Stockholm

Nu står jag här & bloggar ifrån hotelldatorn utanför vårt masterrum som är typ på 6 kvm, mindre än en båthytt! Haha, är bara två sängar & en spegel ungefär! Igår va vi en liten sväng på stan, kompaniet tröttnade nästan redan då, oops undra hur dagen ska gå? Jag får nog vandra själv på stan! Men det är ju det bästa så det funkar. Hann iaf med ngr inköp igår, två pälsiga mössor & två halsband. På kvällen bar det av med Debaser Medis för gloende på Amy Macdonald, shit va bra hon va, har aldrig sett ngr liknande! Jag va helt stum & rös i hela kroppen. Att det kan rymmas en sån grym röst i en sån liten kropp, det är helt makalöst! Det va verkligen en tio-poängare! Efter konserten bad det av mot en hamburgerhytt för mat till grabbsen, som är hungriga dygnet runt, sedan hem för sömn. Nu är det dags för en monstershoppingrunda på staden! Hörs väl senare gott folk!

Kul dag

Idag har jag spenderat dagen hemma i monstersängen fortfarande ont i min lilla mage. Inte alls speciellt kul! Undrar just vad det kan vara för fel på mig? Magkatarr? magsår? matförgiftning? Inte vet jag, men ont gör det! Idag har jag även hunnit med ett besök i huset i Lindsal för slagsmål om vilka saker vi skulle lägga vantarna på jag & Macke, tyckte att vi kom rätt så bra överens. Just vid besöket ringer en vän till mig & berättar att det är 11 st som ska omplaceras på jobbet & att jag självklart är en av dem. Hur dunderarg & superledsen blev jag då tror ni? Jag som älskar mina grabbar på PN! Nu ska jag behöva va på ngt annat tokigt ställe i fabriken & vill jag verkligen det? Svaret är nog ta mig tusan nej! Men det som svider mest är att ingen kan berätta detta för mig, utan jag ska behöva höra det av andra, hur normalt är det? Inte såå va? Vansinnig är jag, för det beskedet lär väl inte trillat in på skrivbordet idag kan jag tänka!? Men ehh SKIT i det för tillfället INGEN ska få förstöra vår tokiga resa till Stockholm för spaning på Amy Macdonald & tokshopping ;-) som äger rum i morgon & varar till fredag! Även att jag är grymt sårad & besviken över jobbet så ska jag nog fan kunna roa mig riktigt ordentligt ändå! Tur som Malen brukar säga till mig, Josse du har råd att bli arbetslös, snart blir du ju snorrik! :-) Haha!
Nähä nu ska jag vila min lilla skalle, för i den bor det alldeles för mkt tankar just nu, den får nog snart träningsvärk på mig!



                        

Ansvarstagande

Varför ska både jag & Karro vara såå förbannat ansvarstagande & så städiga av oss? Vad vinner man på det? Nada! Städa, dammsuga, diska, tvätta hmm listan skulle kunna göras oändlig. Jag skulle vilja lära mig att bara skita i allting, men hur gör man om man inte klarar leva i skiten? Kan någon snäll själ lära mig detta? Nu är jag arg & bitter & har magkatarr & har precis avslutat ett masterstäd i Aduts lya medans han sov!!! Nähä nu en promenad med snysan för att förhoppningsvis bli på liiite bättre humör!

Lördag

Lördagen blev en lugn lördag men mkt sömn! Dock hann vi med både köp av soffbord till Adut samt nytt golv till sovrummet! Duktigt duktigt! Jag stod även för matfixandet denna dag & det vankades såklart bröllopsfilé! Mums mums va gott!



Fredagens tokigheter

I fredags va det ju som bekant bröllop, den fjantigaste tillställningen någonsin också. Själva cermonin tog ca 20 sek på ett skabbigt gammalt kontor. Inte allt för glamouröst. Nåväl, efter bröllopet bar det av mot stan & lite solning på medo, sedan rusade jag in på kallskänken & köpte en stor smörgåstårta. Bjöd andra halvan Drevfors på smörgåstårta innan kvällen gallej. Jag vet faktiskt inte vilken tid vi senare anlände till packhuset för vidare firande av brudparet men kan tänka mig att klockan va runt 21? Där möttes vi av ett trevligt sällskap & mkt mumsig dricka. Satt väl där till 23 tiden, då vi lämnade kompaniet för en tripp till kusin Andreas & Madde vid södercentrum. Galet trevligt folk det där. Gud va skoj vi hade. Trollade & snackade goja & drack makalöst goda drinkar. Vandrade sedan vidare mot palatset för tokdans & bus, dock fredag & inte superhett folk! Men ack va kul vi hade jag & min underbara nästintill nya "syster" Karolin! Du är hur underbar som helst! Träffade dock galet efterhängsna typer, inte alls speciellt kul! Nästa gång blir det slöja min vän! :-) När dansandet var över & vi tyvärr låg ganska högt på fylloskalan hände alldles föör många tråkigheter!! Slutade med sömn runt 11-tiden på lördagmorgonen. Inte allt för pigg va man då. Trots all skit som hände hade vi ändå jäkligt kul!




