Fixning i Aduts bostad

Idag på morgonen smög jag mig iväg för att handla färg till Aduts hemska kök, vitt blev det. Fortsatte smygandet självklart medans Adam låg hemma & snusade kudde mot Ikea för att köpa en duschdraperistång samt duschdraperi till Aduts badrum. Köpte även lite blommor, julstjärnor, krukor, mattor mm. För nu ska det bli hemtrevligt i Adams hak! Så det så! & gud va vi har fixat iag, målat i sovrummet tills färgen va slut, lagt golvet i sovrummet dock inte riktigt klart & jag har målat i köket! Nu återstår upphängning & syende av gardiner samt hänga upp julstjärnorna & städa lite. Hoppas även på att vi kan installera oss i det nymålade & fina sovrummet denna veckan! Har sovit i vardagsrummet länge nog nu! Nähä nu måste jag återgå till målningen i köket! :-) Puss & hej

Shopping & Nybban

Igår va jag & lill Adut på en shoppingturné. Inledde med att beställa en ny säng till mig, en elevationssäng! Sen bar det av mot Ikea för lite småprylshandling, köpte handdukar, pallar, stekpannor, vitlökspress, sängbord, en hylla & lite andra måste prylar. Sen åkte vi till Media markt & köpte en bärbar dator till Jossut! :-) Sen hem för tillfixning inför kvällens party i Nybban. En alldeles tokig tillställning hos Aduts kusin Jonas & hans tjej Kajsa. Hur trötta som helst klev vi ur taxin runt 04.00 på morgonen! Men trevligt va det!

Spa, mat & mys

Denna fredag inleddes med en försovning på ca 17 minuter! Vaknade 05.17 & börjar jobba kl 05.45 & till råga på allt är det det längsta dagen av alla på heela veckan! Jobbar till 15.15. Men som tur var skulle vi ju va på banken vid 15 så jag fick sluta tidigare! På banken gick det kalabra, tog ingen tid alls & vips blev jag 120 000 kronor rikare! Så efter bankbesöket blev det självklart en vända på staden! ;-) Sen panikköra hem för att packa inför kvällens tokigheter som bestod av spa bad & bastu samt mumsig mat på gröna stugan! Fy va vi mös i poolen jag & min darling. Hur mysigt som helst & gud så välbehövligt! Efter myset begav vi oss i taxi :-) hör va massa lyx dagen till ära till gröna stugan för ätande av vitlöksbröd & oxfiléplanka. Mums mums & va vi åt jag & Adut. Otroligt mysigt va även detta. Nu sitter jag här hur sliten som helst framför datorn & längtar efter sömn, men snäll som jag är anstränger jag mig till det yttersta för att mina läsare ska få ngt att läsa en sen fredagskväll som denna. Imorrn ska jag & Adut till Ikea & sen till Kosta outlet. Morgondagen lär också bestå i att städa Aduts lya samt julmyspynta lite.  





Mitt nya fynd som inhandlades på kompaniet idag!
(bild lånad från nelly.com)





Älskar dig Adam, tack för en otroligt mysig kväll! Du betyder otroligt mycket för mig


Stan

Idag har jag & min darling plöjt igenom stan på ca 2 timmar. Slutade mer glatt för Adut än vad det gjorde för mig! :-( Jag fann ingenting mer än strumpbyxor, strumpor & 2 nya "spöklarm" Adut köpte en ny jacka, ett underställ & en ny kepa. & han skulle bara vara med som stöd när jag skulle shoppa! Dock hittade jag en hel del fina stufs, så det får nog minsann bli en stadsvandring på torsdag igen. Vi avnjöt även en mumsig kinabuffé på Ming Palace. Mums mums! I dag har jag även fixat med överraskningen för mig & min darling som ska äga rum på fredag. Men vad det är kan jag inte avslöja! Haha darling :-P Men nöjd blir du det lovar jag! & fantastiskt mysigt ska vi ha!
Nähä nu väntar film "Step brothers" i stående position för att undvika att John blund kommer krypande till José som alltid somnar till filmerna! Men det kanske är för att jag blir väckt om nätterna av Aduts beundrare, Adut din lilla tjejtjusare!
Natti natti folks

