Galen fredag

I fredags var det ju som sagt företagsfest. En galet rolig sådan! Började dagen redan 04.00, packade alla prylar inför paintballen & kvällens galej. Åkte hemifrån 04.53 & va hos Elle redan 05.01, gick undan på motorvägen gott folk! Men i tid va jag! Har väl aldrig hänt i världshistorien förut! Sedan bar det av till Karro & sist men inte minst Robban. Alla lika pigga & glada. Jobbade som vanligt till 11.30 en hyfsat hektisk fredag. Efter jobbet bar det av till Elle, där krigsmunderingen skulle på. Åkte sedan till Maxi för att köpa korv, inget krig utan mat i magen! Folk trodde att vi va galna som sprang runt i krigsmålning på Maxi, men lika glada va vi för det! Väl framme på jobbet va grabbarna mäkta imponerade över våra tröjor samt sminkningen! Sen bar det av till Smedby för skjutning i skogen. Gick förvånansvärt bra denna gång, fick bara två mindre blåmärken. Å fy farao så skoj det är! Tyvärr kom vårt lag på andra plats, med en poängs skillnad! Typiskt!


         

Våra fina egentryckta tröjor, korvmojen på Maxi, & mitt lag på paintballen.


                                         

Ett nytt klassfoto är taget!



Efter fyra timmar på banan va det dags att avsluta aktiviteten & åka hem & snida om inför kvällens grillparty på företaget. Stressade som få & med mycket tjat om att jag är långsam kom vi äntligen fram till jobbet ganska glada i hatten.
Maten va precis grillad & klar så det va bara att hugga in, hungriga som vargar allihop!
Efter maten va det redan ett par stycken som va väldigt glada i hatten & då kom Mattias med idén att vi skulle leka "påslekek". Leken går ut på att man ställer en papperspåse på marken som man sedan ska plocka upp med munnen utan att sätta i händer eller knän i marken. När alla klarat ett steg klipper man av en bit på påsen, så fortsätter man tills alla är utslagna & påsen antagligen ligger platt på marken. Mattias va hur säker som helst att han skulle vinna & bevisa att han inte alls är vig som ett kylskåp som jag brukar säga. Slutar iaf med att Mattias & jag är i final. Mattias inser att det är omöjligt för honom att få tag på påsen med brallor på, så dessa ryker i en farlig fart, samt tröjan & dojorna! Så där står han tillslut i t-shirt & kalsonger & inser att han är besegrad efter att ha trillat på huvudet flera gånger! Yes, jag är Stig-vig mina vänner! :-)
Sedan blev det lite allsång med Jim på gitarr & vid 23-tiden drog vi en vända till stan. Jag, Elle, Karro, Robban, Mattias & Adam. Otroligt trevligt! Helt galet folk vi börjat jobba med! Tack alla underbara jobbväns för en fantastisk kväll


        

Glenn & Mattias va grymma på detta! Jag kör "grodstilen" som de kallade det!


                                       


Kvällen outfit gick helt i turkost, svart & guld & bestod av klänning & kofta från gina tricot samt partyväska från bianco.


                                                    

                                                             Väl inne i stan va vi på Olearys, Krögers & Harrys!  

