gosig
Vad använder ni för preventivmedel? inget
Brukar nån av er prata i sömnen? det gör vi nog båda två


Ikea, bowling & mys med mammut & papput

Idag har jag & Adut varit på Ikea & inhandlat några svarta mattor till mig. Två stycken till toan & en stor till mitt vardagsrum. Efter det va det brått som vanligt, hem & göra sig snygg inför kvällens bowling med mammut & papput. Jag förlorade & Adut vann. Surt att jag börjat suga i bowling! Efter spelandet lagade jag & Adut mat till föräldrarna. Aduts favoriträtt, nämligen bröllopsfilé. Mammut & papput gillade det som tur va, för det är nog en mat som man antingen älskar eller hatar. Sen mys i soffan till någon film & favviseferrätten: Frödinges kladdkaka! MUMS!

Spelkväll hos bror & Malen

Igår va jag & Adut & tvättade bilen samt bytte framlyse hos papput, himlans va fin den blev! Sen åkte vi hem & skulle göra oss snygga inför kvällens spel/tacokväll hos bror & Malen. Drygast i Världen som vi är som kom vi som vanligt försent, som tur är är ju bror av samma kött & blod & känner mig ganska väl vid det här laget så de hade inte börjat med maten än. Att det altid ska bli på det sättet? Fast det kanske inte är så konstigt när 2 så dryga människor bor under samma tak! Alltid hittar vi på nåt bus innan vi ska iväg ;-) det har nästan blivit en sport. Vi sa just det i bilen på vägen dit, vi kommer garanterat komma försent på vårt eget bröllop. Vi skriver klockan 15 i inbjudningskortet men ni behöver inte komma förrän klockan 16, för vi kommer ej vara där förrän kl halv 5.
Väl framme va maten klar & vi fick supergod mat. Efter maten blev det spel för hela slanten. Kvällens spelrace inleddes med "Alias" ett ordförklaringsspel, jag & Malen va supergrymma. Grabbarna snusade oss i hälarna ett par gånger min vi drog ifrån sen i slutet. Robban skulle förklara ordet balett för Adut, och börjar lite fint med att säga att det är den fjolligaste & bögigaste dansen i trikåer & sockiplast. Då skriker Adam:- tango! Haha hur dum är du? Sen fortsätter Robban man har rosa kjol & visar massa rörelser med händerna. Då vrålar han igen:- salsa! Då va tiden slut & Adam knasögat kom inte på att ordet va balett! Vi vann som sagt med hästlängder! :-) Efter det spelade vi "Nya lika par leka bäst" men det är inte lika kul som det gamla & suger faktiskt i det, så vi spelade inte ens klart. Sen vandrade vi alla fyra hem till oss i supermkt snö, hur mysigt som helst. En otroligt trevlig & fruktansvärt rolig kväll va det iaf! Det får vi göra om kompaniet!

Händig tjej

Igår va vi en snabbis på Mio & kollade på bordet. Jag bestämde mig för att det va detta som ska pryda den tomma delen av mitt vardagsrum. Så medans Adam gibbade igår satte jag i gång med ihopsättningen. Blev faktiskt väldigt bra! Sen storstädade jag hela lägenheten, så nu är det suerfint! Idag blir det nog en sväng till Ikea för inhandling av en lampkontakt samt en matta till mitt sovrum.

2 januari

Vet fasen knappt vilken dag det är idag, men tror minsann att det är fredag. Idag ska Adam & ger ge oss ut på matbord samt stol jakt till mitt vardagsrum. Är stort som ett dansgolv i mitt vardagsrum och denna yta måste fyllas ut med ett bord.




Lutar nog åt detta bord ifrån Mio för ynka 2500:- med 4 stolar, kan ju egentligen inte bli mkt bättre!

2tusen9

1 januari 2009 började med en riktigt låång sovmorgon, klev upp ur sängarna runt ett tror jag. Åt frukost & mös framför Tv:n nästan hela dagen. Vid fyra startade den nya auktionssidan 5öre & jag & Adut hade bestämt att vi skulle vinna ett wii. Sitter & budar som tusan, när jag precis ska gå ifrån bordet & hämta mer spagetti & köttfärssås & Adam är helt inne i en hockeymatch med papput försvinner ju självklart detta förbannade spel! Attans va sur jag blev!




Sliten efter gårdagens bus.

