Hemmadag

Idag har jag spenderat dagen hemma, målande av hängrännor i brassande sonnenshine, inte den mest ultimata kombon men va fan det måste ju göras! Efter målande & tvättande pös jag & Macke till svinö för ett dopp i det blå, attans va kallt men galet skönt! Efter badet lagade vi långa kryddiga köttbullar med nypotatis, guacamole, bea & mumsigt fräsch sallad. Mmm vilken mumsig middag, kunde bara inte sluta äta! Efter maten blev det lite mer målande & sedan en kik på allsången & nu ska det bli film av: Hero wanted. Sen paniksömn för att i ottan imorrn dra ut på sjön med min Ossi! Ska bli galet skoj, har längtat efter båtfärd hela semestern! Tur att den kom i vattnet överhuvudtaget, började bli lite smått orolig!



Ossi va ute på race med bå

Bad Bus & Bio

Igår for jag & ossi till Haga park för bad & galenskap. Rikitgt skönt i vattnet, dock drygade vi otroligt mkt innan vi väl kom iväg så så mkt solande blev det inte kändes det som men ändå hade jag tydligen bränt mig på ryggen, inte bra! Vi busade som vanligt en hel del precis så som bara vi kan. Jag mosade en cocosboll i ansiktet på Ossi, det tyckte jag va kul! :-) Skrev & postade alla mina lägenhetsansökningar på stranden med, så nu är det iallafall fixat! Det känns skönt!
Efter stranden bestämde vi oss för att gå på bio. Hem i raketfart & det blev det faktiskt 150 km/h på motorvägen weeei va det gick! Fort ska det gå! Hämtade kläder, hem till Ossis morföräldrar & betalade mina räkningar då vår dator för tillfället inte vill hjälpa mig, sen hem & äta pizza & duscha & göra oss heta hos Ossis mor. Sena som alltid anlände vi ca 20 min försent till bion, alltså inte för sent till filmen utan för att hämta biljetterna. Filmen vi valde va Hancock. Galet skoj film tyckte jag iallafall, absolut sevärd! Otroligt romantisk & mysig dag & kväll.



Trip till huvudstaden

I onsdags drog jag & Ossi till huvudstaden i min guldiga Peugeot klockan 5 på morgonen. Det gick strålande, jag körde första streckan ca 20 mil efter gps:en & Ossi sista, jag är rädd för att köra i dunder trafik! Men vi hittade faktiskt galet bra, tack vare gps:en, annars hade vi nog inte varit framme än! Bodde i Koffes studentlya på ca 20 kvm på Värtavägen, ung en garderob med säng, litet kök, ett bord & en fåtölj! Men ack så mysigt! Onsdagen började med en runda på stan, mest spanande då jag va helt utan pengar! Torsdagen likaså, men mysigt & kul hade vi minsann ändå! Vi är lite för galna jag & Ossi tror jag. På kvällarna pratade vi, drack vin, skrapade trisslotter, spelade kort med vi nyinlöpta dallaskortlek samt ett schlagerspel & åt italienskt rostat bröd med vitlöksost! mums filibabba! Blev inte mkt sömn i en 120 säng samt dunder värme & vrål från rummet intill! På fredagen däremot blev det galen shopping, vi drygade en hel del på morgonen men när vi väl kom in till stan gick det undan. Bar på massa kassar redan efter några minuter. Jag köpte: ett par gröna & röda tygskor till Ossi, ett par gröna chinos till han & en vit v-ringad tröja. Till mig själv: en grå stickad klänning, en vit kofta, en vinterjacka, underkläder, linnen, en kjol, en hatt & mängder av accessoarer, lever för dessa prylar! mm. Fick ett par blåa skor samt 4 linnen, 2 klänningar & en plånbok av Ossi! Gullis! Ossi föll för Souk-gallerian & Urban outfitters. På souk va vi inne på topshop & därintill ligger "beyond retro" då skrek Ossi: Åh Josse är det här "babsan" handlar sina kläder? Haha, va jag skrattade! Fann en ganska cool klänning där men Ossi tyckte det såg ut som nåt man skulle torka sig i röven me, inte rikitgt samma smak den dagen. Sen dagen efter när vi va på H&M, det ena av typ hundra miljader som vi besökte, vem ser vi inte där? Jo, självaste BABSAN! Ossi helt till sig & ville ha autograf samt ta bild, men jag tillät inte det! Så kändiskåt får man faktiskt inte va! Sen såg vi snygg-Mattias på Urban outfitters, även här blev Ossi helt till sig & sa att han nästan blev kär! Oooops. Som tur va hade vi ingen penna här heller, annars hade jag skämts livet ur mig!
På lördagen blev det ännu lite shopping, sedan hem till duschen & sen i väg till Gröna lund med Djurgårdsfärjan, galet romantiskt. På grönan va det galet mkt folk, sommarkrysset & EMD, kunde ju inte bli annat än små flickidoler som rusade omkring samt jag & Ossi då Hehe. Åkte bara en karusell: kärlekstunneln & inte va det mkt riv i den inte! Vi köpte mest lotter & åt korv, Ossi vann 4 gosedjur åt mig! Efter grönan bar det av med tunnelbana in till stan där vi mötte upp några kompisar till Ossi. Va på nåt sjysst hak vid namn: Läckerbiten, där passade vi utmärkt, jag i svart klänning & rött skärp samt röd hatt & Ossi i gröna brallor, gröna skor & vitt linne. Heta som få!
På söndagen va det dags för den tragiska hemfärden. Dock drygade vi ganska rejält så vi va hemma vi tolvtiden på kvällen. Galet mysig resa med en gångväg på ca 15 mil om man ska lita på fotvärken! Men det va det banne mig värt!
Något jag glömt berätta som inte va lika glatt, va att vi första dagen besökte en Coopaffär på Gärdet & köpte frukost. Något som senare visade sig vara en två veckor gammal leverpastej, mmm hyfsat fräscht. Detta resulterade i ett antal toabesök på STAN, till en kostnad av 10:-, 10:- för att skita, det är ju inte helt klokt! Ossi hade galet roligt åt mig när jag tillslut inte kunde hålla mig längre & va tvungen att berätta att det va skita jag skulle göra! Haha!