Företagsfest

I morgon är det företagsfest på vårt grannföretag PN, där jag & mina jobbtanter hänger för tillfället! Har startat ett nytt projekt där, ett samarbete mellan vårt företag & deras. Vi avsynar bitarna direkt från pressarna. & jag är samordnare på mitt skift :-)
Men imorgon är det som sagt party me dessa gossar som gäller, & vi ska skjuta paintball! Jag & Bella var med för ett par veckor sedan & skjöt, galet kul! Adrenalinet är verkligen på topp, så de gigantiska blåmärken tar man helt enkelt efteråt.
Denna gången är vi fyra tjejer som ska kämpa med dessa grabbar, PN består nämligen bara av grabbar. Elle & Karro har vågat tacka ja till denna hysteriska aktivitet. Igår lottade vi lagen & jag kom såklart i vinnarlaget: Jag, Nermin, Robban & Agi. Vi kommer krossa resten! :-) Efter paintballen ska vi grilla utanför PN i ett stort partytält, sen blir det väl stan. Tur som jag har ibland så har Oscar lovat att hämta mig om det inte blir allt för sent! Tack pärlan! Är lite orolig att det ska bli en kalasfylla, har sovit dåligt denna veckan eftersom jag jobbar morgon & börjar 05.30, sjuklig tid jag vet! Sen skjuta paintball i fyra timmar & sen parta på det. Men trevligt ska det bli! 
Har varit en sväng på stan idag & fixat tröjor, samt papper till tröjtryck som vi ska ha i morgon. Fann som vanligt en massa kläder också! Jag är en livsfara att ha på stan. Har nog aldrig hänt att jag kommit hem tomhänt!
Efter stan drog jag en sväng ut till dunö för att få krigarfrillan fixad av Malle! Tack hyndan du är underbar!





Fantastiska Bella har fixat grymmaste bilden till tröjorna!
Duktigt gumman!



Gänget från förra gången vi spelade




Hoppas att detta är en bättre krigarfrilla än förra gången,
fick luggen i ögonen hela tiden!





Passade på att fota fina staden när jag väntade på Bella!

Mästersnickaren

Mitt alldeles egna projekt altan är snart klart! Idag har det nästan gått oförskämt bra. Jag måste faktiskt erkänna att jag är hyfsat stolt över mig själv! Snickare nästa? Vem vet!? Nu laga mat, är hungrig som en liten varg!





Bara trappen kvar att klä in, detta tror jag dock att jag overlåter till far!




Kolla bara in denna skicklighet, inte många brudar som besitter dessa kunskaper!
Tack pappa för allt du lärt mig!




För dessa avancerade sågningar krävs en grym sticksåg, som vid detta
altanbygge råkade bli en sladd fattigare. Förlåt far!

Gårdagens nagelfix

I går var det dags för nagelbesök igen, välbehövligt även denna gång! Lyckades dock kamouflera dem ganska bra över midsommar. De växer verkligen som ogräs. Blev för ovanlighetens skull en klassisk fransk manikyr med guldstreck på tummar & ringfingrar. Mycket nöjd med resultatet! Trots att jag brukar föredra norsk manikyr som min underbara nagelterapeut kallar det, fransk fast färgglad tipp istället för vit.





Bjuder även på en bild på mina fantastiska guldskor!

Midsommardagen

Midsommardagen spenderade jag tillsammans med gårdagens patrask, dock bara den ungdomliga delen. Lilla Maria va även med på ett hörn. Vi va hemma hos Robban & Malle & åt pizza & drack cider! Mumsfillibibblan. Jag & Malle delade på en tropicana, oemotståndligt gott med ananas & bananer! Medans grabbsen va iväg & hämtade pizzorna tänkte vi mixa ihop galet goda jordgubbsdrinkar som vi blev bjudna på för ett par helger sedan! Jag kämpade med mig min stora matberedare som aldrig någonsin är använd & tänkte att det skulle funka alldeles utmärkt, men det gjorde det ju inte! Både jag, Malle & Maria grejade men inget hände, efter mkt pill & försök i flera olika uttag lyckades jag utan att veta hur jag egentligen gjorde. Blev iallafall riktigt mumsiga drinkar & tjejer kan visst, vrålade Maria!
Grabbsen glodde fotboll medans vi bruds glodde heta hunkar på datorn, dock fann vi inga 10 poängare.
Tanken med kvällen var egentligen att vi skulle ha varit på byttan & lyssnat på no ties, men denna idén dissades ganska hårt av grabbsen som påstod att detta va nåt gammalt technoband.
Efter ett antal cider & jordgubbsdrinkar beslutade vi oss för att dra in till stan en sväng. Verkade va hyfsat dött, inget liv alls på vägen in! Väl inne gick vi först till Olearys, mkt dåligt med folk & mest bönder som vi brukar kalla dem. Spelade lite black jack, dock ingen större vinst. Gick sedan en sväng till krögers, där möttes vi av en underbart trevlig vakt som sa till mig efter att jag visat leg: -Jaså, det kunde man inte tro! Jippi ser inte alls ut som 25 då med andra ord, TACK snälla vakt! Vi brudar smög in en sväng & kollade läget, där möttes vi av en man som frågar Maria: -vart har du varit hela mitt liv?
Värsta grymma raggningsrepliken! Gick genast ut till bordet som grabbarna fixat. Där satt vi & fulade oss en hel del tills vi tröttnade & grabbade en kinakorv & sen åkte vi hem strax efter 01, denna gång med en otroligt trevlig taxichaffis! Tack Kalmartaxi!

