Mindre än 2 veckor till BF

Nu är det mindre än två veckor till BF, & herregud va tiden har gått fort. Hoppas bara att resten gör det med & att jag helst slipper att gå över tiden! Det har varit både upp & nedgångar under dessa tio månader, mkt problem med foglossning mm, men har funkat relativt bra ändå. Tungt nu emot slutet har det såklart också blivit, man både går & känner sig som en STOOOR valross! I torsdags va iallafall min sista arbetsdag, så nu är jag låååång ledig, om man nu kan kalla det för ledig, men hemma ska jag va iallafall.
Imorgon bär det av till Stockholm för letande av ny bil, sålde nämligen vår ford idag. & imorgon hoppas jag på en svart opel vectra kombi! Nähä nu dags för sömn om jag ska orka med morgondagen!












Dessa försäkringar & papper hit & dit

Idag började dagen redan 07.30 med besök hos barnmorskan. Allt såg bra ut. Hon växer & jag växer :-) Efter det gjorde vi ett besök hos mammut & papput för lite bytabilplanersnack, slutade med att vi åkte till smålandsmotorcentrum för spaning på en Saab 9-5 kombi. Efter det va det dags att åka hem & röja inför besöket av trygg hansa damen som skulle komma & reda i våra försäkringar. Välbehövligt besök kan jag säga! Försäkringar är viktiga grejer, men nu känns det lite bättre iaf! I övrigt har jag faktiskt inte gjort nånting mer än att bakat negerbollar & tittat på TV. Men lugnt ska man ta det när man både är dunderförkyld & höggravid! :-) Men nu är det 1½ timme kvar tills min älskling kommer hem ifrån jobbet & det är bara skit på TV:n & jag vet inte alls vad jag ska hitta på! Orkar jag dra fram mina målargrejer så här dags & måla lite? Kanske jag minsann skulle göra så min barbapapatavla ngn gång blir färdig?
Tjingeling

Sjukling

Igår fick jag snällt pallra mig hem ifrån jobbet & krypa rakt ner i sängen, alldeles för risig för att orka sitta där & glo. Så idag blir det soppa, film & vicks blå för min del heeela dagen. Imorgon ska vi till barnmorskan kvart över 8 & sen kommer trygg hansa hit & ska prata om barnförsäkringar, hoppas att jag är lite bättre tills dess.

Sjukdom & 1 månad kvar till BF

I fredags åkte jag på en ryslig förkylning, snorig som tusan, ont i halsen & sprängande huvudvärk. Precis vad jag absolut inte vill dras med just nu! Hoppas att det försvinner till bebis bestämmer sig för att komma ut! Idag är det exakt 1 månad kvar till beräknad födsel. Helt sjukt vad tiden har gått fort!
I helgen har vi bara pysslat här hemma, slitit loss badkaret ifrån väggen & ut på balkongen, målat & fixat med bebis vagga, samt sytt lite grejer. 
I lördags va bror min & hans nya tjej här & kollade film & åt god mat & mumsig kladdkaka, riktigt trevligt! Lugna hemma kvällar är såå skönt! Orkar inte härja iväg på massa uppdrag längre. Nu ska jag nog lägga mig & vila lite om jag överhuvudtaget ska orka gå till jobbet.



 





 


 

RSS 2.0