Helgen

I fredags hade jag ju sån tur att jag slapp jobba. Så då beslutade jag & min babe att vi skulle bjuda broder & Malen på tacos & spela sällskapsspel. Nedrans va skoj vi hade. Tillagade maten ihop alla fyra, då de visade sig att avokadon som va alldeles mjuk på utsidan va hur stenhårt som helst på insidan & inte alls gick att äta. Skickade iväg grabbsen på avokadojakt. När de sedan anländer lämnar de fram en alldeles perfekt avokado, men som sedan visar sig vara typ ett ruttet skal. Detta gjorde de för att se hur arga vi blev, & gissa om vi taggade på dirren jag & Malen? Haha galna blev vi & undrade va tusan de höll på med!? Men sen fick vi iallafall 2 helt perfekta avokados. Efter mkt gnäll om ingen stekpanna, ingen vitlökspress, ingen micro mm blev maten tillslut färdig. Haha & samtidigt klämmer Robban in med världens grymmaste kommentar om ifall jag hade någon diskmaskin. -"Hurru sis, har du ingen sån där handdiskmaskin?" Hmm bror vad menar du där? Är det en snubbe som får betalt för att stå & veva i min balja för hand? Eller vad menade du egentligen? Efter lite eftertanke från brors sida menade han ju såklart en bänkdiskmaskin! Haha! När broder malt in all mat som en liten gris blev det tillslut lite spel. Jag & Adut hade ju redan en baktanke med "Lika par leka bäst" för att se hur mkt gräl de skulle bli för det andra paret. Jag & Adut är nästan alldeles för grymma på det, när vi bara hängt ihop i drygt 2 månader. När de andra stollarna polat i 3½ år! & vann det gjorde vi med besked! & tjafs blev det! Precis vad vi trodde! De är hur sköna som helst de där två! Efter det spelet fortsatte vi med Aduts favvis spel nämligen "skriva" som han kallar det. Ett spel där man har 12 olika listor med olika påståenden el frågor eller vad man kan säga. Tex pojknamn, hundras, vad som finns i en affär, mat på menyn mm. Sedan slår man en tärning med bokstäver på. Får man ett k då tex ska man skriva saker på k på alla dessa frågor på tid. Robban den token tolkade frågorna lite som han ville! Tex på kräldjur skrev han isbjörn om jag inte minns helt fel. Hmm hur tänker du där bror? -Jo, men de krälar ju garanterat ibland. Haha! Hoppas på många tokiga kvällar med er! För kul hade vi med besked! Det va fredagen det.
På lördagen va det dags för en hyfsat tidig morgon för även denna lördagen uppleva ett besök på tippen igen. Massa skrot slängdes. Så nu är huset tömt & Aduts bajsbruna micro är ett minne blott! :-) Efter tippen åkte vi hem för tokmys hela kvällen. Plöjde igenom ett par Beck-filmer & bara va mysiga ihop. Så otroligt skönt att bara va & kramas med min underbara pojke. Igår sov vi tills vi vaknade sedan fortsatte Beckplöjandet. Efter det blev det ett besök på Rusta, Mairo, sova & Hemtex. Sedan for vi ut till Lindsdal för bildfixning & pryls från datorn i huset. Efter det blev det återigen tokmys & Beck. Vi är bra på det där med mys jag & min darling! En alldeles underbar helg har det iallafall varit, kunde inte ha varit mkt bättre.




Adut min älskling du är underbar! Jag älskar dig galet mkt. <3




Puss på dig min lille plutt!