Har man inget bättre för sig en fredagkväll kan man ju alltid leka me brallorna!




nice as





Eller kör man bralltekniken ala Mattmut!





Stigvig är han me!





Är man inte riktigt nöjd med sin partyoutfit kan man ju alltid skaffa sig en bastkjol i jeans!





Eler leker vi lite dragkamp





Spring Momo spring!





Eller sliter vi dem mitt itu





JA det gör vi!





Den som inga brallor har får gå me rumpan bar, eller inte om man har en ICA kasse! :-)





Åhh, vilken fast stjärt du har Momo!





Kompaniet hemma hos Andreas





Hej å hå vilken fest vi har!





Kusinerna bus 





Syskonen
 

Fredag

Nu är klockan 01.49 & jag borde ha somnat för läänge sedan! Snart väntas tidig morgon för att hinna med så mkt som möjligt innan bröllopet & kvällens galenskaper.  Jag ska hinna ut till Lindsdal för tvättande, sola en sväng på medo, en veva på stan för presentletande samt kanske lite klädspanande inför kvällens party, har förnärvarande ingen aning om vad kvällens outfit ska bestå av. Bröllopsklädseln får nog bli min vita paljettklänning med svarta prickar. Den kan funka.
Nähä nu ska jag bums i säng & försöka sova hela natten, gick inte så bra inatt då mitt ben ömmar ngt fruktansvärt & blåmärket ska vi inte prata om! Ser inte bra ut på ngt sätt! :-(
Natti natti hynds & slyns snart väntar en härlig fredag!!

Monster olyckan

Idag hände ngt allvarligt & väldans ont! Duktig som jag är pallrade jag mig iväg till min lägenhet, dock inte speciellt tidigt men dit kom jag tillslut. Somnade inte galet tidigt i tisdags så jag har bara mig själv att skylla. Väl i lägenheten grabbar jag tag i en pensel för att slutföra projekt ommålning i kök. Balanserar på pallen för att nå upp till det sista målandet längst upp vid taklisten. Tar då ett steg åt höger där inte alls pallen står & rasar rakt in i diskbänken, med en rejäl lårkaka samt ett gigantiskt blåmärke som följd. Klumpiga Josse! Skärpning!! Blev iaf färdig, trots rädslan för pallen igen.
Imorrn är det sista jobbdagen denna veckan iaf, det ska bli såå skönt! Ska till lägenheten & fixa lite & sen en vända till stan för att fixa åtminstone ett kort till brudparet på fredag. Har inte riktigt kommit fram till vad vi ska köpa. Tål att funderas på under morgondagen, för på fredag är det dags att närvara vid dessa tokigheter. Att min pappa vid 58 års ålder ska gifta om sig, det är tok det! Efter bröllopet ska vi på party hos kusinen Andreas, Adut & Mattmuts kusin, galet skoj ska det bli! Han ska tydligen va tokig den där kusinen! Undrar dock bara vad fredagens outfitar ska bestå i? Dels bröllopet dels partyt?! Hm det är en mkt svår nöt att knäcka, speciellt eftersom jag för tillfället bor på tre ställen & i en resväska! :-) Men men det löser sig nog. Nähä nu våldta duschen! Sen lite välbehövlig sömn i monstersängen! Måste bara låta den spelkåte saten spela av sig lite innan jag kräver x-box avstängning! :-) Hehe va ond jag är! 

Bildbevis

Här kommer lite knasiga bilder ifrån lördags gallej!




Momo Wii spelandes



jag spelandes



Sinkan spelandes



Momo & sinkan drickandes



Momo förbereder sin eldshow



Tänder eld på brallan



Lycklig för att det funkar, & bränns!



