Fixa, bygga & dona

Idag kommer mäklaren för att värdera vår lägenhet. Så nu är det bygg & fix för hela slanten! Slet hela kvällen igår för att få alla lister mm på plats! Hoppas vi får mkt pengar för den, men den är ju faktiskt väldigt fin så lite borde vi ju få i vinst iaf. Imorgon tidigt på morgonen bär det av till Sthlm för lite mys på hotell med min älskling. Ska bli så skönt att få slippa tänka på allt här hemma & bara njuta av de sista dagarna på semestern. Nähä back to målningen!

Byxelkrok

På lördagsmorgonen va det dags för ett tippenrace med alla lister innan avfärd till Byxelkrok där vi ska spendera helgen. Med bara 20-minuters försening hämtade vi Britt i Rinkabyholm för att fortsätta vår resa till norra Öland. Mkt trafik på vägarna men till slut kom vi fram, & lyckligtvis fanss det faktiskt ett ledigt rum till mig & Adam med! Så vi slapp sova i pappas bil. Skönt! Pappa kom upp efter ett tag, hade varit & spelat med bandet. Sedan kom Andreas, Pelle & Tobbe de skulle också bo i en stuga. När alla va uppkommna blev det lite grill sen en sväng till marknaden. Sen gick vi hem igen för klädbyte & för att sedan ge oss av till pizzerian för lite kvällsmat. Dålig service & mystiska människor möttes vi av. Efter maten blev det ett besök på alla uteställen som finns i Byxelkrok. Pappa skulle tydligen prova alla. Sista anhalten va marinan & där satt vi ett tag, jag tog en glass & Adam drack whiskey. Sedan dök helt plötsligt bror med gäng upp, satt & pratade me dem ett tag tills stället stängde & de skulle dra vidare. Fick då med mig Adam hem, trött efter en lång dag! När jag precis somnat riktigt ordentligt ringer telefonen & klockan är halv 3, du syrran kan du köra oss en bit bort här, annars kör vi på fyllan. Jaha tänker jag & pallrar mig upp ur sängen lika bra att ställa upp! Lite smått irriterad över att jag alltid finns tillgänglig som taxichaffis! Typiskt. Men men slutar med en liten tripp på 7 mil fram & tillbaka. Trött som fan skulle jag gå på toa & det visar sig att toan är låst & jag nästan grips av panik! Vad händer? Inte kan de väl låsa toalettena på nätterna? Ante hjälper mig att kolla läget & då visar det sig att det ligger ett fyllo & sover på golvet! Ante blir vansinnig & kastar ut denna människa, tillslut blev det ett toabesök & uppjagad försöker jag somna igen, men utan resultat! Folk snarkar överallt & jag är nu pigg igen! Somnade nog inte förrän jag skulle vakna i stort sett!




öl serverades när vi kom upp




Dags för grill & mat

Fredagsmys med Jennie

I fredags kom grabbarna på med som vanligt väldigt kort varsel att de skulle ha spel & ölkväll! Yes tänkte jag kul att jag alltid hinner planera vad jag ska göra! Som tur va hann jag med en snabbkik i Jennies blogg & insåg att hon förmodligen skulle ha lika kul som jag en fredagkväll alldeles ensam. Så jag tog mitt förnuft till fånga & Adam ringde & bjöd hit henne på tacos, godis, film & enmassa prat! En mycket trevlig kväll med min nya vän! :-) När klockan började närma sig 01 va vi ganska slitna båda två, Jennie som varit uppe sedan 05 på morgonen & jag som nästan alltid är trött. Hörde av oss till grabbarna för att se om de va intresserade av att bli hämtade, men utan svar. Men vi beslutade oss för att vi åker helt enkelt dit & hämtar dem. Som vanligt när man ringer, ahhh vi är mitt uppe i finalen, men kommer snart! Dröjde väl en kvart eller nåt sen kom de, skrattnde, vinglande med varsin öl i handen alla tre & det stank verkligen som ett helt systembolag när de klampade in i bilen alla fyllona i baksätet! Jag som har fått en galet luktsinne känner ju lukter på lång väg! Dags för hemskjuts av alla & sen bums i säng för tidig lördag stod på schemat!