Sista minuten resa

Idag kom jag med min riktigt skarpa hjärna på att jag & min underbara Adut ska åka på en sista minuten resa till kanarieöarna vid jul. Vi är ju trots allt lediga i 18 dagar! Tänk hur mysigt det vore, jag & min älskling på en solig sandstrand. Det känns som att jag är värd det efter allt med jobb, husförsäljning, separation mm. En resa till varmare breddgrader skulle definitivt göra susen! Nu har jag precis återvänt hem efter ännu en dag på jobbet. Idag har det faktiskt varit liite roligare, jag har varit med mer idag & fått trycka på knappar & greja. Hoppas bara till gud att jag slipper va där till 23.30 på fredag, men om jag har riktig tur slipper jag för vi har inte så många körningar kvar. Det vore guld värt. Nere på PN finns det nästan ingenting att göra så lille Adut gick hem vid 20 idag. FUSK! Han får lata & jag får slita. Nähä nu ska jag hoppa in i duschen & sen krypa till kojs för imorrn ska jag upp liite tidigt så jag hinner göra nånting innan jobbet.
Natti natti 



 


Nya jobbet & överraskning

Nu är andra dagen på mitt nya jobb avklarad. Kan inte säga att det är supermegaduperkul direkt men det funkar! Saknar dock mina gamla killar så det gör ont i mig! Nu börjar man faktiskt inse vilken superchans jag fick att va samordnare & jobba med dessa underbara människor. Trots vissa aggressioner har det ändå varit en helt underbar tid & definitivt där jag trivts bäst, som fisken i vattnet! :-) Där nere va man ju van vid att jobba & ha saker att göra hela tiden medans jag nu sitter & glor på en plåt som fladdrar förbi framför ögonen. Har dock bara hunnit komma in i vissa delar av produktionen så förhoppningsvis blir det roligare! Så förtillfället är den roligaste tiden på dagen 22.15 för då slutar jag & får rusa ner till gossarna på PN & snacka goja! ;-) Idag när jag suttit & väntat på mina tester har jag funderat på vad jag ska hitta på för överraskning åt mig & min älskling nästa helg. Nåt mysigt & romantiskt ska det vara, förslag någon? Jag har några ideér, men vet inte vad jag ska välja & inte tänker jag berätta om det här heller för då får ju lill-Adut veta vad. Nähä nu ska jag försöka slita min babe ifrån hockeyspelandet så jag får lite kvalitetsmys innan sömnen & en ny arbetsdag. Nu har jag ju både ons, tors & FRE framför mig! Jag som inte jobbat en kvällsfredag på mkt länge & till råga på allt ska jag va där från 15.00-23.30!! Det är galet vill jag lova! Hur i all sin dar ska jag klara mig en hel fredagkväll utan pussande med min Adut? Nä nu är det dusch & sömn som står överst på listan! Natti natti gott folks, hörs imorrn!

Seg söndag

Idag har det varit en mys/slö dag efter en intensiv helg. I fredags blev det en sen kväll & på lördagen en mkt tidig morgon! Befann oss på tippen redan 09.30 & körde fram & tillbaka till 12.30 ungefär. Hann med det mesta förutom ngr stora saker som får åka iväg på lördag. Efter tippen blev det ett besök i lägenheten för lite lämning av de sista prylarna. Då kom Bella & Cajsa på besök, fantastiskt söt unge den där lilla Cajsa! Efter besöket blev det lite tokmys med min underbara babe. Sedan till mitt andra hem för packning & tillfixning inför vårt besök i Ljungbyholm till mammut & papput. Väl där bjöds vi på mkt mumsig mat i form av kyckling panerad i cornflakes, potatis, sallad & sås. Mmm såå gott. Efter matätandet blev det en kväll full av tokiga spel. Aduts favoritspel "skriva" va himla kul. Dock höll jag på att somna när vi spelade alfapet. Men gud vilken trevlig kväll det va. Men har svårt att tänka mig att det skulle va nåt annat när familjen Drevfors är inblandad!




Tillfixad & fin påväg till mammaut & papput, här för tankning på Yet.


  

Suzuki & lillsnysan kom mkt bra överens




"skriva" spelet eller scattegories som det egentligen heter.




En mumsig san fransisco avnjöts under spelandet.




