Flytt & grill hos papi

Idag är den stora flyttdagen, allt nödvändigt ska packas ned & följa med ut till Ljungbyholm där vi nu ska husera i 6 veckor! Så nu ska jag nog väcka den där sovaren så vi blir klara någongång! För på vägen ut mot slutdestinationen ska vi stanna hos papi & Britt för grill & klippning av hennes hår.
Så tjingeling

Grill med Kalle & Anna

Igår vaknade vi hyfs tidigt, började morgonen med att styra inför kvällens grill/båt. Hemmagjord potatissallad & hemmagjord rabarberpaj stod på menyn. & jäkla va gott det blev! Vi är ena riktiga mästerkockar jag & min man. Hämtade Anna & Kalle runt halv 4 i stan & begav oss ned till båten. Åkte ut till Klubbholmen, vädret på vår sida denna gång faktiskt & grillade & spelade kubb. Jag & Anna sög ordentligt. Men maten blev riktigt god!


  

Anna & Kalle


 

Jag & älsklingen




Grabbarna hade roligt iaf




För mig & Anna gick det dock inte lika bra




Nedpackning av all mat




Sen blev det en vända ut i sundet


 

Lite gladare miner




Skepp & hoj va det går




En sväng under bron fick det bli me




& sen hemfärd, när mörkret började falla.


Riktigt trevlig kväll, får hoppas på revansch i kubbet nästa gång bara!

Dåligt väder

Som vanligt när vi ska ut med båten, jag som trodde att bikinin skulle fått åka ner i väskan & att det skulle vara dags för ett premiärdopp. Men så lär det nog inte bli, molnigt & riktigt blåsigt!

Igårkväll va vi förresten en liten sväng hos Björn & Jessika. Åt glass & kollade lite TV.




Jag i trappen på väg




Adam & Viggo busar




Viggo




Puss på dig husse ♥

Långledigt

Igår började en fyra dagars lång ledighet, detta firades med "himlaspelen" i Ljungbyholm i solskenet. Papput spelade. Sedan blev det båtfärd med Tina & hennes två vovvar & ngn Jonas. Blev grill på kubbholmen & bus med hundarna. Riktigt trevligt, trots det riktigt blåsiga vädret.




konstigt att vi alltid ska ha otur med vädret!




alla tre busvovvarna




Alice med svansen i grillen




Mums mums med korv




Snyggingen ♥




Superfokuserad på att Vasco inte ska kissa på mig igen!





Tinas nya hund Sanna. Alice har fått en konkurent! Inte är hon lycklig för det, riktigt sur på Sanna ngr gånger! Vasco är ju MIN!




Jag posar vid vattnet




Mina alldeles egna stjärnor ♥




lille bys!

Midsommar

Midsommar är inte lika välplanerat i år som det brukar vara, inget Byxelkrok iaf det är konstaterat. Blir dock i Ljungbyholm! Med Karro & Momo hoppas vi. Så underbart att min lilla bästa älskade vän äntligen snart återvänder, sen får hon minsann aldrig mer lämna mig! Inte sååå här länge iaf. Klänning till midsommar lyckades jag av en slump hitta igår. Från chicy.se








Saknar dig sååå!

Tisdag & flytt

I dag är det tisdag & bara två dagar kvar att jobba denna veckan, hur underbart som helst! Till helgen blir det båtfärd & grill med Anna & Kalle. Sen ska den berömda flytten äga rum nångång till helgen, börjar ju med vårt badrum på måndag så då ska vi tre husera i Ljungbyholm i ca 6 veckor! Ska bli skönt att slippa detta oväsen som väcker en klockan 07 varje morgon! Aldrig får man ro, är det inte borr så är det en drömmande skällande & morrande hund eller en pratande i sömnen snarkande man! Han ska jag nog förresten gå & väcka nu, så vi kan gå en promenad med lill stjärnan!