Mkt skratt blev det me:
som när vi missade vårt enda tåg som tog oss till Gärdet, då säger Ossi:
-Josse, kom vi tar det här tåget!
Ett tåg som skulle ta oss till Mörby centrum & inte alls dit vi skulle: men även det hade han en bra lösning på:
-det är lugnt Josse, vi kliver av vid nästa hållplats & byter tåg så slipper vi stå & vänta då får vi åka tåg istället!

Eller som när vi va mitt uppe i något samtal på tåget & åkte ett gammalt skruttåg där de inte säger vart man är, då sitter vi lugnt & stilla när Ossi plötsligt i lugn ton säger:
-Josse, det står Gärdet här, vi ska nog av.
Båda tittar på varandra & bara sitter kvar, sen trillar poletten ner & vi inser att fan, det är ju här vi ska av & rusar av tåget!

Bilder blev det ju självklart på denna tokiga resa!




Mysbild i 120 sängen



Våra heta brallor & skor

  

Hetingarna i korridoren



Undrar just om det va så här rädd jag blev när Ossi höll på att knuffa ur mig ur sängen?




Sötaste paret på väg på färjan till Gröna lund.

    

Färg är vi inte ett dugg rädda för jag & Ossi :-)




Karusellerna vi enbart tittade på!



Hetaste pojkbandet på grönan: EMD!

Hagabus

Idag på morgonen blev det lite fix med huset, Ossi hjälpte mig med målningen medans jag tvättade & grejade inför morgondagens resa. Målade foderna inne på toaletten, vita & svarta. Mästermålaren lyckades galant med lite färg på händerna. När jag får fatt i penseln är det banne mig färg överallt förutom just där det ska. När målningen sedan var färdig pös vi en sväng till Haga Park & solade/badade för engång skull! Hyfsat skönt i vattnet faktiskt. Dock frös Ossi som en liten hund.




Bus innan stranden!



Lilla revbenet fryser jämt


    




     

Busar gör vi jämt!

 

Fantastiskt ställe det där Haga Park!

Bad, Boll & Bus

I dag kom Ossi & väckte mig, då bar det av till sundsparken för sol & bad. Dock blev det inte allför mkt bad, bara vattenkrig med vattenflaskan då. Ossi hällde över hela mig så jag blev helt pissblöt, & jag va ju definitivt inte sämre, hällde över hela huvudet på han! :-) Sedan rullade vi vidare till Ängö, för dusch & tillfräschning samt mat i magen. Heta nog promenerade vi bort till fredrikskans för fotbollstittande med Ossis kompis Sjöö med dejt. KFF-Malmö. Fotboll är ju verkligen inte min cup of tea, men med ett underbart väder, en illgrön gräsmatta & ett bedårande lejon funkade det faktiskt utmärkt! Sen har jag ju faktiskt aldrig tråkigt i Oscars närvaro. Dock något trött på sporttönten bredvid som satt dels med armen dels stående framför mitt synfält. Gör aldrig om det grabb, örfilen var mkt nära! :-) Om jag inte minns helt fel slutade matchen 3-2 till Kalmar till en publik med 9689 människor! Inte dåligt.
Mästerfotografen var självklart i farten & knäppte faktiskt en hel del grymma bilder!




