Nu är lilla Pixie äntligen här...

...& inatt kl 00.24 är hon redan 1 vecka gammal! Herregud vad tiden går fort. & än så länge är hon väldigt snäll lilla tjejen, äter ung var 4e timme, så mkt sömn för en sliten mamma blir det faktiskt om nätterna. & det är jag väldigt tacksam för! Än så länge har man väl inte riktigt hunnit komma in i alla rutiner & fortfarande väldigt trött & sliten efter den 21 timmar långa förlossningen plus tiden på BB. Allt är ju väldigt nytt & ovant.




nykläckt liten Pix ♥




Lillstjärnan




Pappa & dotter ♥ mina två underbara älsklingar!


Ska försöka hitta lite tid att skriva ner förlossningsberättelsen med så snart som möjligt innan jag glömmer allt.




Vart är bebis?

Idag är dagen D då hon ska komma! Men inte verkar hon vilja det. Trots att jag sprang stan runt med mammut igår i hur många timmar som helst. Mammut handlade lite kläder, termometrar, myggnät mm. & jag köpte en sån där spegel till bilen, en nagelsax & en elefantspeldosa. Nu är nog det mesta fixat, bara badbalja som saknas tror jag & den skulle mammut fixa. Besöket hos BM gick bra igår, allt såg bra ut fast hon är fortfarande inte fixerad. Hoppas att inte det ställer till ngt problem, men enligt henne behöver det tydligen inte ske förrens värkarna börjar. Idag blir det nog stan med min mor en liten sväng sen kanske ikea med älsklingen. Men nu ska jag städa & greja med lite papper om lägenheten i gettot.

Inget nytt på bebisfronten

Hon vill väl helt enkelt inte komma ut i kylan! I fredags va vi på modehuset med mammut & handlade massa kläder till bebis, hon är helt vild i affärerna! :-) Vi införskaffade oss en rullgradin på Mairo, finns inget utrymme för ngn vanlig gardin i fönstret. I fredgas va även bror & Michaela här & lagade rostbiff, potatiskroketter & cognacssås åt oss, riktigt mumsigt. På lördags morgonen åkte vi till Nybro för att glo lite i barnaffären up to 12, en sväng på Ö&B sen till Adams kusin som så klart inte va hemma. På kvällen blev det tacos & "snabba cash", urusel film! Hann glo ngr minuter på melodifestivalen sen när jag kom hem, sen blev det bums i säng till "bröllopsduellen"
Nu är Adam iväg & spelar paintball & jag väntar på att mammut ska ringa så vi kan åka till Ölandsköpstad, leksaksaffären ska tydligen stänga så det är 30% i hela butiken. Kanske kan hitta mig ngt fynd?

Torsdag & sista arbetsdagen för min älskling

Så skönt med helg, imorgon ska vi till Mairo för att införskaffa oss en rullgardin till lille Pixs rum. Sen blir det middag med bror & hans Michaela, ska bli både gott & trevligt för imorgon vankas det cognacssås har jag hört! Mums mums! Idag har jag varit en sväng hos mammut & papput & pratat lite, sen svängde jag förbi plantagen & köpte fina lila tulpaner som förtillfället pryder vårt köksbord. När jag kom hem lagade jag pasta med baconsås som jag va så sugen på. Sen slappade jag lite framför halv 8 hos mig. Efter det tog jag tag i en monsterdisk & rensning av avloppet! Det behövdes verkligen vill jag lova & konstigt nog verkar mitt försök ha gjort det bättre iaf! Skönt! Nu ska jag snart hämta lovely på jobbet & sen blir det prison break innan sömn!

Date med "lillsyrran"

Idag väckte jag hjärtat tidigt, har en tendens till att vakna alldeles föör tidigt varje morgon trots att jag lägger mig sent. Vi hann med handling på maxi & sen lite frukost & matlagning i form av korv stroganoff & ris innan han skulle till jobbet. Efter det kom Malen på besök, inte en dag för tidigt, gud va länge sedan vi sågs! Vi pratade & åt frödinge kladdkaka & pratade & pratade lite till! Riktigt trevligt va det att träffas! Hoppas bara att det blir lite oftare än vad det varit den senaste tiden.




mums mums snygging!

Tisdag & 2:a februari

& det betyder Marlenes födelsedag! Grattis på dig din 23-åriga gamla hynda! ;-) Idag har vi knappt gjort nånting, åt frukost & gick en sväng med Alice i jättesnö vädret sen la vi oss i soffan till ett avsnitt av prison break. Sen sov jag i 2 timmar efter att älsklingen åkt till jobbet, & nu ska jag snart värma lite mat för jag börjar bli hungrig! Idag kommer han iaf hem tidigt min älskling, efter bandyträningen! Jippi, då hinner vi kanske med ett avsnitt till av prison break innan sömn. Nu funderar jag på att röja runt med sugaren här en stund, massa hundhår överallt! Jag får väl göra allt för att den där tjejsingen i magen snart ska vilja komma ut, än så länge verkar hon trivas alldeles för bra i min mage!




en drunknad hund i snön!

Ensam hemma & evig väntan

Igår va första dagen på min lilla semester innan bebis kommer. Ensam från 14-02 hur tråkigt som helst! Röjde lite här hemma innan jag bestämde mig för att vandra in till stan & kolla lite. Kallt & snöigt va det iallafall! Hittade som vanligt lite kläder till bebis & lite till mig själv me för den delen, en fotfil till mina onda & fnöskiga fötter & nya mormorstrosor som Adam kallar hipstertrosor! :-) När jag kom hem va jag helt slut & kastade mig i soffan till halv 8 hos mig & min egengjorda riktigt goda lasagne. Efter det pysslade jag ihop en kalender jag köpt grejer till på stan. Riktigt fint blev det. Sen avnjöt jag en riktigt varm & skön dusch med peeling, fotfilning, insmörjning av mina stackars fötter & kropp i mitt cocosluktande bodybutter. Riktigt välbehövligt vill jag lova, sen blev det "i hennes skor" i sängen tills jag inte orkade hålla ögonen öppna längre & somnade. Klockan efter 02 någon gång kom min älskling hem & pussade på in helt döa fru i sängen, då slutade han jobba!




Adam va tvungen att fota den gigantiska magen härom kvällen!
Tyckte att den blivit sååå stooor!




Lite shopping från H&M & åhlens




en otroligt söt "dino"dress ifrån lindex




& så lite coola kläder som jag & Michaela inhandlade när vi gjorde ett
supersnabbesök på kosta outlet i söndags!



RSS 2.0