Nu började tröttheten ta ut sin rätt. Fy va sliten jag va inför alfapetspelandet! Vid denna tid va inte min hjärna den skarpaste!


Sedan blev det efterlängtad sömn, dock vaknade jag vid ett flertal tillfällen & frös tusan! Dumma takfläkt som skulle veva i taket. Efter frukosten gick jag & älsklingen en lång & mysig skogspromenad med Alice, gud va mitt lilla hundskrälle njöt av att få strosa fritt i skogen. Sen va dags för handling & hemfärd. Idag lagade vi pastarätten med bacon, svamp & vitlökssås! Mums mums. Lite nyttighter har vi hunnit med under kvällen me, i form av tvätt & en himlans massa mys, som vanligt när vi är i varandras närhet! <3 Älskar dig mitt lilla mysmonster, du är hur underbar som helst! 





Nu är det däremot dags för dusch & sömn, för imorgon gäller det att hjärnan är skarp för då börjar Josse sitt nya jobb!


Knasig fredag

Hm, det här va en konstig fredag! Först och främst sista dagen på jobbet. Inte alls så kul, dock hann jag under dagen få medverkar under en utbildning på pressarna. Nu kaj jag fasen snart allt på företaget! :-) Josse är mkt för att lära sig nya saker! Efter jobbet begav jag mig till Rinkabyholm för hämtning av fars monsterbil. Sedan for jag vidare mot Lindsdal & huset för hämtning av lite prylar, nu är det snaaart tomt! Härligt. Efter det åkte jag till min lägenhet för uppackning & lämna ner pryls i källaren. Hann faktiskt att få en hyfsad ordning, med en mkt hjälpande hand av min underbara vän Karolin som kom & våldgästade mig efter sextimmars kyla i ishallen. Sedan kom nästa hynda på besök, nämligen Marléne. Snackade lite goja tills klockan blev sent & jag sexig som få myser runt i mina myskläder, medans Malen va partyfixad. Dock blev det inge party för vår del, alla mkt sömniga. Jag & Karro återvänder till norrliden för dusch & tillsnyggning för min del innan vi bestämde oss för att åka bort till Robban & spana in hans nya hus. Men när jag gjort mig fin & färdig & vi parkerat bilen inser vi ganska kvickt att pokerspelandet hade tagit slut & allt folk va borta! Nu började blodet hetta till eftersom båda grabbarna är utan pengar & inte skulle gå ut. & till råga på allt ska jag & Adam till tippen imorgon klockan väldigt tidigt! & jag kan lova att jag inte får honom ur sängen imorrn! Nåväl, spekulationerna spekulation. Jag drar upp min avskavda mobil ur väskan & ringer motvilligt Adut & undrar lite snällt vart det håller hus? På Harrys svarar han då! Kliver genast i monsterbilen som snällt tar oss hem till norrliden igen. Där vi avslutar denna mkt märkliga fredag, som kunde ha blivit en tokrolig partyfredag för 3 knasiga brudar. Nähä nu ska jag nog vila mina stora grusiga blå/gröna ögon en stund inför morgondagens slitande! Det kommer inte gå som en dans vill jag lova! För MYCKET skräp är det.
Natti natti folks, som förmodligen haft en galet mkt mer tokig fredag än vad jag haft!  

