Valborg

Idag är det valborgsmässoafton & jag & min älskling ska spendera kvällen hos familjen Sjöbäck i Ljungbyholm! Ska bli himla trevligt! Har precis powernapat lite eftersom jag jobbat morgon & är sjukligt trött. Vore skönt om jag åtminstone orkar hålla mig vaken till elden. Hehe. Imorgon ska jag & min lille buse börja röja i hallen för att jag ska kunna hålla mig sysselsatt medans han ska ut & fiska lördag & söndag. Ska bli så otroligt skönt när lägenheten snart är färdig! Nähä nu bums in i duschen & göra mig snygg inför kvällen!
Tjingeling

Evig väntan...

...vänta är inget för mig! Hatar att vänta! Allt ska ske med engång!

Intensiv helg

I fredags åkte jag & älsklingen till Boda för att köpa present till Momo. Hittade ett mkt fint minefat, blev dock besivkna över att Boda nova va stängt & hade flyttat till Kosta outlet. Så vi fortsatte vår glasbruksresa genom att åka en vända till kosta outlet med. Där fann vi en edgekniv samt en stekspade. Mkt nöjda över våra presenter. Hittade också en hel del andra stufs i klädaffären, visar dock detta en annan dag. På kvällen lagade vi mat & bara tokmös. På lördagen träffade vi en vän till Adam på stan & fikade lite på Nilssons café. Sedan va det dags för kalas hos Momo, en galet trevlig tillställning som avslutades med Björn Rosenström på Sandra. Hehe, mkt mystiska människor på detta ställe. Halva nöjet av utekvällen va ju att glo på alla udda folks! Söndagen vaknade jag tidigt pga min nykterhet dagen innan, begav mig till diverse affärer för att handla inför vår mysiga utflykt till Vissefjärda för gloende av SM i motocross. En supersöndag med galet fint väder! På kvällen blev det grill på balkongen & massa mys. En underbar helg med andra ord!




Jag i min fina nya outfit




Karro som alltid är glad




födelsedagsbarnet




crossen

Fredag & ledig dag

Fredag & ledig & jag är uppe tidigt, Momi är dålig & älsklingen är borta! Hm, ingen superstart på denna dag! Vad ska göras för att ändra på detta? Städa, tvätta & tvätta bilen? Hur upphetsande låter det? Måste nog dra med mig älsklingen på en stadsvända. Mattias fyller ju år imorgon så present ska köpas om inte annat, annars ska pengarna sparas så shopping får vi minsann låta bli! Igår spenderade vi morgonen ute i Ugglerum hos Maria med barn för att Evelina fyllt 5 år. Mkt trevligt & kladdigt, när jag får barn blir det nog svart sopsäck 24/7 :-) Eller kanske det va jag som va dum & tog på mig vit tröja & ljusa brallor på barnkalas med glass & chokladsås? Man kanske lär sig?
Nähä nu skriker magen, tvättstugan & en halt hund! Back to work José!

Kalas & Zorbas

I söndags firade vi mammut på Zorbas, hon bjöd & vi åt & åt & åt till ingen knappt kunde röra sig  ifrån bordet! Det va mkt trevligt & många minnen pratades under kvällen & rasande mkt skratt, då min alldeles underbara lilla Karro är hemma! Gud va skönt att ha tillbaks dig i 10 dagar! Men snart är det för gott! Kan knappt vänta tills dess, hoppas att tiden går riktigt fort! Du är underbar.




Konstig upplevelse, men mkt bra dag!

Igår va jag inne i stan en snabbis för att köpa nya arbetsskor då jag fått ont i ryggen. Hittar ett par hur sköna som helst, har aldrig hänt förut kan jag lova! Samt att jag ber om ilägg till dem & får då göra ett fottest. Hur skönt som helst med nya skor & supersköna ilägg. Glad som tusan studsar jag fram till kassan & lämnar fram rekvisitionen & hon skriver & grejar i datorn. Säger att jag ska betala iläggen själv eftersom jag bara fick hämta skor. Jaha säger hon då: -det blir 285:- hm funderar jag de kostade ju 250:- st & jag tog 2. Men ingen gladare än jag betalar ju dessa 285:- Bra affär! Sen rusar jag vidare & köper blommor & ett fint kort till min man för att han är världens mest underbaraste man! När jag då är på giraffen passar jag på att rusa in på Change för att se om det har ngt att erbjuda, när inte mkt annat passar! :-( Möts av en urgullig tjej som mäter & donar & grejer & plockar fram ngt som ser ut som att passa en superstorbröstad människa. -Börja med att prova de här säger hon snällt. Ehhh ok tänker jag, det kommer aldrig funka! Men herreJesus de satt fan som en smäck! Hur bra som helst! & hon springer ut & in i provrummet med miljarder BH:ar & jag provar & provar. Fastnar tillslut för en svart & en vit. & storleken visade sig vara 70F! Hur farao är detta möjligt?! Inte konstigt att de har trillat ur tidigare! Haha!

Köket nästan klart

Nu är verkligen köket snart klart, bara den förbannade fläkten kvar samt golvet! & gud va fint det blir!