Efter maten packar vi ihop & ger oss av hemåt mot ännu mer mys i soffan till Ondskan med chips, dip, morötter, gurka, läsk, godis & cocosbollar. Nyårslöftet 2009 att träna mer & äta mindre onyttigheter är inte till för att hållas! :-P


Nyårsafton

Sovmorgon denna dag efter gårdagens tokigheter. Vaknade och åkte till Coop för frukost & inhandling av kvällens mat. Jag och Adam skulle fixa förrätten. Funderat i flera dar på vad vi skulle kunna hitta på, men eftersom vi ska fira i Ljungbyholm hos mammut & papput så begränsas maträtterna ngt eftersom att de inte har någon ugn. Efter mkt val fram & tillbaka enas vi iaf om toastskagen med avokado. Letar överallt efter en grym skagenröra, för tiden att gegga ihop en egen fanns absolut inte. Hittar tillslut ngt vid namn smögenröra i charken på maxi, den får duga. Fortsätter agen mot sol på Meddo, både jag & Adam faktiskt. Ngt brunare far vi vidare hem till Adut för tillfixning & packning. Skyndar satan, och mitt i all stress ringer en ilsken Momo & skriker att vi måste skynda oss. Hmm, packar som tokar båda två, fåt tom ta med mig sminket för att jag ej hann klart. Då har han ringt mammut, så då ringer ju självklart hon ckså och gapar. Redan nu börjar jag bli hyfsat irriterad & ser inte alls fram emot denna dag. Åker & hämtar dem & får köra i kö till Ljungbyholm, kul start på dagen! Väl framme i Ljungbyholm packar vi in & börjar tillagningen av vår rätt. Visar sig att röran är hur grym som helst & att vår mat faktiskt blir jättebra! Sen blir det huvudrätt a la mammut & papput, också hur gott som helst. Ngn form av köttgryta med grönsaker & potatis samt sallad, jag äter som en häst! Efter maten blir det bowling på Wiit, och jag vann för en gång skull. Sen fortsätter lekandet hela kvällen i olika former, som stolsittaiknätleken, påsen, tändsticksasken, hockeyspel & charader. Tyvärr drabbas jag av en fruktansvärd mensvärk framåt kvällen & får springa runt med min vetekudde på magen.




papput i fullgång att strikea i bowlingen




brudarna i soffan




Papput & snysan fixade påsen galant





Gick bra för Momo med




mammut lyckades också




Karro och...




...jag me såklart




När det bara är en liten bit kvar får man använda tungan. Som vanligt blev det oavgjort i denna lek mellan mig, Karro, Adam & Mattias.




Tändsticksasken är inte lika lätt att fånga med tungan. Denna lek går ut på att man sätter sig på golvet med armbågarna emot knäna & sträcker ut armarna och händerna, sen ställer man asken emot fingrarna & sedan ska den fångas med munnen utan hjälp av armarna.





Sedan va det dags för charader, i skrev egna lappar åt varje lag som bestod av 4 deltagare i varje.




mammut va klockren som prostituerad.




papput försöker förklara ölandsbron




Jag stod över & satt & mös med min kudde i soffan i hopp om att magvärken skulle försvinna.




vad Adam försöker förklara har jag ingen aning om.


    

Sedan va det dags att skåla in 2tusen9 i något som jag inte alls gillade, men rosa fin flaska va det iaf! :-)

Efter tolvslaget fortsatte lekarna & charaderna.




Älsklingen gillade sitt nya hockeyspel bäst, trots att han loosade mot papput varje gång!


Vid fyratiden tror jag att jag & Adam kastade in handduken & kröp till kojs. När vi stod & borstade tänderna kom mammut smygande och frågade om hon iaf inte kunde få ett litet barnbarn 2009 & iaf en förlovning.
Mammut, vi får se va 2009 har att erbjuda! ;-)
Jag hoppas på ett år med mkt kärlek & mys med min alldeles underbara älskling! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3


Födelsedagsmiddag

På tisdagen va en födelsedagsmiddag för mor inplanerad på Stekhuset. Jag & Adut härjade på stan för att försöka finna en present, slutar med en parfym. Skyndar oss hem för tillfixning för att hinna till bror en sväng innan. Blev väldigt stressigt & kommer en halvtimme försent till middagen för att grabbarna ska hinna hinka i sig några öl innan, något som bror inte alls såg ut att behöva! Haha!




Snabb tillfixning innan middagen.




Glada i hatten påväg till middagen, om inte annat Robban!


Ganska jobbig stämning & jag livrädd för ett utbrott som vanligt! Men ingen är gladare än bror!