Tömma huset= nästintill omöjligt

Herre Jesus va mkt prylar jag har i min ägo! Det tar ta mig tusan aldrig slut. Jag flyttar & packar & grejar hela tiden men ändå kommer det fram nya grejer hela tiden! Hoppas dock att allt är flyttat & slängt innan helgen är slut. Sen väntar den roliga städningen! Men Macke & jag har gjort upp en deal, nämligen jag övervåningen & fönster & han nedervåning + garage. Känns helt OK. Imorrnkväll blir den en hemmasjälvpackauppgrejerkväll för min del iaf, för Adut ska spela poker med jobbgrabbsen. & då ska jag minsann passa på att få massa saker gjorda! :-) På lördag blir det en hel dag på tippen för mig & Adut, då ska allt skrot slängas från huset, & det är inte lite grejer vill jag lova! Hoppas bara att jag får upp drygas ur sängen på lördag efter ett förmodligen ganska sent pokerspelande. Jag ser det nästan som en helt omöjlig uppgift, men jag ska gå in för den STENhårt! Nu väntar dock lite sömn men enligt Adut skulle vi ha sovit för två timmar sen! Haha han med sin tidsplanering! När han kommer hem vid 20 & då ligger det tvätt i maskinerna & jag lagar mat & det ska ätas, diskas, fixas tvätt & duscha! Ni förstår ju själva varför sängen nu väntar 23.00! Natti natti imorrn väntar sista dagen & farväl för PN-gossarna! :-(

3 dagar kvar

Nu är det bara 3 dagar kvar med mitt underbara gäng på jobbet! & min älskade Adut har varit sjuk i 2 dagar, såå trist på jobbet utan dig gubben! Ingen att spana på hela dagarna & ingen mat & sudokokompis, fatta hur tråkigt jag har det! & hur mkt ska jag sakna & längta efter dig från & med nästa vecka?! Jag kommer nästintill må dåligt! Hoppas att det är ett mkt arbetssamt jobb så tiden går rysligt fort. :-) Förresten ska de ha julbord den 12/12 på PN & då ska jag minsann våldgästa kompaniet trots att jag slutat! Måste hitta mig nån rikitgt julig röd partyblåsa nånstans, va på jakt efter en sådan förra året, men då utan lycka! Nähä nu ska jag nog våldta duschen & sen krypa till kojs, imorrn väntar ju en tidig morgon igen, 04.45! Brrr hör bara hur det låter! Usch för tidiga morgonar! Hm säger man så!? Ähh god natt alla blogghynds!

Lägenhet






Mat, bowling & joddla med Siv

Igår anordnade jag & Adut middag för paret Mattmut/Karrut. Vi bjöd på caesar sallad som förrätt, kalasgod fläskfilé i orangefärgad sås med hallsebackspotatis till huvudrätt & kladdkaka med grädde till efterrätt fast dit hann vi aldrig så den fick avnjutas idag istället! Vi åt väldigt gott iaf, sen pös vi bort till bowlinghallen för lite spel. Tjejerna mot killarna denna gång & vi förlorade ganska rejält kan jag säga! Skit också! Efter bowlandet återvände vi till min nyfixade lägenhet & spelade lite sällskapsspel, pictionary. Jag & Adut förlorade båda gångerna & det va väl rätt så förståligt eftersom motståndarna körde med fusk! När de drog hem runt 24-tiden bestämde jag & Adut oss för att vi skulle joina bror & kompani på Sandra & joddla lite med Siv. Galet trevligt hade vi, bror du är alldeles föör underbar!! Sedan blev det efterfest & prat i min hydda till 05 på morgonen, puh va trött jag va. Det visade sig att Adut & Robban hade mååånga gemensamma vänner! :-) Det va iallafall en otroligt trevlig kväll & morgon!





Dukning




förberdelser




Kocken står för mästarmaten :-)




Kompaniet har anlänt & vi njuter av den mumsiga förrätten




Snysan va me överallt, såå söt i sin lilla scarves




Bowlingen




Det gick bra för grabbarna




dock inte lika bra för oss




som synes, Karro vansinnig




Lite glada är vi iallafall för nånting, frågan är bara vad!?




Lite kärlek & Karro liite gladare




Lite sms-skickade med bror inför kvällens forsatta gallej




Sista serien gick det dock hyfsat bra för mig, dock ngt sämre för Karro, som hela kvällen satsat på flest streck! :-)


  

& såklart en himla massa kärlek <3




Lillsnysan tog sig friheten att mysa lite i sängen!