Lördagmorgon & solen skiner

Igår jobbade jag, trots att det va fredag! Men vi va tvungna för vi var lediga i måndags! Efter jobbet fick jag ett super ryck & åkte alldeles ensam till tippen & slängde all skrot vi samlat på oss under renoveringen! Puh det va jobbigt, men gud så fint det blev! Igår kom våra nylackade köksluckor hem & herre Jesus vad fint köket är nu. Allt är nästan klart förutom nytt golv & lite målning av lister. Nu ska vi snart åka in till stan för diverse ärenden, födelsedagspresenter till lilla Evelina, kvitto från Nautilus, nya jobbapjucks samt lite annat fix. Ikväll blir det nog grillning på balkongen! Undrar just om vi får sällskap av den nu hemkomne väldans saknade Karolin & hennes Momo? Skulle va mysigt! Imorgon får jag iallafall träffa henne för då ska hela familjen ut & äta på Zorbas för att fira mammut!
Nähä nu ska jag skaka liv i min man!

Magen värker...

...& jag stannade hemma ifrån jobbet idag! Uschanamig, så trist! Tog mig dock en välbehövlig sovmorgon efter en hyfsat sömnlös natt & tryckte i mig lite antimenssmärtorpiller & vips så va allt ngt lättare. Väckte min man straxt efter elva & åkte & köpte en fin blomma till  mammut som fyller år idag! GRATTIS mammut! Nu ska jag snart röra ihop lite käk när Adutsson är färdigfogad i köket. Renoveringen av kök börjar lida mot sitt slut! :-)

Premiär tur med båten

Härjat hela dagen för att hinna med en premiär tur med båten. När allt är på plats & motorn till och med startar nästan på  första kicken, visar det sig att det är ngt knas med kylningen. Kommer ingen vidare stråle. Typiskt, kör en vända med pappa men ingen förbättring. Hmm, hoppas vi löser detta med ett impellerbyte, eller åtminstone en rengöring. Slutar med grillning med bror & älskling på T-bryggan. Riktigt gott va det iallafall i superfint väder. Hoppas på bättre båtlycka imorgon!

Soliga dagar i Göteborg

I fredags mkt tidigt på morgonen åkte jag & älskling till Göteborg. Han för fotbollsgloende & jag för shopping! Han övningskörde hela vägen, så skönt att bara åka! Väl där efter lite felkörningar & livsfarliga enkelriktade situationer fann vi en parkering & vårt underbara hotell. Grand hotell Opera, så fint va det! Checkade in, packade upp & provlåg sängen för att sedan dra vidare ut på stan. Fann en hel del nya kläder faktiskt, men va på jakt efter ett par svarta tygskor, vilket jag fick inse va en omöjlig uppgift. Fanns inga nånstans, alla i Göteborg skulle tydligen ha svarta tygskor! Så i ren ilska köpte jag ett par illröda istället! När vi vandrat oss såå trötta i fötterna tog vi oss tillbaks till hotellet för lite mat. Bestämde oss för att äta på hotellet, då vi inte orkade gå en meter till. Mumsade i oss entrecote med klyftpotatis & beasås. Sååå gott va det. Efter maten unna det vi oss mååånga timmar i bubbelpoolen! Otroligt skönt & supermys! Efter det blev det faktiskt godismums & talang & singing bee på TV, sen välbehövlig sömn!
Lördagen vaknades till alarmsignalen på mobilen, enbart för att hinna med den fantastiska hotellfrukosten, & den va verkligen hur bra som helst! Den bästa jag ätit tror jag. Efter det va det dags för utcheckning & dra oss mot bilen för inpackning av grejerna. Sen blev det en runda på stan igen, i väntan på att Martin & Jennie med kompani skulle anlända. Idag va det ju den stora matchdagen! Folk & vrål överallt på stan. Fotbollen slutade dock väldigt glatt för våra gossar, 6-0 till Göteborg.
En alldeles underbar helg på alla möjliga sätt & vis med andra ord!

Nu ska vi se...

...om bilderna kan hoppa över till datorn. Idag är det söndag & dåligt väder, jag & Adam som skulle ut med båten & grilla idag! Såklart ska det bli dåligt väder då! Vi får väl roa oss med att färdigställa köket istället, fogning & fläktuppsättning kvar.


                                    


Ett stökigt kök utan luckor, men med ny fin mosaik!



                                   


& här är en bild på den nya familjemedlemmen! Adams & min fina blåa båt!


Båtägaren José

Idag har jag & älsklingen varit & spontanköpt en sportbåt! Kul va? Visar bilder & grejer imorgon! :-)

Kalas & utgång

Idag har vi befunnit oss på kalas i Tvärskog, inte jätte upphetsande då jag inte kände överdrivet många. Kvällen fortsatte i stan på alla möjliga utehak, lika trist där, har nog kommit på att jag nog är för gammal för att gå ut! Kände mig dock överdrivet het i min poccahontas outfit! ;-) hehe. Nästa helg bjuder på resa till Göteborg på lyxhotell, ska bli helt underbart! Hoppas att köket är färdigt då, så vi verkligen kan njuta av lite ledighet!
Nu sömn, natti natti





min nya poccahontasdress från Monki!

Jaaa, jag suger på att uppdatera...

...Men det är så här att vi håller på att renovera i vårt kök & all tid går tyvärr till det. Men en liten minut nu på morgonen kan jag avvara medans Adam sover. Allt är rivet i köket & nya bänkskivan med infälld ho är sågad & klar, alla andra grejer är inhandlade ska bara upp. Hoppas att vi hinner riktigt mkt idag! Måste hinna en vända på stan bara & fixa födelsedagspresenter till Jonas & Kajsa som vi ska på kalas hos i morgon. Jag ska försöka hitta mig ngn lite vårig outfit inför morgondagen tänkte jag me. Kvällen ska nämligen bjuda på utgång, så lite het får man väl lov att vara! ;-) Nähä nu ska jag väcka min älskling så köket snart blir klart!

RSS 2.0