Som ett litet barn på julafton, så lycklig är Momo när han kommer på nya galenskaper!

Lördagens galenskaper

Haha, jag har ju alldeles glömt bort att berätta va vi gjorde för tokigheter i lördags! Efter fotbollen bestämde vi ju oss för utgång. & till palace av alla ställen. Jag & Adut pös bort till familjen Ärleskog- Drevfors runt 21 tiden? Lyssnade lite musik & mumsade goda drinkar, spelade som vanligt lite wii & momo hittade på MASSA busigheter som vanligt, denna gången bestod dessa i att spruta hårspray på kläder & diverse kroppsdelar för att sedan tända på. Haha va det brann! Luktade bränt hår överallt! Du är en tok du momo! Sedan kom han på någon ägglek, där man skulle ha varsinn sked i munnen & sedan balansera över ägget mellan skedarna & göra detta flest gånger på 1 minut. Jag & Adut vann. Efter leken knäckte momo ägget & skålade för att sedan dricka upp det hela. Men shit momo va tänkte du me? Rått ägg! Klöktes satan för att sedan spy satan i diskhon!! Skrek sedan på mig: -Öhh du vet ju hur det ser ut när man spytt upp pizza, kom & titta! Haha. Tur att inte jag är känslig på ngt sätt. Drack goda drinkar vidare, för att sedan ringa bror för hämtning runt 24 tiden? Drog in till palace för att där höra Maria vrålandes i kön: -Heeeej! Min bitch! Ställde oss i kön, ganska glada i hatten jag & Karro, medans Momo skämdes för oss & trodde inte att vi skulle komma in, men vi lyckas hur bra som helst! Väl inne gör vi ett snabbt toabesök, för att sedan dra vidare in mot dansgolvet & framförallt baren. Tog en himlans god mandarindrink innan dags för första dansen! :-) Träffade Nicke J på dansgolvet & styr kosan fram för en kram av min gamla "bror", då sticker en liten argsint brud fram huvudet & vrålar vem FAN jag är, hur arg som helst! Haha, kul att retas! Står & shakar på dansgolvet tills klockan slagit hemdags & att tillägga är väl att varken jag el Karro egentligen är ngr dansmänniskor! Sedan hämtar vi jackorna & vandrar in mot staden för en taxi, då det på vägen inträffar en knasig & onödig incident. Slutar med att jag & Karro blir ledsna & Karro vill hem, Momo blir irriterad & går hem & jag & Adam följer Karro hem. Slutar med att jag & Adam är på väg hem ifrån Karro runt 03.30 tiden & utan nyckel till min lägenhet & ingen taxi svarar!! Väl utanför friskis där vi sovit en stund på en bänk får vi en taxi & är hemma runt 04.00 eller nåt. Äter en nattmacka & soooover! Farao vilken tokig kväll! Men milda makter va galet skoj vi hade, trots incidenten!

Tråkig tisdag

Idag har det inte hänt så himla mkt, förutom att ngn elgubbe skulle komma mellan 08-12 på morgonen & byta vår elmätare i huset. Pigg som attan yrar jag upp skit sexig i min rosa mysbrallor & nån galet ful reklamhandbollströja med färg på & öppnar dörren & där står ju inte ngn gubbe direkt, där står två unga killar! Haha. Men så mkt att hänga i julgranen va de inte! Men bytet gick bra & jag är nu en ny elmätare rikare. Sedan smög jag mig vidare upp till sängen igen, smygandes med? Varför? Jag hade ju kunnat älga in som en hel hjord elefanter utan att lilla Adut hade vaknat. SÖMNTUTA! Somnade om i  två timmar, för att sedan dra Adam ur sängen & upp & äta frukost. Efter fruckan vandrade vi bort till affären för att handla grejer till korv stroganoff & ris. Sedan va det bara att ge sig av i stort sett hem till Adam & lämna Snysan & sen vidare till jobbet för JÄTTE möte. På detta gigantiska möte som varade i max 10 minuter fick vi reda på att 11 st ska sluta. Hoppas att inte jag ingår i dessa 11. Så mkt mer hände inte denna trista tisdag  & nu är kl 00.41 & jag väntar på sömn medans Adam avnjuter en hockeymatch på x-boxet. Imorrn blir det dock en tidig morgon för lilla Josses del, måste ngn gång få ordning på min lägenhet!