     

Här sitter vi & njuter, garanterat hetast på läktare H.




Sötaste lejonet på skansen!




Folk fanns det gott om.




Spela kunde de också.


   

Kalmar är faktiskt en fantastiskt fin stad.





   

Galensskap är du bra på din stolle! Tack för en underbar dag!

Lördagsbus hos Henke

I lördags var jag & Ossi & solade en sväng på Ängö. Dock ingen supervärme direkt men det funkade. Sen hem & panikduschade för att sedan hämta Karro runt 19 tiden. Drygade som vanligt lääänge, kunde verkligen inte bestämma mig för kvällens outfit, inget kändes helt rätt. Men tillslut kändes det kanon i min Modströmsklänning. Klev in på festen 20.30 när vi lovat komma 18.00 rätt frustrerade va grabbsen & hade sänt ett antal sms innan vi tillslut infann oss. I lägenheten vid den blå pressbyrån som Mattias så fint beskrev vägen var Henke, Mattias, Adam, Tony, Mattias & Tommy. Riktigt nicigt gäng om jag får säga min mening! Kvällen spenderades drickande på balkongen, ena shoten efter den andra. Jag försökte vara städad, men lyckades dock mindre bra! Oops. Under kvällen blev det mkt bus, skratt till tårar & badande. Dels i Henkes jättebad dels på Kattrumpan mitt i natta! Riktigt trevlig kväll vill jag lova, grabbsen på PN är galna. Vi är väl kanske inte jättepryda vi heller jag & Karro. Skrattde så jag grät när de berättade hur de hade uppfattat mig i början på jobbet. Som en riktig liten bossig brud som styrde & ställde som jag ville. Tur att de har ändrat uppfattning! Vid midnatt bar det av till stan, tyvärr blev vi nekade Krögers pga Karros ålder, men det va ju inget som satte stopp för vår kväll. Blev bad på Kattrumpan istället. Efter badet blev det äkta fyllemat! Grillad korv med bröd, muuums! Ännu en fantastisk kväll med detta gäng, & fler ska det bli! Drar till Köpenhamn med kompaniet i september om allt går som det ska. 
Självklart togs det mängder med bilder under kvällen eftersom jag är mamarazzi, som de kallar mig! :-)  







Kul har vi iallafall nåt annat kan man inte påstå!






Inte konstigt att man blev hyfsat glad i hatten efter detta rävgift!




Bröderna i hett samtal om press nr 2.




Tony gladare än gladast!

Marknad, Mat, Mys & Munkar

I går for jag & Ossi över bron på marknaden i Mörbylånga med Ossis mormor & morfar. Marknad är väl kanske inte the shit men va farao trevligt hade vi iallafall. Åt våfflor & köpte marknadsgodis av han/hon. Efter marknaden bar det av hem till Lirre igen & köttfärslimpa, potäter, morötter, lingon & brunsås serverades hemma hos Ossis underbara morföräldrar. Åhh vad gott det va & vad vi åt, har nog aldrig sett lilla revbenet vräka i sig såå mkt mat på såå kort tid. Duktigt gossen, du lär dig! Sen blev det ananassplitt & ouzo till efterrätt, det får man klockan 15.15 när man har semester :-)
Sen hade jag bestämt dejt med Karro på jobbet så snälla Ossi fick snällt köra mig dit. Hade tydligen strulat som attan nu när jag varit borta, sommarjobbarna tar sig friheten till det mesta när inte bossen är där! Men det är väl så, när katten är borta dansar råttorna på bordet! Lite smått dålig stil bara att inte reda ut problemen med mig när jag väl är där. Men men nu har jag banne mig semester så nu struntar jag i detta! :-) På lördag blir det iallafall party hos Henke på jobbet, eller party & party, som Mattias så fnt sa: -supa, knulla & åka hiss!
Efter jobbet kollade vi på "Trade" & mumsade munkar & mös! Mkt bra men otroligt hemsk film!
Nu blir det stan med Ossi sen förhoppningsvis bio ikväll om vi kan enas om tid & film! :-)



               

VILKEN?


Spagetti & Köttfärssås

Måndagen spenderade jag all min tid me Ossi. Han kom snäll som han är med frukost på morgonen, varma mackor med skinka, ost & tomater. Mums! Efter fruckan drog vi in en sväng till stan, spanade lite i klädaffärer sen glass hos Ossis mor på Ängö. Där spenderade vi hela dagen mysande & ätande. Maten inhandlades på City gross & blev Josses specialite spagetti & köttfärssås. Hur gott som helst. Efter maten glodde vi på reprisen på allsång på skansen. & sen färd åter till Lindsdal. 
En alldeles underbar dag med god mat & fantastiskt sällskap.