God mat åt vi iallafall vitlöksbröd med aioli & Adut åt vitlöksbröd med räkor, sen åt vi oxfiléplanka. Mums mums!




Födelsedagsbarnet in action!
(att alla gamla damer ska stjäla min Adut hela tiden!) Haha!




Jag vill ha dig för mig själv darling!




mmm mat är gott säger bror & vräker i sig en potatis!




& glad är han den dåren!


Efter maten bestämde bror & mor att det skulle bli en runda på stan. Börjar med en vända till "Lilla puben" men för mkt folk, fortsätter mot Krögers där vi finner ett bord & slår oss ned. Mkt konstigt & jobbigt snack & jag vill bara hem! Tillslut blir det iaf ett slut på lidandet & jag, bror & Adut drar vidare mot Olearys för bil & flipperspelande.




Full fokus i bilracet!




Robban fortfarande väääldigt glad!




Skål din tok, nu kör vi ett race till!


  


Jag höll mig till de ngt lugnare flipperspelen.







Full koncentration på bollen tills något helt plötsligt sprutar framför ögonen på mig, blir helt ställd & tror för en sekund att Robban blivit galen & sprutar öl på mig, när jag plötsligt ser att det är brandsprutaren han riktar emot mig & sprutar brandskum på hela väggen & flipperspelet. Livrädd rusar jag därifrån & grabbarna tätt efter.
När vi sedan kommer hem till bror & Malen & Robban ska försöka berätta historien för Malen, ringer plötsligt en kille från Olearys till Adut & grabbarna får snällt vandra tillbaks & prata med chefen!
Klantigt bror klantigt! Men liite skoj va det, när jag väl insåg va fasen det va han gjorde!
Tack för en tokig kväll tillslut grabbar! :-)




Simhallen

Trots Evelina fick vi ändå sovmorgon, vaknade runt tio om jag inte mindes helt fel, då skrek hon direkt att hon skulle rida på "asslarna". Sedan va det dags för frukost & färd ut till Ugglerum för hämtning av Evelinas bikini. For vidare till simhallen för bus & bad. Efter ett tag i vattnet & kissbassängen vågade hon sig ut på lite djupare vatten med sina armpuffar. Det gick väldigt bra & jag & Adam fick turas om vem som skulle stå nere i bassängen med Evelina & vem som skulle racea i rutschkanan. Kul men kallt va det!




Körandes påväg till simhallen.


Efter simhallen åkte vi till Coop för köp av mat & hockeyspel som Adut såg där för ett tag sedan, hittade även en pusselbok till Evelina. Sedan åkte vi hem för matlagning & hockeyspel för Adam & Evelina.








Skitlycklig när hon vann, som hon sa när hon gjorde mål!




Rätt va det är tittar hon på Adam & säger:- du, den här gubben är i vägen, jag tar bort han. Då är målvakten ivägen menar hon! Haha!




Här försöker hon lära mig hur man gör.


Efter hockeyn va det dags att inviga den nya pusselboken, & givetvis skulle alla tio pusslen blandas ihop & pusslas.




Evelina visste precis hur man skulle göra...




...men Adut fick kämpa lite!


Sen va det dags för hemfärd till mamma igen, en mycket sur Evelina gömmer sina prylar så hon ska slippa åka, gömmer sina skor mm. Men Adut lyckas övertala henne med en färd på "asslarna" till bilen. & det funkar självklart.

En tokig helg har det varit, med MYCKET skratt vill jag lova & barn är faktiskt väldigt roliga! Jag ska väl inte ljuga & säga att jag inte är sugen, för visst skulle det vara kul med ett litet barn!?


Barn är tokiga

I lördags lovade jag Marias tokiga dotter att jag & Adam skulle vara barnvakt åt henne & att hon skulle få sova över hos oss. Ingen va ju gladare än både Adam & Evelina, som tjatat hela dagen på Maria att vi skulle komma & hämta henne. Stackars Maria som fick stå ut med tjatet länge eftersom vi anlände till Ugglerum rätt sent. Evelina ringde till & med & frågade vart vi tagit vägen. Överlycklig i telefon när vi lovade henne att äta på Donalds som hon säger. Hungriga som aldrig förr äter vi lite hamburgare & leker med dinosaurien som Evelina fick. Ivrig som få har barnet lite svårt för att äta när hon vet att Adam är lekarnas lekare & lika ivrig han över att få busa i kuddarna på Donalds. Dock är väl att tillägga att Evelina är 4 år & full av bus & Adam 21 & inte lika fit. Hehe, efter mkt bus va Adam genomsvett & helt slut & Evelina ville aldrig sluta busa!