Panik, party, pinglor & palace

Idag va vi som bekant på fotboll, attans bananer va kallt & tråkigt det va! Inte nog me att det va vargavinter så fick vi ståplatser me! Kan ju inte bli mkt värre. Så jag kastade in handduken efter första halvlek & åkte raka vägen till Meddo för att tina upp i ett riktigt hett solarie. :-) Nu väntar tillfixning inför kvällens party! Som ska äga rum på palace hoppas jag. Ska tom träffa min underbara pingla Maria kvällen till ära. Det ska bli mkt roligt länge sedan jag träffade henne! Nähä nu ska den nya outfiten provas som inhandlades på staden tidigare idag.
Ha en tokrolig lördagkväll bloggläsare för det ska jag definitivt ha!



Flytt, taco, bowling & bus

Idag har jag varit duktig & målat klart i vardagsrummet samtidigt som far min slitit loss de gamla bänkskivorna i köket. Fy för dem! Sedan va jag & Karro på Ikea & inhandlade nya fina svarta bänkskivor! Mkt niceiga. Kånkade in dessa giganter i pappas monsterbil alldeles själva! :-) Efter Ikeabesöket for vi vidare till City gross för mathandlande inför kvällen dundertacomiddag! Som vi nu är på väg emot, när lille Adut spelat klart hockeymatchen! :-) Din spelkåte lille jävel! Adut & jag har även flyttat min "lilla" skosamling idag samt lite andra prylar. Så nu börjar inflytten närma sig! :-) Nähä nu ska jag försöka slita honom ifrån spelet för nu är jag hungrig. Imorrn vankades fotboll förresten KFF-Göteborg, undra vem av bröderna som surar ihop? Nu drinksvepande sedan taco & bowling på projan!
Ha en underbar fredag mina blogghyndor! ;-)

Mat & fix

Nu är klockab 22.48 & snart är det dags för  välbehövlig sömn! Tröttare än tröttast! Idag har jag plastat klart kakelugnen & mitt kylskåp, galet coolt blev det! Har även varit inne en sväng hos Marlene & fyndat en rosa hundsäng till snysan. Klart min babe ska ha en rosa säng! :-) Vi halv 10 avnjöt jag & Adut dagens middag: pancakes med drottningsylt & vaniljglass & massa mjölk! Mums filibibblan va gott det va! Medans jag brassade pannkakorna donade Adut ihop en duschställning, dock gick det inte galant förrän jag med min skarpa hjärna kom & visade hur byggandet skulle gå till! & gud va bra det blev tillslut! Nähä nu är det dags för sömn! Natti natti













Projekt lägenhet

Idag ska jag på nåt sätt ta tag i min lägenhet så att den nångång blir färdig! Har liite målning kvar att slutföra. Vardagsrummet är snart färdigt men har köket & sovrummet kvar. & där är jag osäker på vilken färg jag ska ha. Va iväg & fyndade ett svart glasbord på Ikea igår för 80 pix! Vilket kap! Dock är det bara skivan utan ben så man får väl ha skivan i knät när man ska äta! :-) Men det får funka. Va även & kikade på Mackes lägenhet en väng igår, galet fin va den. Precis i min stil fast dock mycket mindre än min! :-P Jag är nöjd med mina 102 kvm!




Vardagsrumsmålandet


  

Kakelugn före & kakelugn med lite kontaktplast efter. Känner att blommor & jag inte riktigt går hand i hand!

Nähä nu ska jag pallra mig iväg om nånting ska bli gjort denna dag! Ha en underbar onsdag bloggläsare.

Fiske, plumsande & mastermat hos mammut & papput Drevfors

Söndagen spenderade vi i Ljungbyholm, i en mysig skogsglänta intill en å med varsitt fiskespö i näven. Dock tappade vi tålamodet hyfsat fort för monsterfisken försvann & Karro plumsade i vattnet! Haha din tok! Hälften kom förbi oss på morgonen, Karro iförd världens sexigaste långkalsonger för att pysa mot rasta för frukost inför vår dag vid vattnet. Stannade till hemma hos föräldrarna Drevfors för frukostätande sedan bar det av mot fisket. Ganska kallt & uttråkade står vi & glor på grabbarna medan de svingar spöna i vattnet, förstår inte vad som är roligt med detta? Innan vi själva grabbar tag i spöna & börja kasta, i träden, på land & lite överallt! :-) Det va ju faktiskt inte så tråkigt, fast hade nog varit tusen gånger roligare om man åtminstone fått se en fisksate. Men icke! Karro råkade ta ett lite för stort steg & doppade dojorna i vattnet, när de sedan skulle byta position plumsade hela hon, dock bara en bit upp på benen! Jag klarade mig faktiskt för en gång skull! Efter den dåliga fiskelyckan bar det av hem mot mat, köttgryta ala mammut Drevfors! Mmmm va mumsigt det va! & shit va skoj vi hade!