 

Husvagnssemester i Byxelkrok

Nu har jag nästan återhämtat mig från den mest underbara husvagnssemestern jag någonsin upplevt tror jag! Den började dock lite mindre bra! Jag , Robban & Ossi skulle hämta husvagnen hos Elle vid femtiden på fredagen och självklart va ju inte jag klar vid den tiden. Som vanligt. Jag skulle hämta bilen hos Ossis otroligt trevliga mor, & där blev jag kvar pratande i minst en timme! Känns som att vi känt varandra hur länge som helst. Efter det blev det en vända på stadens torg! Där fann jag ett par otroligt heta illblå chinos på bik bok, en tisha & lite annat skrot. Efter staden blev det en panikdusch sen hämta Ossi & sen hem till bror & sen bli instruerad i husvagnens värld. När jag sedan skulle bege mig hem för att packa startade inte Robbans bil som jag & Malle skulle köra upp till Byxelkrok med. Hmm bra start på resan kan man tycka men vänta bara grabbs & hynds. Peter snäll som han är startade bilen åt mig med startkablar. Fortare än blixten kör jag sedan hem sen som tusan & tänker att jag ska packa. Då upptäcker jag ju att självklart har Ossi & bror mina husnycklar. Attans klockan är då ca 19.00 & jag ska hämta Malle på Djurkompaniet 19.15 & jag har varken kommit in eller packat. Får ringa Macke & be snällt att han kommer hem med nycklar & åter startar Robbans bil. När jag sedan panikpackat & gjort mig lite snygg är klockan 19.45 & jag kör in för att hämta Malle. Sedan börjar den trevliga resan!
Väl uppe ca 21.30 har redan Robban & Ossi fått upp förtältet & valt en riktigt grym plats. Galet impad över att grabbsen verkligen fick upp tältet! Malle snidade om lite kvickt, sen bar det av till live-spelningen med "The Movers" 3 låtar fick vi avnjuta i hamnen i Byxelkrok. Tyvärr fick jag inte med "heta hyndan" som vi så fint kallade henne jag & Malle, en dam i övre medelåldern enbart klädd i nylonstrumpbyxor! Galet genomskinliga va dessa!





En hyfsat dålig mobilbild på "The Movers"

Efter spelningen skulle vi skaffa oss något att äta tänkte vi, men hör & häpna allt var stängt, så vi fick snällt be i korvkiosken om 5 hotta doggar! & visst kunde vi flirta till oss det! Efter brakmiddagen bar det åter av till husvagnen. Där grälet om sovplatser började. Fanns 1 smal säng, 1 hög säng & en superbred säng. Vi tyckte ju att alla kunde sova i samma ;-) Men Malle dissade oss & sov i den smale stackars sängen. Så jag Robban & Ossi delade! Dock blev det mer mys än sömn, inte mellan mig & Robban då förstås! :-)
Lördagen
Började redan 08.30 på morgonen! Trots semester, det är inte dåligt. Robban & Ossi fixade galet god frukost. Efter det följde en rad aktiviteter som ett besök på valles, hopp på jätteluftkudde, golf i hink, bad på klipporna & mkt mer.


     

Tiger Woods släng dig i väggen!

   

Som Robban så fint sa: -När man va ung önskade man att man fyllde 18 så man fick gå på krogen, & när man blir äldre önskar man att man va ung & galen! Det va vi alla denna helgen kan ja lova!


     

Ett & ett annat dopp blev det för vissa, dock ej för mig, då jag fortfarande är förkyld.


                


                                   Fantastiskt nästintill öde ställe på norra Öland.


Efter alla aktiviteter va vi alla mycket slitna & trötta & tog en powernap, alla utom Robban då förstås som stod ute & svingade klubban. Sedan var det dags för middag! En underbar sådan vill jag lova. Ingen traditionell varmkorv med pulvermos här inte. För vår del blir det aldrig något annat än en lyxig brakmiddag betående av grillspjut & majskolvar på engångsgrill, klyftpotatis, hot bea, tsatsiki, tomat, avokado & feta samt en underbart färsk baguett! Kan det bli mycket bättre? Vi förvånas fortfarande åt våra matkunskaper. Till maten avnjöts några kalla öl & sommarcider. Riktigt sommar med andra ord. Efter maten blev det tillfixning av utseenden, sen en promenad till pappa & co i en annan vagn. Där drogs det en hel del grova skämt & massa gamla minnen. Galet trevligt va det iallafall. Runt 24-tiden drog jag & Ossi vidare en sväng på sjöstugan, sedan en promenad längs stranden. Myyys. Efter det va klockan dags för sömn! Sov ca fyra timmar sen upp för att städa & riva tält mm.



   

Åhh va vi äter.


Söndagen spenderades sovande, solande & mysande i Byrum sandvik. Otroligt fint ställe.

