Söndagsbus

I söndags blev det bowling, mat & spel tillsammans med Jennie, Martin, Tove & Muff. Väldigt trevligt, kunde fortfarande briljera lite i bowling iaf trots min stora kula! :-) Efter bowlingen åt vi ytterfil, potatisgratäng, hemgjort vitlöksbröd med mumsiga såser & sallad. Riktigt gott! Sen skulle vi spela "geni" & det gick väl sådär, iaf för min klipska man :-) som trodde att Annika Sörenstam åker skidor! Hehe, det kunde till & med icke sportnörden José. & Muff & Martin hade lite svårt att reda ut hundfrågorna, dels vad man gör på en kennel, Martin tror att man föder upp hästar & Muff visste inte vad agility va trots att Adam gav honom hinten - "vi har en på golvet" hmm MATTA! :-) nja inte riktigt!
Väldans trevligt va det iaf & kvällen bjöd på mkt skratt vill jag lova!!

Hemmafix

Nu under ledigheten finns det alltid tid för lite hemmafix. Jag & hjärtat bestämde oss för att inte ge varandra så mkt julklappar i år utan vi framkallde lite av våra gravidbilder & köpte lite väggdekor som nu pryder väggarna i vår lägenhet.




ingen vidare mästerfotograf, men va fan det får duga!





Vädigt fint blev det iaf!


Sen har vi satt upp lite hyllor & möblerat om lite med för att det skulle bli lite bättre  ordning i lille bebis rum.

Julmys

Julafton i år spenderades hemma hos pappa med bror & Andreas. Mkt trevligt & god mat. Vi åt, spelade spel & öppnade julklappar. Vi hade med oss två stora kassar med klappar det roliga var bara att de vi skulle ge bort bestod av 3 kuvert, resten va bara till oss själva! :-)
I julklapp fick vi en symaskin, en bärbar hårddisk & kläder till alla i familjen, både Alice & lilla Pixie.
Trevligt va det!




lite julfin




& en stooor mage




lillstumpan fick också klapp



På juldagen blev det en repris & julfirande i Ljungbyholm med hela släktet. God mat & en himla massa klappar! Där fick vi varsin spikmatta, örhängen, kläder, biobiljetter, fler delar till vår servis, eltandborstar & presentkort på ikea. Mkt bra grejer alltihop. Kvällen där bjöd på buzz & wii resort. Himla skoj det också!




älsklingen laddar inför kanot





& jag & magen myser lite efter ett ombyte, jobbigt att gå i åtsittande kläder!





Alice myser också lite




framåt kvällen börjar det sticka i fötterna & då dags för hemdags & sömn!




Dan före dopparedan

Idag ska det stressas på maxi & stressas runt på stan i sista minuten. Har lite grejer kvar att fixa inför morgondagen. Skönt att jag fick vara ledig & vila idag iaf, det behöver jag nu kan jag säga! Skönt att jag nu är ledig till 5 januari! Sen får jag väl se om jag återvänder ngr dar till på jobbet innan bebis kommer, om hon inte redan kommit då, det vet man ju aldrig!
Nähä nu ska kläder på & jag ska trängas med pensionärerna på maxi.
Tjingeling

Uppdatering bebis

Va på kontroll som vanligt förra veckan & allt såg bra ut förutom detta socker som verkar förfölja mig överallt. Denna gång va det socker i urinen men inte i blodet, samt att magmåttet hade ökat lite mer än vanligt. Typiskt, hoppas att det inte är en jätte som flyter runt där inne i min mage. På tis blir det iaf nytt ultraljud för att kolla så allt står rätt till, sen blir det även två sockertester på fastande mage i v 34 & 38. Inga mer glukosbelastningar som tur är!! :-) Hpppas allt är som det ska med vår lilla tjejsing ♥

Julfest & julpyssel

Igår va det julfest på jobbet, och jag kostade på mig en sminkning på make up store innan det stora evenemanget. Riktigt fint blev det faktiskt, blev nöjd med hela kvällens outfit faktiskt trots att jagkänner mig som en stor julgris! Hyfs trevlig tillställning va det i form av solsemestertema, dock inte alls lika bra som våra julfester brukar vara. Inget julbord, inget grymt band, för trång lokal & väldans hög ljudnivå. Tror faktiskt inte ens att jag hade tyckt det va ngt att ha även om jag vore icke gravid & lika full & glad som alla andra. Hemfärden bar av redan vid halv 1 iaf & det va skönt, för dagen består av lite julkort & julpappersshopping på stan, lussebullsbak & kanske tom framplock av gran. En riktig julmys dag med andra ord!

V 31

Inte lång tid kvar nu tills lille bebis ska födas. Än så länge går allt bra förutom när jag går för mkt, då gör det väldigt ont i både fötter & bäcken. Lite svårt att vända mig om i sängen med men det är väl inte lustigt när man känner sig som en stor strandsatt val. :-) Har planerat att jag ska jobba till sista januari, får se imorgon vad som sägs på PN om hjärtat får vara kvar eller inte samt vilket skift han ska gå på efter årsskiftet. Vill egentligen inte ta ut så många föräldrardagar i förväg när jag fortfarande mår bra & kan jobba. Men kommer bli väldigt krävande för oss om det blir olika skift i en månad. 
Nähä efter detta bloggrace måste jag nog gå & titta vidare på ullared igen! 

Jul & julklappar

Årets afton ska spenderas hos far & Britt. Jag & älsklingen ska stå för köttbullar, lussekatter & julgodis. Det kommer bli mkt trevligt det tror jag! Juldagen bär det vidare mot Ljungbyholm & fortsatt julaftonsfirande, endast pga att vi ska slippa fara runt så mkt på den där dagen. Speciellt nu inför bebis nedkomst. Vill inte härja runt så mkt längre. Skönt att det gick att lösa på ngt sätt, även att jag & Adam gärna hade bjudit hit hela släktet för firande här hemma. Hade varit riktigt mysigt!
Nu kommer bara detta julklappsproblem, vad i hela fridens namn ska jag köpa till min man? Jag har i år tusen ideér till mig själv så han får det väl relativt lätt. Måste klura på denna karamellen ett tag, vill ju ge honom något alldeles speciellt.


Ny vecka & nya tag

En lång helg har vi haft, båda lediga i fredags. Så skönt. Fredags kvällen spenderades ihop med hela familjen Sjöbäck, åt tacos, pratade & tittade idol. Mkt trevligt! Lördagen beslutade jag mig för att jobba lite, kan behövas nu inför lååååång ledigt! Efter jobbet kom ett gäng grabbar hit för en fifakväll, jag & Louise pös hem till Karro & Mattias för att baka julgodis. & herregud va godis det blev, fudge, nougatcrisp & dajm. Louise gjorde någon typ av mozartkulor. Riktigt gott & lyckats blev alltihop iaf, trots rörande i kastruller halva natten. Kom inte hem förrän runt halv 1 eller nåt. Svullen om fötterna så jag knappt fick rum i skorna trillade jag i säng & sov till halv 12 på söndagen! Snacka om sliten fru!
Hjärtat kom hem runt halv 2 efter paintball i emmaboda, sedan blev det mumsig matlagning & sen lite biomys i form av "luftslottet som sprängdes" & bra måste den ha varit eftersom jag höll mig vaken heeela filmen! Det hör ju inte till vanligheterna nu för tiden!
En trevlig helg med mkt på schemat med andra ord.

RSS 2.0