Det här va väl det närmsta vi kom en fisk denna dag! :-)


Händelsrik lördag

En hyfsat sliten Drevfors & Palmqvist vaknade ganska sent i lördags, andra halvan va lite irriterade & ville iväg på lördagens uppdrag. Nämligen Ikea! Där strosade vi mååånga timmar. Jag handlade lite nya lägenhetsprylar: bestick, grytor, gardiner, köksprylar mm. Avslutade besöket med att mumsa korv, hungriga som få! Sedan bar det av mot "ytlänningen" där Adut skulle köpa sina mörkbruna vitvaror! Haha! Som sedan visade sig vara mörkgrå! Josse körde med släp för första gången någonsin & ack va bra det gick! :-P Mot kvällen bar det av till Rinkabyholm för besök & tillbakalämning av bil hos far. Mkt trevlig tillställning! Haha min far är en riktig tokstolle, & gud va han gillade bröderna! Mkt gitarrspelande & måååånga öl! Fick reda på att den 24 oktober blir det bröllop! Faren ska gifta sig! Haha tokstollen sa att han enbart gjorde det för en natt på packhuset! Pappa pappa lilla du är galen! Roligt för dem! Jag fick deltaga iaf & fick medverka vid tillfixningen av bruden. Josse like! Efter besöket i rinkaby bar det av mot donken & mat, för alla va vid denna tidpunkt mkt hungriga eftersom vi bara ätit korv på Ikea på heeela dagen! Mattmut inleder med 3 hamburgare + pommes & dricka. För att sedan köpa 2 till när vi skulle lämna stället. Han är ett rikitgt matvrak denna gosse ska jag lova! :-) Efter mat bar det av hemåt igen, skulle parta hade vi tänkt. Men hela 4:an va mkt sliten så det slutade med sängen för alla. Jag & Adut tänkte inviga spriten men nöjde oss enbart med en klunk av drinken innan vi föll i skönhetssömn! Hehe. Ännu en fantastisk dag med underbara människor!




Så här arg kan Momo bli om det inte är tillräckligt mkt mat på tallriken.



& så här nöjd är han efter 20 köttbullar på Ikea!  

RESAN

I fre for vi ju som bekant till Helsingör, en hel tokig resa som vanligt när vi 4 är samlade! Hämtade pappas bil i tors kväll efter jobbet. Sen paniksömn hemma hos Adut för att sedan vid 04.00 börja färden mot Helsingborg-Helsingör. Jag började köra, funkade hyfsat bra i mörkret med min dåliga syn, trött som få va jag me. Halvvägs eller nåt tog Karro över & hur lycklig som helst va jag för det, då slapp jag båtkrabbet mm :-) Hittade till båtarna galant, men va osäkra på om vi skulle ta me bilen över & det hade vi inte beslutat oss för förrän vi stod i filerna påväg till kassan för att betala biljetten. Tog ett litet varv runt planen & tänkte åka tillbaka, då vi upptäcker att man inte alls kommer ut & att det kommer mötande bilar. Oops! Så det va bara att vända & köra in i en bana för att ta me bilen över. Pappas bil är ju inte rikitgt från igår & det mesta är ur funktion så rutorna går inte att veva ner. Karro fick försiktigt öppna dörren för att fråga gubben i luckan vad det kostar. Då sticker Adut fram huvudet ifrån baksätet & vrålar: -Vad kostar det att ta med sig båten över? Haha va vi skrattar båten? Eller bilen kanske?! Det va iaf inte så dyrt, minns inte vad det kostade men vi tog med oss bilen iaf. Väl ombord på båten skulle jag & Karro byta om för att slippa strosa runt i mysbrallor. Karro som då sitter i förarstolen ska försöka krångla sig bak i baksätet, då hon sätter sig på tutan & tutar satan! Innan hon egentligen kommer på att det är hon som tutar! Hahaha! Sen glider vi in på båten & raka vägen in på dass för sminkning & lite tillfixning. Sedan börjar vansinnes färden i Helsingör, ska försöka ta oss till Obs & Maxi för shopping av öl & sprit. Först tänkte vi ta en sväng i city, men innan vi fann en parkeringsplats hände ett antal incidenter tex körde Karro en vända på cykelvägen vid busscentralen, samt en vilsefärd i skogen.