   


                  


På hemvägen stannade vi vid Sandviks kvarn & avnjöt en flottig pizza, perfekta bakfylle maten. Men ack vad gott det var. 

                          


Tack mina galna, tokiga, vilda, busiga & alldeles alldeles underbara vänner för en fantastisk husvagnssemester!

Kärt barn har många namn

Är det inte så man brukar säga!? För många namn det har jag, då måste jag ju va ganska älskad?

På jobbet kallas jag för:

1. Chefen, helt enkelt för att jag är chef.
2. Pittbullterriern, för att jag i vissa situationen kan bli väldigt arg!
3. Nr 2, för att Mattias är boss & Karro är nr 1.
4. Fru 3, för att bossen har 3 fruar & jag tydligen är nr 3, Karro nr 2 & Emily nr 1. Man kan inte veta om den första är den rätta man måste provköra flera säger han. Jag menar jag är ju fan inte så dum så jag köper en ny bil utan att först provköra! Då vet jag ju inte om den är bra nog. Haha!
5. Josse då eller Josefine, helt enkelt för att det är mitt namn.  



       

Den snälle & fredliga chefen.  Mattias målade av mig & Karo idag, snyggt! Pittbullterriern?



Mina vänner säger:

Partypinglan, gumman, slynan, hyndan, José, bruden mm.




Partypinglan


Ossi kallar mig:

Ängeln, prinsessan, flickan från det blå, gudomlig, underbar, sötnöt, hjärtat, finaste, pärlan, snygg-åke, söt-Leif, Tjorven, & klossen. 



 Familjen säger:

Sis, schwester, syrran, syster, dotter, Jossan, matte.



 
syrran



Jaa som sagt en hel del namn! :-)

Regn & kåvepenin

TUR i allsindar att jag inte har semester än! Detta tråkiga väder hade inte gjort semestern till årets höjdpunkt direkt! Undra om väderguden kommer att vara på vår sida nu till helgen? Är ytterst tveksam, men ska nog ändå slösa en bön på det! Fast det får inte bli för fint väder för jag kan väl ändå inte bada!? Då blir jag väl aldrig frisk? I dag tog jag iallafall mitt förnuft till fånga med lite tjat av Karro att ringa Sensia, företagshälsovården. Hade en galen tur & fick en tid redan idag. Så klockan elva stapplade jag förkyld, förvirrad & febrig in i doktorns rum & fick beskedet luftrörskatarr? va det så det hette? Jag minns inte riktigt men lunginflammation va det inte. Överlycklig för att jag slapp den långa pinnen i halsen vandrar jag därifrån med ett recept på kåvepenin. Hoppas nu att det blir bra, för mina fyra veckors semester ska definitivt inte på något sätt bli förstörda pga någon form av sjukdom!
Vet ni förresten grabbs & hynds på fredag 11.30 börjar min 1 månad, lyssna bara 1 månad låånga semester! Hur underbart låter inte det? Undra bara hur jag ska spendera 1 månads ledighet? Förslag någon? Lite grejer har jag förstås planerat in, som Byxelkrok nu till helgen, båtrace me Ossi, sol & bad :-) & såklart en absolut nödvändig tripp till huvudstaden! Problemet är bara PENGAR! Vad ska jag hitta dem? Men som Malle sa igår: -Josse vi får prostituera oss! Känner du till några bra kunder? Jag vet bara 50+ med mage! Haha men betalar de bra funkar det alltid! råkade jag säga då! Funkar väl me en påse på huvudet?! Allt för lite tokshopping, hehe eller inte lite, MYCKET shopping!





Nähä nu måste jag ta tag i målarpenseln igen för att hinna i tid till filmen som vankas hemma hos Ossi ikväll!
Tjao!











Förkyld & förtroende

I dag är jag förkyldare än någonsin. Snoret rinner, näsan är täppt, köttyxan är fortfarande kvar i halsen & höseln är mer borta än vanligt. I natt har jag inte sovit många timmar, har jag inte haft andningssvårigheter har jag legat & yrat så jag själv vaknat av att jag pratat. Jag är inte helt normal, jag vet! Men dagen på jobbet flöt ändå på & jag överlevde. Dock blev jag ganska upprörd & förbannad på mig själv när jag vid 13-tiden tar mitt förnuft till fånga för att ringa & boka stugan i Byxelkrok på fredag. Där svarar en överdrivet trevlig tant som genast förvandlades till den ondaste när hon berättar för mig att alla stugor tyvärr är bokade denna helgen. Jaha, vad gör jag nu när jag lovat mitt kompani en oförglömlig helg med livemusik i ton med "The Movers"? Första tanken är yes, jag ringer moster. Lika trevlig hon förklarar snällt att deras stuga också är uthyrd. Hmm, nu börjar jag bli lite ledsen & kommer genast på den mest geniala idén: vi lånar Elles husvagn! Vi åker på husvagnssemester grabbs & hynds. & självklart fick vi låna den! Helgen är räddad mina vänner! Josse fixar det mesta! :-)




The Movers in action!


