Mitt hus

Nu finns mitt hus med på nätet!


www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/263439

Fantastiska 4:an bowlar

I lördags va jag, Ossi, Malle & Robbi & bowlade, va hur trevligt som helst men det har vi ju alltid! Efter bowlandet var vi på Zorbas & tryckte i oss hur mkt mat som helst. Mmm va gott, dock lite dålig service denna dag. Efter att vi svullat färdigt bar det av hem till det andra paret för gloende på Tv samt roliga klipp på datorn. Galet trevlig kväll!
Hann även knäppa några bilder innan batteriet tog slut.




Den sämsta förloraren ever!



& så lilla jag

Party hos Adam

I fredags efter en vända på stan me Ossi bestämde jag & Karro oss för att våldgästa grabbsen hos Adams. Jobbnissarna Adam, Mattias, Henke, Alen, Martin & en annan grabb satt & spelade Os på x-box när vi klev in i nästet! 
Det blev ett galet party som vanligt me detta gäng & shit va kul vi hade! Om två veckor väntar resan till Köpenhamn med kompaniet!



Smiley 1& smiley 2


     

Mattias bjöd på det mesta & det bästa under kvällen som vanligt!

 

 

Tv-spelet har tagit över!



Smileisarna igen!




Party med besked va det vill jag lova!

Lyckan är total

I torsdags va jag, Karro, Adam & Mattias inne i stan för att betala resan till Köpenhamn. Det slutade i katastrof som vanligt! Först inne på Swedbank, funkade inte där saknades ett nr, sen bar det av till Handelsbanken funkade såklart inte där heller men de tipsade om SEB, gick dit men icke! Sen åkte vi hem till Karro i brinnande fart skjutsande på hennes hoj för att betala via Internet, då låg sidan nere! Åhh vilken tur vi har jämt!
Efter det fick jag reda på en ledig lägenhet på Manillagatan, ringde lite vänner för att sedan med hjälp få komma & kolla på lägenheten. & hör & häpna JAG FICK DEN! Dock ngt dyr för min ekonomi egentligen men det får väl funka! Det är en 
3:a på 102 kvm! Där ska lilla jag husera! :) Nu väntar vi bara på att huset ska bli sålt!

Mys me Ossi

I fredags va jag & Ossi på stan en liten sväng. Jag fick en svartblommig jacka samt en vinterjacka av min alldeles underbara pokje! Tack snälla du är en liten ängel. Efter stadsfärden va vi på Zorbas & år buffé, mmm så gott. Efter det åkte vi & lämnade Koffes nyckel från Sthlm, trevligt att se han igen efter USA resan! Han är min absolut bästa & galnaste vän. Pratade lite om lägenheter & hans syrra skulle visst återvända till Kalmar igen, & de fick en lägenhet utan problem. Vad ska jag behöva göra frågade jag Koffe? Ska jag behöva prostituera mig för att få råd att betla någon under bordet? Börjar bli smått irriterad över detta. Då sa Koffe: -Men du! Knulla är ju skönt! Visserligen, men ska det behövas?
Efter snacket me han for vi hem till Dalen & glodde film. Mycket trevlig dag.
& igår blev det resturangbesök igen nämligen på Stekhuset, åt oxfiléplanka & drack vin samt till efterrätt glass, grädde & chokladssås. Efter maten gick vi till ängö för tillfixning sedan blev det en vända till stan. Träffade Koffe & co en liten stund sen blev det Krögers, Olearys, KM mm för att sedan pysa hem med bussen 01.13. Träffade Malle på KM! Kul.
Idag blir det städning & pyntning här hemma inför bildtagningen med mäklaren imorrn.

Mycket att stå i

Har knappt hunnit sitta vid denna apparat den senaste veckan! Otroligt mycket att göra med huset innan försäljningen, men nu börjar det arta sig! Imorgon kommer mäklaren för att ta bilder, sedan ska det läggas ut på Internet. Hoppas bara att lyckan snart är på min sida så jag finner en egen lägenhet. I måndags började jag ju jobba me efter 4 veckor semester, ganska hård början då "sommarjobbarna" slutade i fredags. Hur ska jag nu klara mig om dagarna utan min Karro? Kommer inte bli galet lattjo vill jag lova. På måndag kommer iallafall Mattias tillbaks då blir det lite stoj! I veckan har vi försökt boka vår resa till Köpenhamn som går av stapeln 5-7 sept. Men danskarna har inte riktigt varit på vår sida så det har varit hyfsat svårt. Först ringde vi & bokade ett rum för 8 pers & ett för 6 pers mellan 5-7 sept, då stod det på bokningsbekräftelsen ett rum för 6 pers mellan den 1-7 sept. Då mailade vi & sa att det va fel, då ändrade de till ett rum för 8 pers mellan 1-7, hmm tänkte vi då hur dumma är de? Sen ringde vi igen & ändrade & då sa de att det va rätt & skickade en ny bekräftelse, nu står det 10 pers + ett 8 bäddsrum mellan 5-7 sept & det ska tydligen vara rätt. Hoppas nu att det är så. Annars uppstår nog ett problem för nästan alla andra hotell va fullbokade. :( 