Cyklevägen med den LIIILLA skylten där förbudet mot bilar klart & tydligt står.




Vilsefärden i skogen, där vi fann en dansk tjockis med cykelhjälm på hoj! :-)
Henne jagade vi med kameran ganska rejält! På denna resan blev denna tjockis även filmskådespelare.





När vi sedan äntligen fann en parkeringsplats efter att masterbackaren Karro parkerat hur bra som helst, tog vi en vända på stan där jag fyndade ett svart diadem samt lite sprit i spritbutikerna.
Efter staden gjorde vi ett nytt försök att finna Obs & Maxi & denna gång med lycka. Där fyndade vi en hel mängd sprit av alla dess möjliga slag. Efter det bar det av mot båten igen för färd hem till Sverige igen. Sedan knapplades destinationen Väla centrum in på gps:en. Där stannade vi till för shopping. Jag fyndade ett par jeans, en batman t-shirt & en leopardscarfs på cubus samt ett par pälsiga skor på din sko & en kanoncool lampa på bolagret. Mkt bra resa med mkt bra shopping! Grabbarna tröttnade ganska friskt på shoppandet, Mattmut gick ut i bilen & Adam väntade utanför en del affärer. Hehe, grabbarna Drevfors skulle bara veta hur shoppingtokig Josse är! :-) Karro fyndade en heltokig mössa, den fulaste vi kunde hitta! Hon köpte nämligen en i Sthlm som Momo tycker är tokful så Karro va tvungen att hitta en ännu fulare. Haha! Han höll på att sätta ölen i halsen när han såg den.



Mössan på Momo.

På vägen hem stannde vi till för bajsbesök hemma hos mammut & papput Drevfors i Ljungbyholm. Mkt trevliga föräldrar de där Drevfors. Efter besöket bar det av hemåt för sömn! En lååång dag, men otroligt roligt & galet trevligt har vi haft. Men det har vi ju förstås alltid!



Paret Drevfors-Ärleskog




Lyckliga Karro som förare.




Jag & sömnmonstret Adutsson.





Infall

Om 3 timmar & 36 minuter åker jag & kompaniet på en galen resa till hyfsat okänd destination! Det är bara jag & Momo som vet vart vi ska, för sinkan & Adut är det än så länge en hemlighet! Egentligen skulle ju morgondagens resa bära av till Rusta, men tyvärr va tepeten slut. :-( Så resan bestämde jag & Momo till en annan plats i Världen! :-) Men roligt kommer vi ha! Det lovar jag! & reser gör vi i pappas monsterbil! Spontanresor är tokkul! Så imorrn gott folk är jag ledig! Det ska bli såå skönt! Resten av helgen kommer att bestå av målning, kyl & frys köp för Adut, ikea & fotbollsgloende om grabbsen får bestämma. Nu ska vi äta pizza & ladda inför den ca 4-5 timmar långa resan som snart går av stapeln.
Natti folks, imorrn följer fortsättningen på galenskaperna...

Ny härlig jobbvecka!

I dag är det tisdag & jag sitter & snorar framför datorn samtidigt som jag äter en macka & dricker blomkål/broccolisoppa! Funderar på vad som gick fel denna morgonen eftersom jag ställde klockan på 09.00 & skulle upp tidigt för att åka till min lägenhet & måla klart. Vad har jag gjort dessa två timmar? Gått upp, tvättat, fixat frukost, datat, hämtat tidningen & varit ute med Alice. Ska det behöva ta såå lång tid? Nähä jag har ju faktiskt två timmar på mig, jag kanske skulle ta & göra mig iordning & se till att målningen färdigställs!? Till helgen blir det iaf ett besök på Rusta samt Ikea, jag ska handla min fototapet & Adut ett soffbord! Fast å andra sidan är det ju lite mysigt att sitta på golvet & äta mat i Aduts lya! :-) Har lämnat in en ledihetsansökan om fredag, hoppas att jag får va ledig så lägenheten någon gång kan bli färdig!
ÅHHHH den gladaste nyheten av dem alla är att när jag ringde försäkringsbolaget igår ang skadan på Camaron sa hon att självrisken på trafikdelen täcker den skadan, vilken enbart är på 1000:- fan så nice! Då slipper jag prostituera ihop en större summa! :-) Nähä ni folks nu SKA jag göra mig iordning!
Puss & hej dryga mej!