Tack Jennie för en supertrevlig kväll det får vi absolut göra om nästa gång grabbarna drar ihop något med kort varsel som vanligt! Vi har faktiskt köpt 5 nya Beck-filmer! :-)

Vi ska flytta!

Lägenheten är vår! 1 oktober är det jag & min älskade man som flyttar till en 3:a på varvsholmen! Gud va underbart det ska bli!

Drygaste brevbäraren i Världen

I natt har jag knappt kunnat sova alls! Bara legat & väntat på att posten ska komma! Lägenhetsbeskedet skulle ju komma idag! När jag precis insett att näe, det kommer ingen post idag dimper breven eller jaa reklamen ner i brevinkastet & finns det ngt besked? svar NEJ! Åhh så typiskt! Fattar iaf mod & ringer till kalmarhem & pratar med någon som iaf behagar att lyfta lyren & denna man säger att vi fått lägenheten. Känns dock lite osäkert eftersom det känns som att han inte har jättemkt koll på läget, så vågar inte riktigt ta ut segern i förskott, som jag alltid har en tendens till att göra. Bäst att vänta tills kontraktet kommit! Men det är sååå svårt & jobbigt att vänta. Men killen skulle iaf höra av sig. Så vi får väl se. Kanske kan lita liiite på han iaf? :-) Nu sitter jag & väntar på att min man ska trilla in innanför dörren så vi kan fortsätta med lägenhetsprojektet!
Tjingeling

Badat & byttan by night

Igår va jag & Adam & badade på haga park, jag va uppe tidigt (som vanligt nu för tiden) & handlade frukost & massa mums till stranden. Väckte stackarna vid kvart över 11, helt död eftersom han jobbade till halv 4 dagen innan. Tillslut kom vi iaf iväg, bra strand det där haga park, Adam hade mkt att titta på som alltid får brist på sysselsättning när man ligger & sover i solen som bäst! Men alla vindsurfare & kitesurfare höll honom sysselsatt! Låg där i 4 timmar sen tröttnade vi & åkte till ölands köpstad & köpte mjukglass med lakritsströssel på, mums mums!













Jag slog Adam i yatzy




Puss puss snygging




mage i vecka 10+3 dagar




Min älskling




Jag visade klart & tydligt att det va dags att åka hem! :-)



När vi kom hem blev det tillfixning & dusch för att sedan åka in till byttan & äta god mat tänkte vi & kolla på morgonrock. När vi väl är där finns det knappt inga bord, får sitta bredvid ngr på jobbet på ngt som visar sig vara ett rastplatsbord ungefär & maten var under all kritik, usch! Köttet gick inte ens att äta. Riktigt kasst, båda superbesvikna & har precis kastat bort 225:- så mat på byttan blir det ALDRIG fler gånger! Satt & lyssnade en stund på morgonrock & åkte sedan hem, jag med sådan ryggvärk att jag höll på att kräkas! Sedan va det bums i säng!

Fixardag

Idag har dagen bestått av att köpa tak & golvlister till lägenheten så att vi någon gång blir klara med vårt projekt & kan sälja den. Har ju faktiskt tittat på en helt underbar 3:a på varvsholmen. En otroligt fin lägenhet på bottenvåningen med både balkong & uteplats & allt är verkligen såå Josse & Adam! Helt perfekt helt enkelt, får reda på imorgon om vi blir lyckliga hyresgäster till detta palats! Hoppas hoppas hoppas! Idag har jag iaf roat mig med att limma upp dessa frigolitlister i taket enda tills jag kom till ett hörn & va tvungen att giera, fy farao va fel det blev & jag kunde verkligen inte tänka hur det skulle bli rätt. Fick ringa min snickare till far som alltid ställer upp & kom förbi & visade mig efter mycket om & men & lite missförstånd hur jag faktiskt skulle göra! :-) Så nu får jag fortsätta med detta bygge imorgon, men bra det blir det! Sen va jag tvungen att försöka hitta någon lite finare outfit (inte mkt kläder som passar längre) för att delta i en släktgrillkväll, väldigt rolig & galen tillställning med mkt fylla & många skratt. & nu ska jag snart hoppa i säng för att vara pigg & hoppas på en rolig & händelserik fredag tillsammans med min underbara man! Love u babe ♥