Projekt lägenhet snart avslutat

Idag har jag & Adut Adutsson nästan fixat klart i min lägenhet. Å herreJesus va fint det blir! Jag vill nog aldrig flytta därifrån. Vi har även hunnit med en runda på stan, handlat på maxi, ikea för lite köp inför middagen imorrn samt en sväng hos mammut & papput drevfors & ätit mat hos min papput! En himlans händelserik dag med andra ord! Imorrn blir det som sagt middag i min lägenhet med Karro & Mattias, men jag kan inte avslöja vad det blir för dunderkäk för det är än så länge hemligt för gästerna! :-P Men trevligt kommer det att bli, det är jag inte ett dugg orolig för! Bilder kommer definitivt framöver för Aduts monsterkamera ska me! Nähä nu blir det mumsa varma mackor & mys till slutet av "When a man loves a woman" som vi båda somnade till igår!

arg & ledsen

Ännu en dag på jobbet avklarad, & den sista faktiskt denna veckan! Är ledig imorrn som vanligt, ska flytta färdigt så att allt är i sin ordning inför middagen på lördag! Börjar faktiskt ordna till sig lite & jag börjar inse att jag har en hel del prylar!
:-) Så mitt val av lägenhet på 102 kvm va ett bra val gjort av mig! :-) Idag har det varit liv på jobbet igen & denna gången VET jag att jag hade rätt! Har varit lite nere idag för nu börjar verkligheten göra sig påmind. Nästa vecka är ju faktiskt min sista vecka med mina underbara arbetsgossar på PN! :-( Hur ska jag klara mig utan många av dem? Jag kommer sakna dem så mkt att det gör ont i hjärtat på mig! Så med andra ord på måndag den 17 nov börjar jag i lina 5 men fick iaf va kvar på mitt skift & det är jag galet lycklig för! Nähä nu ska jag mysa ner mig under täcket & glo på "when a man loves a woman" & gråta en skvätt med drinken i ena handen & en näve full av indian popcorn med cheddarsmak!

Beslutet

Idag ska beslutet fattas om vilken lina jag ska arbeta i i framtiden. Linan är jag väl klar med, men nu återstår frågan om vilket skift som verkar intressant. Antingen jobba med Karina & va kvar på mitt skift eller jobba me Elle på det andra skiftet eller med den tredje personen. Undra vad jag blir tilldelad eller om jag får välja? Blir det ett skiftbyte får jag endast träffa Adut & kompani på helgerna & det är ju inte alltför kul! :-( Nähä dresson & pys till lägenheten nu drygJosé!


Pimp my babe

Har man inget bättre för sig en tisdagkväll vid 00.15 kan man alltid leka pimp my babe!




Se så otroligt het jag blev när Adut pimpat färdigt sin babe! ;-)