Jag har även fått ett privatuppdrag av min chef: nämligen att göra placeringskort/ matlappar till deras bröllop. Vilket förtroende han har för mig min chef. Han tycker att jag har en grym handstil, snäll han är! & jag som älskar pyssel tackar såklart inte nej! Pyssel it definitivt is!



PPP Party med Pn:s Pärlor

Igår va det strandmys med Ossi, tyvärr kom vi lite sent till stranden för att jag glömde att väcka Ossi! Typiskt mig! Gick & väntade hela morgonen, när jag för engång skull vaknar tidigt! & grabbs & hynds med tidigt menar jag klockan nio! Det är absolut inte likt mig! Så när väl Ossi vaknat till liv åkte vi till Haga park för lite sol, dock inget bad för sjuklingen! & så mycket sol fick vi inte heller njuta av! När vi väl anlänt efter lite shopping på Ölandsköpstad lyste solen såklart med sin frånvaro!
Efter stranden blev det en panikdusch & sen hämtning av Maria i Förlösa, för hör & häpna människor i lör blev det utgång & mys med Maria. Vi sminkade oss & gjorde oss snygga ihop, sen fick vi skjuts av urgulliga Ossi till Zorbas, där vi avnjöt världens godaste buffé! Å vad vi åt. Efter maten våldgästade vi grabbsen på Pn hemma hos Tony. På vägen till Tony insåg vi kvällens matchning, Maria i rosa, gult, svart & grönt med drickan bärandes i en rosa systemet kasse & jag klädd i turkost, svart & guld med mina cider i en blå systemet kasse. Haha, det va lite kul faktiskt! Matching it is! Väl uppe i Tonys ungkarlslya va grabbarna helt inne i Tv-spelets värld & jag & Maria satte oss lite snällt på golvet. Efter ett litet tag va vi ju definitivt inte sena att dras med i detta snabba race på skärmen, bilkåta & fartglada som vi är både jag & Maria. Dock blev det en hel del motorharveri innan vi kom fram till hur & när man skulle växla! Men tillslut spann vi loss som aldrig förr. Efter spelandet slutade det me att alla satt i en söt liten ring på golvet & pratade. Kvällens samtal handlade verkligen om allt mellan himmel & jord som Marias galna pappa, vighet, paintball & det givna samtalsämnet bröst! Det ständiga samtalsämnet när Maria & Karin är i närheten :-) Mitt i allt detta skulle Mattias än engång bevisa för mig att han visst kunde plocka upp ett A4-ark från marken enbart med munnen med endast fötterna i marken. Tror ni han lyckades? Näe, men jag va däremot tvungen att överträffa mig själv genom att först stå på en soffkudde & plocka upp en kapsyl, sedan två & kuddar & tillslut tre, men där tog det tyvärr stopp. Maria & Karin lyckades inte plocka upp kapsylen enbart stående på golvet, killarna hade en teori om att de va alldeles för framtunga! Hehe! Brön it is!
Efter lekandet var det dags att smyga in till stan i ösregnet! Inte alltför heta ägde vi en kvart senare Vallens dancefloor! :-)
Förkyldare an förkyldast va jag faktiskt väldigt glad när jag vid halv tre tiden fick åka taxibuss hem! Tack Ossi! & förbövelen tack till tusen Pn:s pärlor för en galet tokig & fantastiskt rolig kväll! Ni är ett galet gäng trevliga grabbs.
Bilder togs givetvis under kvällen!




Grabbarna grus på Pn.


          
 




Mattias gör ett tappert försök att försöka lära Maria vilken knapp som faktiskt är gasknappen! :-)





Maria hade skoskav så hon tyckte: -Vi byter laserskor med varann!





Galet glad är man när man får hänga med denna typ av människor!




Garanterat hetaste bruden i hetaste klänningen under kvällen!