Adam hjälper lilla token att klättra högst upp på väggen.




Evelina smidig som en katt...




...En Adut som inte är lika smidig!




Kul hade de iaf tokstollarna!




 

Wiie va det busas!




Ronald är en snäll gubbe.


Trots minusgrader & mörker skulle rutschkanan provåkas av alla.




Busfröet först såklart.




Sen va det min tur, lyckligare än någonsin sa Adut.




Tuffingarna tillsammans i kanan.


Efter en bra stund i kölden åkte vi hem till Adut för mys & godis i soffan till Lotta på bråkmakargatan. Då säger plötsligt Evelina att alla ska sova, klockan är inte alls speciellt mkt & vi är ju inte så svåra. Klär på oss pyjamas & borstar tänderna & kryper till kojs. En klarvaken Evelina säger efter en stund att hon inte kan sova för att hon fått en sten i ögat. Hmm, tänker jag då, vad gör vi åt detta? Frågar henne om hon vill hem till mamma, men det vill hon inte! Släpar ut henne, täcken & kuddar i soffan & fortsätter gloendet på Lotta. Då gnäller hon igen över sten & säger:- men vad kan vi göra? Sen knycker hon en godisbit & säger att den kanske försvinner då. Men icke. Sen berättar hon en hel historia om denna sten, att sitter den där uppe i ögat så går den inte att få bort, bara med en tandpetare & det är farligt. Försöker förklara för henne att det nog blir bättre om hon sover & att vi måste sova eftersom vi lovat henne att åka till simhallen dagen efter. Gör ett nytt försök & kryper ner i sängen allihop till & med Alice. Men det funkar inte nu heller & hon vill hem till mamma. Ringer Maria & de pratar en stund, sen verkar det bli bättre & barnet är jättepiggt & vill rida på Adams "asslar"
 



Trött som han är rusar han runt en stund med henne på "asslarna" innan de störtar i säng, Adam ont i asslarna & blir lovad massage.





Sen kommer hon plötsligt på att hon ska göra Adam snygg i håret.




Efter enmassa hårspänner & grejer säger hon:- Åhh, Adan vilken snygging du är! Hon säger Adan till han!


Vid det här laget är Adam & jag helt slut & vill bara sova, men lilla barnet är fortfarande full av energi & vill ha ännu mer sysselsättning. Då kommer jag på den geniala idén att vi kan rita. Pallrar oss ut i köket & börjar rita.




Trots att klockan är väldigt sent är det ändå full koncentration.




Efter ritandet & lite prat med Maria om hur vi ska få henne att sova överhuvudtaget flyttar vi in till Tv:n & soffan igen. Ett tips från mamma Maria va då att sätta på en "vuxenfilm" något sm inte intresserar Evelina. Detta funkade & hon somnade nästan direkt i soffan. Då kröp jag också till kojs tröttare än tröttast. Men Adam fastnade i filmen "vänner för livet" & glodde klart på denna.

Brudparty

I lördags bestämde jag & Maria oss för ett rikitgt brudparty, bara hon & jag! Inledde dagen med en sväng på stan för att hitta oss några heta outfits inför kvällen. Dock fann vi inga 10 poängare direkt. Jag hittade bara enmassa blingbling som vanligt. Ett superduper stort halsband med svarta/guldiga & vita kulor på samt ett samma lika armband. Fyndade också ett par blanka tights som fånen i kassan glömde ta betalt för, så att det va ett riktigt fynd kan man säga! :-) Efter staden pös vi ut till Maria för lite pizza i magen, sedan vidare förbi Smedby för att lämna darlingens kamera & sedan slutdestination: min lägenhet. Lyssnade på lite trevlig musik, gjorde oss snygga, drack några goda wintercider & snackade enmassa smaskigheter med varandra. & då menar jag bara enmassa snusk, tuttar & sex för det är det enda vi pratar om i stort sett! ;-) Hehe. Sedan kom ängeln Karro för att köra oss till palatset där kvällens dancemania skulle äga rum. Inte alls speciellt mkt folk & jag tror att vi gled in alldeles lagom glada i hatten runt halv ett. Efter en liten stund kom till & med min älskling dit med ett par stollar ifrån Sthlm. Strax efter 2 tog kvällen slut & Karro & Momo kom för att hämta två tokkåta brudar & en Adut. ;-) 
Tack för en galen kväll knasMaria du är alltför skojig ibland!

RSS 2.0