Här är en annan typ av frilla










En sista specialare med rosetten under hakan


Sen va det min tur att pimpa min babe







En ny frilla







Mycket tankar i Josses hjärna

Idag efter en mkt tidig morgon kl 07.00 med mkt flyttande anländer jag som vanligt till jobbet runt 13.45. Konstigt nog är knappt ingen nere hos grabbsen, hm tänker jag, vart är alla? Då undrar damerna som är där varför jag inte är med på mötet? Hm igen, vilket möte?? Jo, alla de nio stycken som ska bli omplacerade är på möte med ledningen. Jaså? Trevligt tänker jag va gulligt att jag är totalt bortglömd! Varför? Då börjar jag känna en liten tendens till ilskan som börjar koka inom mig! Men inte tänker jag sjunka så lågt när ingen har vett till att säga till mig att jag springer upp ivrig som få & vill delta i mötet. Nä, jag stannar kvar helt iskallt nere hos gossarna, enda tills Jörgen kommer skrikande & undrar om jag är där idag? Heh, jo det är jag ju! Förklarar för honom lite lätt förbannad hur irriterad & ledsen jag är för att ingen, då menar jag ingen tänkt på lilla mig! Är jag totalt bortglömd? A, slutar med att jag får delta på mötet i ngr minuter & får kastat i ansiktet att jag ska bestämma mig vilken lina jag vill arbeta i på ngr minuter. Å vilka fördelar jag fick, inte! De har haft rundvandring & flera informstionsmöten, men icke jag, som vid detta tillfället led av magkatarr samt fått beviljad ledighet för en resa till Sthlm! Nåväl efter mötet får jag en detaljrik information av Jörgen som va mkt mån om mig & ville hjälpa mig på bästa sätt så jag skulle få samma förutsättningar som alla andra. Börjar genast med att jag får en rundvandring i lina 5. Så här fungerar det: vi blir tilldelade en plats i lina 1, lina 2, slitten eller lina 5. Jag stod som nr 2 på listan, vilket betyder att jag har väldigt goda förutsättningar att få va på den linan jag väljer i första hand. Men klarar jag inte av uppgiften på den valda linan får jag sparken för det finns ingen annan tjänst för mig eller de andra 8 st. & detta känns ju genast lite surt. För frågan är ju om man vill offra allt? Vill jag välja lina 5 som är den mest krävande linan men samtidigt den med mest variation samt den med mest poäng? Eller ska jag gå på ett säkert kort & välja någon som inte är lika krävande? Fast som jag kanske inte kommer trivas så bra i? Jag är ju ändå en männsika som föredrar att jobba istället för att sitta med dojorna på bordet & lata. Iallafall beslutet ska vara fattat tills på onsdag kl 13.30, så fram till onsdag lär det bli mkt grubblande & antagligen lite sömn. Jobbigt läge! Jag som nyss bytt arbete & varit på det nya stället i ett halv år & trivs oförskämt bra, nu ska jag behöva lämna mina alldeles underbara gossar för ett nytt jobb. Hur roligt känns det? Förjävligt rent ut sagt! :-( Nähä nu ska jag våldta monstersängen för lite sömn, hjärnan behöver ro! & kroppen med för den delen! Ska upp tidigt imorrn & fortsätta flyttandet!
Natti natti blogghyndor ;-)

Halloweenmiddag

Igår va vi bortbjudna till de två musketörerna Karrut & Mattmut på överraskningstillställning. Åhh shit va fint de hade gjort! Världens Halloweenmiddag med massa pynt & grejer. Hur god mat som helst fick vi avnjuta me, till förrätt vad det toast med svampstuvning, egenplockad svamp & till huvudrätt va det pressad potatis med grön biff med fyllning samt röd beasås & en mumsig sallad. Galet gott va det. Efter mat va det lite wiispelande, jag förlorade som vanligt! :-( Sedan spelade vi ett sällskapsspel som vi inhandlade i Sthlm, "Veckans värsta" ganska kul va det faktiskt! Vi trodde att det skulle va trist men vi skrattade som tusan.







bål




Jag mumsar sallad vid det väldigt fint fixade bordet




En otroligt mumsig biff, trots att den ser lite sliskig ut!




Maten vi bjöds på




Halloweentutor fick vi me! :-)




Tokiga hattar hade de också inhandlat & Karro la beslag på alla!




Momo gillade mest att tuta med näsen




Alla äckligt mätta & belåtna efter den mkt goda maten




Bowlingspel på projan




Hattar hade de också köpt tokarna




En hel del kärlek hanns även med under kvällen




Massa godis mumsades också under kvällen!




Mmm Josse gillar godis!




Sedan va det dags för sminktävling! Adut sminkade mig & jag han.




Shit vilket sår han lyckades skapa i min panna




Lilla onda Adut




Sen har vi den alldeles lena överlyckliga bajsflickan :-)







Momo ditt monster




Alla 4 tokarna samlade hemma hos Henkmutt




Momo åt lite bajs




Sedan bar det av hemåt igen för spel




Jag fick utföra ett av veckans värsta uppdrag nämligen valet mellan att fylla munnen med så mkt godis jag kunde eller fylla näsen med godis & ni ser ju vad jag valde!




Momo gillar saker i näsen så han va ju inte sen att hänga på!




Koncentration baby koncentration!