Fantastisk fredagkväll

I går jag var jag & Oscar som sagt i Borgholm. Hur mysigt som helst. Gick & spanade lite i alla små trevliga butiker, dock fanns det inte alltför mycket att hänga i julgranen. Hittade inte ens något i d&d-butiken, där det alltid bruka sluta med flera väskor eller skor. Fann iallafall tillslut två koftor i en "grek"butik som Maria kallar den. En svart & en vit för 99:- galet billigt, & inte ett öre behövde jag betala för underbara Oscar ville ge mig dessa! Tack du snälle gosse! Du är alltför snäll mot mig. Efter shoppingrundan & lite span på de vackra båtarna va jag hungrig som vanligt. Blev mat på det trevliga stället "La Casa" där de har otroligt gott hembakat bröd med aioli. Vi vräkte iallafall i oss fläskfilé black & white med klyftpotatis & självklart då det hembakta brödet. Fantastiskt gott va det! Efter maten blev det glass på glasstället mittemot. För min del blev det som alltid våffla med polka & lakritsglass & Oscar tog en mjukglass med tutti frutti strössel. Mums va gott det va! Passade på att föreviga denna otroligt mysiga kväll i ett antal bilder vid vattnet! 








 





Efter Borgholm drog vi hem till Oscar för en ny kik i filmvärlden, denna gång i form av filmen "utan spår" Det va verkligen en film i min smak! Satt klistrad framför Tv:n till filmen va slut. Vilket bra filmval jag gjorde denna gång :-)

Nähä, nu väntar beachen om den lille sjusovaren kunde vakna nångång!

När man är hemma

Idag har jag passat på att göra en massa nödvändiga saker  som måste göras ibland. Som tex tvätta, städa, göra rent hos Alfons mm. Nu ska jag alldeles strax börja spackla dörrfoder & sedan måla dessa. Ingen rolig syssla direkt men vad ska man göra när man är sjuk!? Allra helst hade jag velat åka & bada, men det går ju icke! Då väntar väl lunginflammationen! & det vill jag absolut inte vara med om.
I morgon är det iallafall fredag! Jippi tänker alla utom jag som jobbar mellan halv elva & halv fem! Kan det bli tråkigare? & i morgon är det bara jag som är ordinarie mellan två & halv fem möjligtvis en till. Hur ska det lösa sig? Galet  många sommarjobbare att hålla ordning på! Men det fixar jag! :-)
Efter jobbet i morgon kom jag med bästa idén om att jag & Oscar ska åka till Borgholm & kolla lite i butikerna samt äta på nåt riktigt trevligt ställe. Det ser jag verkligen fram emot!
Nähä nu torkar väl snart spacklet i burken, så nu drar jag!




Bild lånad från Strand Borgholm.

Sjukling

Igår orkade jag bara vara på jobbet till halv sju, sedan kastade jag in handduken! Alldeles för ont i halsen. Efter jobbet pallrade jag mig hem & bytte om till en mysig mysoutfit & begav mig hem till Oscar för att kolla film. Det nya stjärnskottet i filmvärlden skulle tydligen vara en spansk zombieskräckfilm, ärligtalat va detta faktiskt det värsta skit jag någonsin glott på, förlåt Oscar! Ja Malle, nästan värre än den där konstiga akvariefilmen, fast egentligen undrar jag om någon film någonsin kan vara värre än den? Tillslut tröttnade jag iallafall på den konstiga tjocka damen som sprang runt & åt upp folk & den fladdrande kameran som nån sprang runt med så vi stängde av! Tack för det!
Sedan blev det ett mästerverk till film nämligen "Walk the line" galet bra! Fast den hade jag ju redan sett ett antal gånger tidigare, men är det ett mästerverk så är det & då kan man kolla hur många gånger som helst!
Till filmen avnjöt vi varsin piggelin & enmassa godis! Mums! Trevligt till tusen hade vi jag & Oscar. 


 

Bild lånad från MovieZine.se

Tråkig tisdag

I dag vaknade jag klockan 10.30, med hemskt ont i halsen! Undra om det är för att fönstret varit öppet eller om Bella smittat mig med sin halsfluss? Hoppas verkligen inte det sistnämnda, har absolut inte tid att vara sjuk. I dag vaknade jag ju som sagt väldigt sent så det lär väl inte bli så mycket gjort idag, borde pallra mig iväg till banken & sätta in pengar, samt gå till affären & handla mat till jobbet. Pappa kommer väl när som helst med & ska hjälpa mig bygga klart altanen! Inte mycket kvar nu & det ser väldigt bra ut måste jag erkänna!
Nähä nu får jag väl ta tag i mitt liv & springa bort till centrum.