Snyggisbilder från kvällen:



Mumsiga drinkarna



Vi får nog villigt erkänna att detta va de hetaste hunkarna under kvällen!



Hotta brudarna



Här börjas det! & värre blir det gott folk!



Roligt hade vi som sagt & bjuder på oss själva gör vi också!



Helt normala är vi definitivt inte heller!



Åhh så snyggt



Oscar KAN va ful han me!
 


Malle hyfsat snygg pose! Irriterad på hyndan för att hon snålade med såsen sist!



Även dessa två tro det eller ej kan faktiskt vara normala!

Midsommar part two

Dagen/ kvällen blev som jag trodde helt galet underbar! Fantastiskt sällskap & alldeles alldeles underbar mat!
Drygade som vanligt lite på morgonen & bestämde mig i sista sekund 10.45 att åka in till stan & sola, kanske det dummaste jag gjorde den dagen. Eftersom jag inte hann (såklart!) hämta Oscar vid 12.00 utan kom en halvtimme försent som vanligt! Josse it is! Rullade in till stan i Peugeoten Oscar livrädd som vanligt jag iförd i storkoftan & mina rosa långkalsonger som Oscar kallar dem. Väl inne hos bror & Malen möts vi av Malen hetare än hetast i vit fin studentblåsa. Drog en vända till Maxi för att fixa en gåva till föräldrar dunö. Då vi precis är framme kläcker Oscar: -Amen Josse ska du verkligen me in? Vadå, tänker jag? I den klädseln säger han då & skrattar åt mig! Väl inne på Maxi/ coop börjar letan på den perfekta presenten, som slutar efter mycket om & men & med ännu mer försening med en blomma & after eight. Perfekt present! Efter ett tag dök Robban upp på i sina vita stretchjeans & Oscar & han lovar att fixa citrondryck till våra jordgubbsdrinkar. Helt säkra på vad de ska köpa glider de snabbt in på Coop, efter ca 10 min ringer min mobil & bror frågar: - Sis, var det en citron eller citronkoncentrat eller drinkmix vi skulle köpa? Duktigt grabbar! Ni som va så säkra på vad det va, vi menade citronlättdryck. Färdiga & klara hamnar ju såklart gossarna i en kassa med killen "ny på jobbet" vi ses om en timme skriker Oscar i kön! Kul tänker vi som redan är försenade till dunö.
Efter ytterligare väntan kan vi återvända till esplanaden & packa alla pryls. Äntligen på väg!
Väl framme på dunö kommer jag & hyndan på att vi måste fixa björkris till kransarna. Stannar vid vägkanten & rycker lite ris, Robban livrädd för fästingar & för att smutsa ner strechjeansen!
En stund senare glider vi in på uppfarten till mastervillan, äntligen! 
Ombyte, matförberedelser & flätning av min lugg väntar. Efter det nypotatis, sill, köttbullar, gräddfil & den självklara nubben. Galet hungriga var vi allihop! Sedan väntade en rad aktiviteter: dart, luftgevärsskjute & kubb. Malle fastnade för skjutandet & sköt som en liten galning, först va hon lite rädd ifall Nero skulle bli rädd, men efter ett tag vrålade hon: - Ähh det är bra träning! De orden kunde jag aldrig tro skulle komma från hennes mun! Nero är ju deras lille bebis.
Kubb spelades i lagen: Malle, jag & sten eller så kallad bullseye mot Robban, Oscar & Lena deras bullseye. Först med vinst för deras lag efter lite egna regler sedan med vinst för vårt lag såklart! Lena & Sten va riktigt grymma på kubb! Sedan va det väl dags för jordgubbar & grädde om jag minns helt rätt, eller va det före kubben? Aja strunt samma gott va det iaf! Malle körde en egen version grädde med ett par jordgubbar istället! Hon är galen den tösen! Dagen innan var det smör med spagetti! 
Efter det va alla proppmätta & det blev lite mys & snack om resor i soffan, pratade om en sväng till Vegas nästa år! Skulle vara otroligt kul att resa med det sällskapet.
Sedan blev det favorit i repris mitt härskap: ännu mer mat! Denna gång i form av kyckling, klyftpotatis & ett antal makalöst goda såser. Tack Lena & Sten för fantastisk mat! 
Efter det följer den lite tråkigare delen av kvällen, nämligen hemfärden! Efter 1 timmes telefonkö säger den trevliga taxikvinnorösten att väntetiden är 1 timme & 12 minuter! Oops så långt hade vi inte riktigt tänkt men ändå hade vi lovat grabbsen att fixa hemresan om denne så skulle sluta på hoj! Så vid denna tidpunkt hade de ju himla skoj åt oss! Tur som vi hade ringde grabben upp & sa att han kunde va på dunö om 12 minuter! Jippi!
När vi åkt me denne dryge taxichaffis till karlsrorondellen säger snyggleif: - Jo, idag är det ju fastpris 380:- till stan & därifrån 280:- till Lirre! Ehh näe vrålar Robban, då stänger du av taxametern! Efter mkt gnäll & ilska & en störtskön kommentar från Malle: -du kan stanna på denna sidan annars får vi väl betala 700:- till för vändningen slutar det med att vi får betala taxameterpriset! Tack bror du är en sann affärsman!
& tack mina underbara människor för den första midsommar på 24 år på fastlandet, kunde inte firat bättre!