Nu börjar palatset arta sig



Min färgglada hall



Vardagsrummet



Matrummet



 

Hallen



Gästrummet

    

Köket

    

Badrummet


Blåbärspaj, break-up, Bus & Brev

I går va jag hemma hos Ossis mor, där Ossi för tillfället flyttat in. När jag kom dit skrek jag & ropade överallt men inget svar, kliver då in i köket där Ossi brassar mat förfullt med iPoden i öronen! Det såg ju självklart inte jag & trodde att han uppmärksammade att jag kom, men icke! Jag höll på att skrämma livet ur han när jag tog tag i han. Inte min mening alls min lille gosse. Efter maten glodde vi en stund på "The break-up" ganska kul film faktiskt! Sedan busade vi & mös lite, jag drygade tydligen för länge som vanligt. Förlåt Ossi men jag hade ju saknat dig hela dan! 21.40 fick vi rusa ut i guld Peugeoten för att köpa cola light på Maxi till Ossis mor. Tog typ 5 min för Ossi att överhuvudtaget få på sig skorna, jag sa att han skulle få sånna där gummibandskosnören man hade när man va liten! Snacka om drygo! Fick iaf tag på Cola & vaniljsås till blåbärspajen innan affären stängde! Oturligt nog tappade jag colan i marken. Oops. Sedan blev det paj & funderande på vad jag skulle skriva i min lägenhetsansökan för att det ska bli så bra som möjligt! Tyckte vi lyckades ganska bra, hoppas nu bara på positivt svar me!


 

Ossi drygar & snabbbbba guldbilen!



Mina fina lägenhetsbrev

Mat, bak & allsång

I kväll ska jag & Ossi laga mat, baka nåt mumsigt & glo på allsången hos hans mor på Ängö! Tidigare i dag har jag målat dörrfoderna på dass samt spikat lister i min klädkammare! Bra gick det, & färdig är jag! Har även försökt mig på lite lägenhetsletande idag men ack va svårt det är! Får väl bo i en hydda i skogen om huset säljs fort!

  



Här är min klädkammare där jag spikat lister idag.


    

Här är mitt dass där jag målat dörrfoder, dock sitter tejpen kvar på bilden.

Karlskrona Fredag-söndag

I fredags kväll åkte jag Ossi & Robin till Sjöö i Karlskrona. Vi åkte rätt sent på kvällen efter packning & snack drygare än någonsin! Väl i Karlskrona är jag väldigt otippat hungrig, stannar på Mc Donald's för snabbmat tänker vi. Galet mkt folk & urusel personal & efter vääldigt lång väntan får vi äntligen vår mat. Äckligare pommes har jag väl aldrig smakat. Väl färdigätna för vi vidare till slutdestinationen, Sjöös lya! Där blev det lite serieglutt på datorn sedan välbehövlig sömn. Lördagen vaknades hyfsat tidigt för en promenad i Karlskrona city samt en sväng till Rusta! Mkt förväntansfulla på denna butik. I stan fixade vi en kam samt en mascara som jag råkat glömma hemma. Fann även ett par röda örhängen på glitter som jag spanat in här hemma. Sprang även på Tobbe trollkarl på stan. Efter stadsbesöket for vi vidare för vårt besök på Rusta, lagom besvikna när vi klev in genom dörrarna vill jag lova gott folk! En salig röra, & som Ossi berättade för Sjöö: -där låg en båtmotor & brevid den bajspåsar & där stod ett kylskåp & brevid det godis mm. Jag hittade dock några prylar som va värda ett inköp, ett turkost bastparasoll för 99:- & rosa hundbajspåsar för 29:- hyfsade fynd ändå. Hade jag dock haft mer pengar i pluskan hade jag även köpt svarta långhåriga fårpälsar samt en fototapet som va galet tuff. Några saker som är värda ett återbesök på Rusta annars va det mest skrot. 




Förväntantansfulla innan besöket på Rusta!  



Mitt inköpta turkosa bastparasoll



Färgglada bajspåsar till Alice




Riktigt cool fototapet som ska pryda en vägg i min lägenhet!