Galenskaper med bästa gänget

Uppe mitt i natta!
I lördags var jag galet sliten efter fredagens bravader! Blev väckt tidigt på morgonen & det är verkligen inte helgens motto! Det är definitivt sova tills jag vaknar! Men så blev det inte riktigt. När jag väl orkat ta tag i mitt liv & gjorde mig iordning åkte jag, Oscar & Robban till Maxi & handlade maten inför kvällens grillparty/ lekkväll! Slutade med fyra kassar fulla av godsaker! Sedan åkte jag med hem till Oscar & skulle kolla film, ärlig talat har jag ingen aning om vad filmen hette eller vad den handlade om! Så sliten var jag, försökte vila lite men det var ju näst intill omöjligt i allt mys! Efter filmen ringde Macke & sa att gänget redan anlänt, så det va bara att rusa hem & panikstäda lite. Sen en galet snabb dusch & byte av outfit! Efter det började kocktalangerna ta vid, jag & Malle tillagade guacamole, aioli & rösvinsås samt kastade in potatisgratängerna i ugnen & skar sallad & till detta avnjöt vi en himla mumsig tequila rose med mjölk.  Medans Oscar & Robban agerade grillmästare. Robban med sina dolda talanger tillagade även en helt fantastisk cognacsås. Han kan min bror om han bara vill! Så maten resulterade i grillspjut med potatisgratäng & tro det eller ej gott folk men till detta serverades inte mindre än fem såser: guacamole, bearniesesås, aioli, rödvinsås & cognacsås. Japp vi är såsfolket nr 1 vi vet! Hur gott som helst va det iallafall! Efter maten tog jag & Malle på oss disken snälla som vi är, men det gick snabbt & lätt!
Efter all mat var det dags för outfitsbyte inför kommande lek: papperspåsen från dagen innan. Men denna dag var det absolut ingen promenadseger, detta gäng var betydligt nyktrare & en hel del vigare vill jag lova! Men trots detta blev det ändå oavgjort tillslut. Även vid detta tillfälle imponerade grabbsen, Robban ser ju inte ut som Stig-vig direkt men han var en jävel på detta, & Oscar smal som ett litet revben med sina tighta jeans löste det gallant! Malle var jag inte ett dugg orolig för hon är ju brud & borde va vig. Robban va måttligt irriterad när han insåg att han faktiskt inte va vigast av alla & provat de mest konstiga ställena att plocka upp detta A4 ark på. Detta resulterade i ett försök i landet, alltså under marknivå, där han då föll handlöst på ansiktet & armbågen & fick snygga grusmärken! Men trots allt lyckades vi även alla där. Robban ville ta tävlingen ett steg längre & stå uppe på altanen & ta påsen nere i gruset, men där fick vi stopp på han som tur va!
 
                   

Malle testar vigheten innan leken! Hon lyckas alldeles utmärkt med att plocka upp påsen! Robban va inte heller dålig på denna lek, här ser han dock ut som en galen zombie!





Efter utomhuslek blev det sedan inomhuslek nämligen tecknet! Robban & Oscar mot mig & Malle & va var ju såklart överlägsna & vann! Detta slutade med två förbannat dåliga förlorare, Oscar som trodde att vi fuskblandat & Robbans grymma kommentar till Malle: -Du är ju synsk din hora, du vet ju vilka kort jag har!
Sedan blev det efterrätt som bestod av glass, grädde, maränger, bananer & massa chokladsås! Å vad gott det var!
När vi sedan satt & jäste i soffan hittade jag ett annat spel nämligen "Hur fan visste du det?" ett frågespel med galna frågor. Där dök det upp en fråga som vi klurade på mycket länge allihop: hur mycket sperma man sprutar på en livstid? Jag & Malle kom fram till att det var ca 50 sprut på ett mjölkpaket & så räknade vi & räknade om kom tillslut fram till att det borde va ca 6000 liter på en livstid. Vad vi inte riktigt räknade med va ju att man inte är sexuellt aktiv hela sin livstid som vi tänkte dumma som vi är & räknade med ca 80 år. Hehe. Robban kom fram till att det borde vara 500 liter. När vi sedan läste svaret blev vi hur chockade som helst för rätt svar hur man nu kan veta det egentligen var 17 liter! 17 liter! Det låter som ingenting tyckte vi! Sedan va klockan mycket & vi följde Robban & Malle till bussen 01.45. Efter det blev det en promenad hem till Oscar för sömn! Huh så skönt, när vi tillslut somnade! 
Tack för en makalöst rolig kväll mina fantastiska vänner, jag är så glad att vi börjat umgås igen! Tur att vi är lika galna & spontana alla fyra! Vi kommer att ha en otroligt rolig tid framför oss tror jag. & som Oscar så fint skrev i sin blogg: -Vi skulle nog ha lika roligt om vi så satt i ett tomt rum! & det är garanterat helt sant!




Marlene & jag var överdrivet glada då vi slog grabbsen i tecknet, Oscar den dåliga förloraren är däremot helt knäckt!




Blev en hel del kärlek med, här i form av bror & syster! 




Det är nästan så det vattnar sig i munnen då jag ser denna bild!
Mmmm vilken efterrätt!



När snyggis paret Palmqvist-Jansson fått tag i skeden gick det banne mig inte att hejda dem! 



Linsdalsbussen är inte att förakta, ibland både trevliga


 

RSS 2.0