Bjuder på ett par bilds från aftonen.





Jag & Malle i våra fina kransar




mästerpilkastaren :-)



 tungan rätt i mun är otroligt viktigt!
Även kallad snyggåke.



Hetaste hyndan i stan!
Även kallad kameltån :-)




Lyckliga Malle har kommit på bästa tekniken!



Mamma Lena kör en något mer soft teknik!



Hur galet het är du inte på denna bild hyndan?



Här börjar alkoholen sätta sina spår! Kolla knäppningen!



Bildbevis på grädden me de få jordgubbarna i!
Ingen läsk, eller choklad men gärna grädde gott folk!




Jag & Oscar



Är de bitter förlust på G? Eller har någon trillat över poolkanten?



Här lär det väl va vinst i sikte! Gladare människor får man leta efter!


Midsommar

Dagen samt kvällen kommer att spenderas med bror & hans underbara Marlene samt min nya vän Oscar hemma hos Marlenes föräldrar på dunö. Känner på mig att det kommer bli en alldeles galen tillställning, men det är ju aldrig fel!
Nu är klockan 10.30 & i familjen Palmqvist är skynda inget motto direkt! Känner att jag börjar bli lite stressad nu. Funderar nämligen på att åka in till stan en snabbis & sola innan jag ska va helt färdig & hämta Oscar kl 12.00. Undra om det är praktiskt möjligt överhuvudtaget? Jag har ju inte ens bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på mig ikväll!
Så over and out bråttom va det! Hoppas dagen blir lika galen som förra året mina vänner!



Egen blogg

Hej alla glada & välkomna till min alldeles egna blogg! Har sugit på denna karamell otroligt länge, men igår efter en del tjat fick jag hjälp av min fantastiska vän Marlene. Nu har du garanterat skapat ännu ett beroende för min del din lilla biatch! Tack heting för hjälpen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0