Efter Rusta gjorde vi ett besök på skopunkten där jag fyndade ett par gula pumps för endast 49:- nästan gratis!
Sedan gick jag & Ossi en sväng till en otroligt romantisk ö, där satt vi & pratade & mös en stund.







  

   





Efter det pös vi hemåt för matfix. På vägen stannade vi till på Ica & köpte som vanligt två trisslotter!




Jag bytte in en tidigare vinst & skrapade en nitlott, men Ossi hade turen på sin sida & vann 25:- som han tog en ny lott för & även där vann 25:- nu väntar vi på storvinsten på nästa!


Jag & Ossi tillagade makaroner & frysta köttbullar till hela kompaniet! Mums.
På kvällen promenerade vi till Zyber-zone för bowling. & hör & häpna gott folk det gick galet bra för mig!






Ossi va hyfsat frustrerad & hann nog me att prova de flesta klot i hela hallen!



Jag måste nog faktiskt påstå att den kvällen va det definitivt brudarna som rockade mest!
 


Pojkarna surade ganska friskt!

Efter bowlingen blev det hemgång för ett par öl, cider & vin. Efter det bar det av till "sailet" ngt som visade sig vara karuseller, uppträdane, båtar & en helsikes massa människor! Där inhandlades 3 munkar & kebab.
Kvällen avslutades hemma i lyan igen runt 01-tiden.

På söndagen va det dags för det vi egentligen åkte dit för, nämligen fotbollsmatchen där Sjöö medverkade. Tyvärr losade de med 0-1.




Tack för en makalöst trevlig helg med mycket trevligt sällskap!




Båtfärd, Ikea & målning

I går va jag & Ossi ute en sväng för sol & bad med båten. Galet skönt, dock i vår mysiga ensamma vik kommer det en familj bestående av pappa, mamma & ca 15-18 årig son med uppblåsbar banan. Hmm vad tänkte han? Uppblåsbara prylar hade man när man va liten & icke simkunnig. Efter badandet åkte jag in me Macke en sväng på stan för lunch på Ming palace & presentletande till Elin & Kristoffer. Sedan blev det en sväng till Ikea för spanande på möbler till nya lyan dom förhoppningsvis snart blir min! Först glodde jag en stund med Macke sedan kom Ossi & vi började om från början igen. Hittade massa fina saker som ska inhandlas tex orange soffa, eldriven säng, svart glasbord samt transparanta plexiglasstolar, lampor, tavlor mm. Riktigt fina grejer. Efter Ikea målade vi stuprör hemma hos mig, & tro det eller ej men galet kul hade vi! Som vanligt! :-)


  




Alice & Günther




Ossi helt galen! Beror det på ångorna av färgen?



Resultatet blev bra iaf & det är ju huvudsaken!

Ring, båt & blåmärken

I förgår va debuten i Ossis båt, jag, Malle, Ossi & Robban drog en repa ut till Skallö för frukost & sol & bad samt ringfärd efter båten. Vi inledde morgonen redan klockan nio med frukost på Skallö. Innan jag ens hunnit få i mig första mackan drabbas jag av ett bromsbett på höften! Jag tål verkligen inte dessa djur, fick ett bett för många år sedan så låret svullnade upp som en fotboll. Även denna gång blir det svullet & kliar satan men ingen hyper svullnad som tur är! Färden fortsätter sedan till en liten vik vid Björkenäs där vi ska utföra vansinnes dådet: RINGFÄRDEN! Robban som inte är rädd för något börjar, lyckas sitta kvar hyfsat länge. Sedan ville jag & Malle prova att åka två, far av med engång när repet sträcks & skrapar i armarna ordentligt, inte bra alls! Sedan åker Malle en sväng, hjular ur ringen & trillar på huvudet. Sedan åker jag, kändes spm att det gick ganska bra, men sedan kommer en jättevåg & jag håller på att välta baklänges så då släppte jag frivilligt kändes som att det skulle bli ett lindrigare fall om jag va medveten om att det skulle ske. Dock blev det inte riktigt så, fick en hel del blåmärken vill jag lova. Sedan skulle Robban köra Ossi, drog på så in i helvete så jag halkade av bänken i båten & for rätt ner på golvet & trodde att jag skulle bli spättad av ankaret. Herre jesus vad det gick! Efter det solade vi & badade lite från båten. Hyfsad bränna den dagen faktiskt. Galet kul hade vi!
& självklart har jag fångat galenskapena på bild!




Robban först i land på Skallö.








Jag & Ossi




Galningen till bror!




Malle i rasande fart!



Jag



Paret njuter av värmen  som äntligen anlänt.



Pojkarna Baywatch är ute på uppdrag!

      

Bomsbett & blåmärken












RSS 2.0