grill grill




båt båt




kärlek kärlek




& lille stjärnan

Party tillslut

Igår slutade kvällen med party med tantligan! (Adams mor med syskon) Riktigt trevligt va det. Mkt disskussioner om bröllop, relationer, barn mm. & mycket sprit! Slutade med hemgång för mig & Alice runt 04-tiden, somnade som en stock trots helt ensam i sängen! Helt otroligt, men va väl både trött & hyfsat onykter. Idag har jag spenderat dagen med både hammare & dammsugaren i handen samt ena delen av mig i tvättstugan, samtidigt som jag rensat överallt i HELA lägenheten med fokus på garderober & kläder. Riktigt nöjd med min insats faktiskt! Hoppas min man blir glad när han återvänder trots både trötthet & besvikenhet över resultatet i paintballen. Ikväll ska jag inte släppa honom ur sikte en sekund, ska både tokkrama & tokhångla med honom HELA kvällen! För sååå mkt har jag saknat dig min älskling.




en stolt fry efter mkt arbete idag!




snart kommer du hem min älskling! Saknat sååå mkt

ensamhet...

...jaa nu sitter jag här en lördagkväll helt i min ensamhet med en stor godisskål framför ögonen! Sjukt sugen på att gå ut, men ingen verkar vara lika på som jag :-( tror fan jag tjatat på alla jag känner, men alla lika tråkiga! Är väl bara att inse att min utgång som bestod i vandring på stan & inlöp av nya stufs inför kvällen genast förvandlades till en kväll svullandes onyttigheter framför den tragiska melodifestivalen & den gapande Malena som ska representera Sverige! Kul lördag kul! Frågan jag ställer mig är nu: när iallsindar blir det utgång nästa gång? 2011?




det är väl så här jag får spendera min lördagskväll!




så här förvånad skulle jag bli om det blev ngn utgång för min del!

Chadam, José, Chalisano & båten

I söndags blev vår efterlängtade båt äntligen klar, & går som ett spjut det gör den! Har inte gjort något annat de senaste dagarna. Mysiga picknickar, trevliga öar med massa fågelbajs, vatten överallt & bara vi 3! Kan inte bli mkt bättre.




mums med negerboll




puss på dig matte




vår fina lilla båt




Alice tycker att det är helt underbart på ensamma öar där man får härja fritt bland allt fågelbajs!







Fredag & förkyld

Idag mår jag bättre i psyket men sämre i övrigt, super duper förkyld! Igår spenderade jag hela natten konstigt nog gråtande hos min mor, hon va faktiskt ett riktigt bra stöd. Hon förstod mig, men hade samtidigt mkt bra lösningar på problemet. Återvände hem runt 02 ngt piggare. Pratade ut ordentligt med min man när jag kom hem, hoppas att allt är löst nu. Mkt som rör sig i mitt huvud just nu:

arbetslöshet

skatt som ska betalas på huset med 40 000:- & jag har inte ett öre.

renovering & grejer

ngt trött på mitt jobb, skulle vilja göra ngt mer kreativt! Ngt som är mer jag, men man vet aldrig kommer nog en tid för det med!

Nähä nu ska jag krypa ner i min säng med mina 2 kinderägg, piggelin & en grym film!

Tjingeling

Psykbrytet är ett faktum

jag gråter & jag gråter & jag gråter & jag gråter!

Vad gör jag för fel?

& framför allt, när blir jag glad igen?

Suger på att uppdatera!

Men jag har lagt ALL min energi på att renovera hallen! Började i lördags & nu är det tapetserat, nytt golv samt klinkers innanför dörren! Ny hatthylla, nya krokar mm. Hur fint som helst har det verkligen blivit! Va värt varenda sekund att slita dygnet runt medans min man va på Öland & fiskade. På fredag blir det nattjobb & lördag ska jag & älsklingen fira & på söndag blir det cirkus med Evelina! Fullspäckad helg som vanligt!
Nu sömn tjingeling

RSS 2.0