& så lite kärlek


TACK UNDERBARA MÄNNISKOR FÖR EN FANTASTISK KVÄLL, DET VA HUR KUL SOM HELST SOM VANLIGT! NÄSTA LÖRDAG ÄR DET VÅR TUR ATT BJUDA PÅ GALENSKAPER!

Fredag

På hemvägen blev det ett stopp i Södertälje för span om fototapeten på Rusta, & jag fann den! Vilken lycka. Hittade även ett svart pälsigt skinn, en rosa mopp, en grön julgransbelysning samt lite annat skrot. Ett mycket lyckat stopp med andra ord. När vi väl kom hem blev det ett himlans fredagsmys med chips, läsk, dip, minimajs, morötter & gurka! Mmm så gott! Samt lite span på The transporter, dock välbehövlig sömn för min del.




Lilla snysan va glad när vi kom hem




Så här glad är jag när vi återvänt hem igen




Lite tillfixning inför besöket på Maxi




På väg till affären för köp av mums inför kvällen




Jag har agerat fotomodell för Aduts nya monsterkamera! :-)




Hemma igen & dags för mys & mumsa framför Tv:n




Så här lycklig blir jag när jag får mums i magen




Superkoncentrerad framför datorn & bloggen

Nu väntar sömn efter en inte så sömnrik 3-dagars tripp i Stockholm, imorrn blir det tidig morgon & flytt till lägenheten samt mys & mat hemma hos andra halvan Drevfors! Kul ska det bli & se vad de har hittat på för att göra oss på lite gladare humör efter jobb & andra tråkigheter! 

Monsterbilder ifrån resan



Guldbilen som tog oss till destinationen




SnyggMomo med snys i hela munnen




Lite kärlek







En söt liten bil




Lilla jag




En överlycklig smiley när hon lyckas göra en överlägsen backparkering




Jag i vårt lilla mikroskopiska rum




Mysandes i sängen efter en lååång dag




Mattmut på grabbarnas äventyr i storstaden




Grabbarna va i väg en sväng för att glo på jättekulan!




Momo nyser & skrattar samtidigt, Gud sååå snygg!




Trots att vi hängde ut skylten störde städerskan oss i ottan varje morgon! Dåligt!




3 av de 4 musketörerna




Vad de sysslar med är det ingen som vet, men glada är de! ;-)




Reglerna är viktiga




Nu har vi fått en ny paparazzi i familjen! :-)




Monsterbilen som tog oss både säkert dit & hem!




Frukost i bilen på fredagmorgonen




Regna gjorde det hela vägen hem




Mys mys i bilen på vägen hem









Så här sura miner kan det bli om det inte vankas mat




Så det blev ett stopp på sibylla på vägen hem


TACK FÖR EN HUR UNDERBAR RESA SOM HELST MINA 3 MUSKETÖRER

Hemkommen

Nu har vi återvänt lite prylar rikare ifrån huvudstaden! Galet mysigt har vi haft. Har faktiskt fynda för en gång skull, ett par beiga pälsiga höga stövlar kostat 499:- men jag fick betala 399:- & ett par bruna lägre stövlar på Wedins för 279,50, 30 % rabatt duktigt Josse! har även köpt 3 kansiga mössor, en brun, en röd & en svart samt nya underkläder. Igår spenderade vi nästan hela dagen på stan, grabbarna för sig & jag & Karro själva, det va nog bäst så! :-) Efter staden va vi & åt på en jätte mysig resturang K15 kök & bar, dock va maten inte hundra grym. Toast skagen va super men plankan va lite dålig med pulvermos! :-( Efter det pös vi till åhlens & köpte spelet "Lika par leka bäst" & mängder med godis. Sen bar det av hemåt med godis, läsk & spel. Shit va kul spelet va & Adut & jag kände varandra bäst, vann båda gångerna vi spelade! Duktigt babe!




Musfällan va ett av spelen vi köpte




Lika par leka bäst spelet




Mumsigt godis avnjöts till spelet




Jag förbereder spelandet

RSS 2.0