Massa film, mumsig mat & krockande me guldbilen!

Nu ska vi glo på enough, en galet bra film me heta Jennifer Lopez medans hushyndans underbara käk är i ugnen. Igår latade vi & åt pizza från Ängö så idag ska vi mumsa fläsfilé, klyftpotatis, morötter & supergod vitlökssås ala José. Har inte blivit alltför mkt sömn inatt trots att vi va hemma i hyfsad tid igår efter wii-spelande på projan hemma hos Mattmut, jag kvaddade nämligen en bil igår utanför min lägenhet. Så dumt av mig att välja en Chevrolet Camaro Z28 att brumma rakt in i med min lilla guldbil! :-( Har haft dåligt samvete hela dagen idag, & va tvungen att återvända idag för att kolla om det blev ngn skada & självklart blev det det. En spricka i plasten under backspegeln. Så jag tar mig i kragen livrädd för att killen/tjejen ska DÖDA mig & ringer upp numret jag letat fram på eniro. Då svarar en kille & jag frågar om man är ägare av en Camaro, ja det är jag svarar killen lite oroligt. Då har jag tyvärr backat in i din bil, hm säger killen i den gula? Näe denna va blå säger jag då. Aha säger killen då det är min brors, du kan få hans nummer. Hur pass allvarlig är skadan? Inte så allvarlig, jag har ju inte kvaddat hela bilen säger jag lite försiktigt. Sen ringer jag brodern som blir helt chockad i telefonen & tror att jag skämtar med honom. Men sen löste vi allt jättebra & han tyckte inte att jag skulle må dåligt, det är ju bara en bil sa han det ordnar sig. Så imorrn är det lilla Josse som ringer försäkringsbolaget & blir antagligen 3000:- fattigare. Dock tyckte grabbarna att jag va väldigt modig dom vågade ringa & berätta vad jag verkligen ställt till med, det är inte många som gör ngt sådant. Är det någon som ska backa in i min bil är det definitivt någon som du sa killen. Tur det att han inte blev HELT tokig på mig! Nu kan jag iaf sova med gott samvete inatt för att jag berättat hela historien.





Bild lånad ifrån: http://www.bfranker.badz28.com/96ss/96open.JPG

Ett gott glas vin & Wii

Efter målning är vi nu helt slut & avnjuter ett gott vin & en stor kall öl framför datorn, snart på väg gående mot Mattmut & Co för spel på projan! En alldeles ultimat lördagkväll med andra ord! Saknar dock sinkan ngt otroligt! Hur ska jag nu hantera situationen, alldeles ensam tjej & kanske sämst på bowling? Men du min fantastiske vän jag hoppas att du shoppar järnet i huvudstaden för det hade jag gjort om jag varit där! Ser fram emot en tokig resa dit den 29/10 för lite lyssnande på fantastiska stjärnskottet Amy Macdonald & galen shopping! :-) Nu ska jag återgå till mitt vindrickande & göra mig galet het inför kvällens bravader! ;-) Men ni mina underbara bloggläsare njut av en fantastisk lördagkväll för det ska jag!

Målning, mat, mys, blogg & vin

Efter en intensiv bloggmorgon ska nu jag, Adut & Alice pysa till systembolaget för inhandling av liiite vin inför kvällens mumsiga mat. Förlåt sinkan & Mattmut men bara liiite vin till maten. På menyn ikväll står det fläskfilé med hemgjorda klyftpotatis, morötter & svartrot med mumsig vitlökssås ala José! Till efterrätt vet jag inte än, ska tänka ut nåt mästerligt! Efter systemet blir det spackling, slipning & målning i min fantastiska lägenhet.
Nähä nu ska jag avnjuta de sista minuterna av so you think you can dance.