Besök hos barnmorskan stod på schemat idag

Idag va det dags för inskrvning & en herrans massa prover, skönt att jag inte är rädd för sånt! Blodgrupp, blodvärde, hiv, röda hund, syfilis, blodtryck mm. Allt gick kanon förutom urinprovet, jag kan verkligen inte kissa under press! Funkar inte, och har aldrig gjort, förutom när man är onykter & ute på krogen! :-) Enligt henne är beräknad födsel 15 februari men vi är fortfarande skeptiska till om det verkligen stämmer. Får lov att gå på ett ultraljud i v 14 för ett sådant NUP-test, en sån där studie för att se om barnet har en luftspalt i nacken & lider av downs syndrom. Så i denna studie ska vi nog medverka, bra att veta så tidigt som möjligt om inte allt står rätt till samt hur många bebisar det ligger i min mage samt när det lilla pyret beräknas födas. Är ju iaf en månad tidigare än det normala ultraljudet. Ska bli spännande!

Innan besöket hos BM va vi en sväng på "best toy's & baby" & spanade lite på barnvagnar, egentligen hade vi faktiskt redan bestämt oss för en Brio sing, men dessa hade fått dålig kritik på en hel del punkter, så nu va det bara att fundera om. Kravet är iaf att vagnen har swivelhjul eller va det heter, absolut inte 4 fasta hjul. Tror att vi fastnade för Crescent diva iaf.




Nähä nu kom min älskade man hem så nu är det dags för sömn!
Tjingeling

Städdag

Idag har vi tokstädat hela lägenheten & ätit pannkakor med glass & sylt, mumsfilibabba så gott! Imorgon blir det tvätt & kanske en vända till simhallen för min del, känner att jag behöver röra på fläsket lite. Nu är det iaf bara två dagar kvar på jobbet sen 3 veckor lång semester! Gud va skönt det ska bli, vet inte riktigt vad vi ska hitta på då min man jobbar. Men en resa till Stockholm är iaf inplanerad & sen ska vi glo på Svensson Svensson har vi bestämt, men så mkt mer vet jag inte. Kan bli en vända till Göteborg me om vi har tur! Nähä nu är det sömn & film i sängen som gäller! Ikväll bjuds det på "Death Valley" hoppas att den är bra!
Natti natti

Bus med Alice & magen växer så det knakar

Alice älskar att kasta frisbee precis som min man!




min lilla vovve är glad när hon får leka!




Nämen kasta då dumma matte!




Magen växer med stormsteg!

Oj va länge sedan!

Sorry för extremt dålig uppdatering, men nu ska jag minsann köra ett riktigt ordentligt bloggrace! Det är såå mkt som hänt på senaste tiden att jag helt enkelt inte hunnit med bloggen.
Det är faktiskt så att jag & min älskade man ska bli föräldrar!




När vet vi inte riktigt än, men det får vi väl snart reda på...
Under detta lilla blogguppehåll har vi även hunnit sälja Peugeoten & skaffat oss en kombibil, en vinröd Ford focus!


   


Helgen har hela familjen spenderat i en liten mysig stuga i Byxelkrok, riktigt skönt att komma hemifrån lite.





Dock va inte vädret det bästa, men vi va runt på en riktig ordentlig seightseeing i Byxelkrok, då Adam aldrig varit där. Inledde dagen med lite minigolf, jag förlorade!


 

På kvällen bestämde vi oss för att avnjuta en riktigt supermiddag på Marinan, godare mat har vi väl knappt aldrig ätit någon av oss! Inledde med toast skagen, sedan ngt riktigt mört & fint kött med potatismos & cocnagssås, sedan glass med chokladsås till efterrätt! Mums mums sa min mage om det! Sedan va det dags för sömn då jag lever i någon form av sömnbrist känns det som hela tiden! Orkar ingenting.


 


Söndag morgonen spenderade vi ute på Ölands norra udde sittandes på en filt mumsandes riktigt god frukost för att sedan besegra långe Erik! Herre min je det va mååånga trappor till toppen ska jag berätta! Men Jesus vilken utsikt!





Långe Erik med alla sina trappsteg



  

jag & hjärtat i fyren




Puss Puss ♥


Lillstumpan va med överallt & va såå glad!






RSS 2.0