Dryg dag

Efter att ha spenderat heeela min dag på jobbet är det nu äntligen helg! För jag är leeedig imorgon! Sovmorgon ska det bli, fy så skönt. Sen ska vi packa & rensa hela dagen, för på onsdag blir det flytt till nya stället. Ska bli så roligt & så skönt att äntligen få en större lägenhet. Det lite jobbiga är bara att vår lilla hyresgäst flyttar in sina stuffs redan på torsdag, så en panikflytt blir det vill jag lova!
Nähä nu har min man snart jobbat klart så jag får komma hem & sooooova.
Tjingeling

Ont i ryggen & 30 års kalas

Nu har jag lidit av extrem ryggvärk i flera dagar, inte jobbat alls, bara legat i sängen! Kan knappt röra mig & ingen verkar vilja hjälpa mig! Fick efter mkt om & men tag på min barnmorska som påstår att det är fel på njurarna & jag ska lämna ett urinprov om 3 veckor! Hur tänker hon där undrar jag?! 3 veckor, ska jag om hon nu tror det är fel på njuarna gå med det i 3 veckor?? Ringde i all ilska min sjukgymnast så fick en tid till henne på tis iaf. Pallrade mig iväg till jobbet på torsdagen stod ut hela dagen, men på fredagen fick jag gå hem vid 07 då jag mådde illa & knappt kunde gå alls! Ringde då vårdcentralen & fick en tid på onsdag! Hoppas att de får nån ordning på mig & min onda rygg!

Idag bär det av ut i urskogen för 30-års kalas hos Maria, ska bli trevligt hoppas bara att jag utstår ngr timmar iaf. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, borde packa men måste nog spara lite på krafterna inför kvällen...
Så det blir väl lite mys i soffan kan jag tro!

Nu bär det av mot stekhuset

Nu är vi iordninggjorda och ska pysa iväg för romantisk middag på stekhuset! Idag fick jag världens finaste present av min älskling!





Så fint, tack snälla älskling! ♥

Av mig fick han en resa till huvudstaden på mysigt hotell samt en konsert med Takida. Så dit åker vi 28 november.














Kom nu mitt lilla mysmonster så åker vi! ♥


Vår lilla tjejsing

I onsdags va vi på ultraljud igen & allting såg bra ut. Trots att hon verkligen låg i fosterställning & det va svårt att mäta, hon låg med hakan mot brösten benen uppsträckta emot magen & med huvudet nedåt. & hon kunde som sagt säga vad hon såg att det va en liten tjej. Enligt henne var jag då i vecka 17+5 dagar. Så lill skruttan borde då komma ut 11 februari.




& lgh har vi lyckats sälja, dock med lite förlust men det får vi ta. Sålde den för 210 000 kr. Så vi tvingas betala 15000 själva, så ngn utlandsresa blir det inte för vår del. Men men det går väl fler tåg!

Två trista saker har även inträffat, min stackars man kuggade på både teorin med 46 poäng & sen på uppkörningen, trots att han var bland de säkraste uppkörningsgubben hade åkt med på att han inte kollade sig ordentligt om i korsningar mm. Stackars min älskling! Hoppas på bättre lycka nästa gång!

Igår va vi en sväng på stan för att handla presenter åt varandra, idag är ju faktiskt vår årsdag! Ska bli spännande att se vad min man hittat på, han påstår att jag är svår att köpa present till! Sen va vi ju såklart tvungna att köpa lite små rosa prylar med. Skulle det nu bli en kille, får vi väl ge det till nån annan liten tjejsing!





Nähä nu ska jag faktiskt ställa mig & baka scones till frukost & överraska min mansing lite, som fortfarande sover!

Magen större & bebis växer

Nu är jag i vecka 17 & magen bara växer & växer. Har börjat känna något som rör sig i min mage. Mår fortfarande kanon förutom lite trötthet & värk i fötterna. Nästa vecka är det återigen dags att se lilla pyret, undrar om vi kan få veta om det är en hona eller en hane? Imorgon bär det av till frisören för klipp & färg/sling, känner att jag verkligen behöver det efter sommaren, då mitt hår faktiskt börjar bli lite trassligt. På fredag är det dags för lite grillfest på PN, ska bli trevligt. Hoppas bara att jag utstår kvällen & inte blir alltför trött. Men nu blir det sömn, det är ngt som är säkert iaf! Natti natti!




RSS 2.0