Idol, förkylning & mumsig mat

Nu sitter jag & myser i mastersängen hemma hos Adut till idol. Mumsig mat har mästerkocken Josse precis avnjutit. Bröllopsfilé med ris & sallad. Snart blir det kladdkaka & grädde & cheddarpopcorn. Mums mums! Dock rinner näsan hela tiden & halsen värker. Inte sketa kul! Pös in en sväng & hälsade på min underbara bloggdrottning Marlene på jobbet tidigare idag! :-) Du är allt för grym du! Hoppas att vi kan hitta på nåt tokbus i helgen, va alldeles för länge sedan vi hittade på tokigheter nu! Förut va vi alldeles för bra på det! Ni får komma & våldgästa mig i mitt nya hak du & min fantastiske bror!
Nu återgå till idolgloendet! Ha en trevlig fredagskväll alla mina bloggläsare! :-)

Projekt lägenhet

Nu börjar inflytten närma sig! I går lyckades jag måla klart i hallen! Duktigt Josse. Imorrn följer fortsättningen med målning i vardagsrummet! Svart ska det bli, med en fototapet över det svarta. Sedan blir det målning i klädkammaren svart, vitt & rosa med min favvofigur barbapapa! :-)
Idag fick vi ett glatt besked på jobbet, att vi skulle få ta del av handpenningen så nu kan jag ju faktiskt köpa min efterlängtade orangea soffa! Kommer bli såå fint tror jag!




Fototapeten



Har sååå många ideér som ska bli verklighet inom en snar framtid!
Lääntar såå till inflytt!
Nähä nu är det minsann dags för sömn! Ska ju upp iottan imorrn!
Natti natti folks.

Avundsjuka

Är jag en bortskämd liten snorunge?
När jag va lite yngre fick jag ofta höra att jag va bortskämd, att jag alltid fick allt jag pekade på! & visst där är jag kanske beredd att hålla med till en viss gräns. Mina föräldrar valde att prioritera mig & min underbara bror i första hand istället för att enbart tänka på sig själva. Så visst fick vi lite prylar & kläder, men definitivt inte överdrivet på något sätt!
Men ska jag behöva lida för deras beteende? Är det mitt fel? Näe, det är det faktiskt inte! Det är mina föräldrar det ska skyllas på om det nu ska skyllas på någon!
& vad handlar detta om i grund & botten? Jo, just avundsjuka!
Denna hemska sjukdom har föjlt mig i många år! Speciellt under högstadietiden. Brrr mår nästan dåligt bara jag tänker på vad folk utsätter folk för. Under dessa tre år va det mycket hot, många slag som utdelades här & var, mycket rädsla & allt detta pga att jag umgicks med alldeles fel folk tydligen. Jag minns så väl när jag dejtade en kille när jag gick i sjuan & han i åttan, då ringde dessa människor hem till min familj & bad dem hälsa mig att denna kille gjorde slut med mig. Hur lågt får man egentligen sjunka? Hur omoget är inte det här? & vad handlar även detta om? Jo, avundsjuka!
Nu är jag 25 år & hyfsat vuxen & jobbar ihop med människor som alla är äldre än mig, med några undantag då.
Har problemet försvunnit tror ni? Svaret är definitivt NEJ! Vad jag fått höra ställer folk sig frågan: - Varför har hon fått chansen till ett samordnarjobb när inte de som varit på företaget längre fått det? Återigen, är detta mitt fel? Inte farao har jag sökt platsen som samordnare, jag tackade ja när jag blev tillfrågad om jag ville ha platsen. & självklart ville jag detta! Jag gillar nya utmaningar & shit vilket bra självförtroende jag fått på kuppen! Jag trivs jättebra med mitt jobb & med mina arbetskamrater men jag gillar inte skitsnacket vid sidan om!

Att människor ska må så dåligt när det ibland går bra för andra, det är lustigt! & gott folk ni ska veta att jag har då definitivt inte glidit runt på något bananskal igenom mitt liv det ska ni banne mig veta!

Fy för det gröna monstret!

När det gröna monstret dyker upp är eländet garanterat inte långt borta. Avundsjukan är nämligen en otrevlig best. Den äter upp dig, tuggar ordentligt och spottar sedan ut dig - och efter det tycker du ännu mer synd om dig själv än du gjorde innan. Tyvärr kommer avundsjukan ofta smygande utan att man märker det.

Låt inte avundsjukan besegra dig, utan koncentrera dig på det som gör just dig speciell och sluta tryck ner dig själv. Det är ett bra sätt att lära sig att tycka om sig själv. Ingen är perfekt - men du är inte långt ifrån!

Tänk på det!
Texten "gröna monstret" är hämtad ifrån: http://www.beinggirl.nu




RSS 2.0