Anonyma kommentarer

Det är mkt moget att kommentera anonymt har jag hört! Mkt moget att inte våga stå för det man tycker! Speciellt folksen på jobbet, där man tydligen ska reda ut problemen med engång?!

Party igår igen

I går partade vi lite igen, jag Adut, Mattmut & Henkmut sen mötte vi upp kusin & Karro i staden. Hängde en sväng på Olearys. Mkt trevlig kväll! Innan partyt va jag på kalas hos far som fyllde 58 år i fredags. Dock va jag lite sliten & tråkig, efter som vanligt ganska lite sömn! Men god mat fick vi! Innan kalaset avverkade jag ett supermegastäd hemma hos Adut, jesus va jag städat i 2 dagar! Nu är det såååå fint! Hoppas bara att ordningen hålls nu, annars blir det en ordentlig örfil!
Torsdagens party va helvilt som vanligt, Mattmut somnade rätt va det va & helt blött va det i sängen & ingen vet vad som hänt! Kissade han verkligen på sig? Eller hällde någon vatten på honom? Karro hade ett superblåmärke på armen, galet stort & hon har ingen aning om vad det kom ifrån!? Skum kväll, som slutade med att jag somnade iförd partyoutfit samt smink i hela ansiktet i soffan hemma hos Adut! Haha, jag vet definitivt min plats! :-)

Nu bär det snart av till staden för MAT, hungrig som tusan! Ikväll blir det bio, wanted me hela kompaniet!
Tack & hej leverpastej!

PARTY

Nu är klockan alldeles snart slagen 00.00 & vi är mer laddade än någonsin för PARTY! Som vanligt ska vi hålla till i "Drevliden" & hemma hos Mattmut ett himlans gäng! :-) Jag, Karro, Adut, Nermin, MP, Robban & Agi. Galet skoj ska det bli! Satans gutt att jag ska va ledig imorrn! JIPPI JIPPI!
Nu bär det av in i dimman om Adut snart är klar!
Puss & hej

Onsdag

Idag är det onsdag & jag har fastnat framför datorn som vanligt när jag borde göra betydligt mkt viktigare saker än så här!
Imorgon är det besikting av huset & jag har knappt börjat röja i all bråte som finns här hemma! Måste nog ta & avsluta detta bloggrace & ta tag i det här nu. Hoppas att allt löser sig imorrn nu så att detta bygge snart ska bli övertaget av sina nya föräldrar. Tyvärr kunde de inte flytta in förrän sista november & detta innebär att jag måste betala en summa av sammanlagt ca 20000:- för min lägenhet under denna tid. :-( Inte så spännande precis, tänk hur mkt möbler jag kunde ha fått för alla de slantarna! På fredag ska jag & sinkan kladda lite färg på väggarna i mitt nya hak! :-) Så det snart blir inflyttningsbart där! Imorrn ska vi fara till Ikea en sväng hela kompaniet & leta efter en lampa till Momo!
Nähä nu drar jag gott folk, ha en fantastisk onsdag!

Myskissemåns

Myskissemånsen har varit på besök hos Adut i en vecka medans mammut & papput Drevfors varit på sol & badresa i Turkiet. Självklart fattade detta lilla svartgråhåriga mysmonster tycke för mig!



Vackert väder, Vilda människor, Vårrullar & Vit-blå seger

I söndags va det bara att pallra sig upp tidigt på morgonen för då bar det av mot fredriksskans & svenska cupen final med jobbet. Först ett stopp på jobbet för massa mumsig smörgåstårta! Tyvärr jobbar ju inte Karro kvar så vi fick helt enkelt klara oss utan henne!




Momo lika tokig som vanligt!


Trött & sliten satt jag & väntade ut fotbollen som aldrig verkade ta slut :-(





Det var en mycket jämn och låst match under de 120 minuter plus extratid som finalen pågick inför 7.158 åskådare på Fredriksskans. Båda lagen satte presspelet och försvaret i första rummet och tillät knappt några klara målchanser.
Efter 0-0 efter full tid och förlängning och 4-4 i straffläggningen klev Kim Christensen fram och räddade Markus Lindbergs straff och när Pontus Wernbloom därefter satte sin säkert var saken klar: 2008 års svenska cupmästare heter IFK Göteborg.

Det där va ju inte riktigt taget ur min egen mun eftersom jag inte är ett dugg intresserad av spark på boll men jag stal det så fint från www.svenskfotboll.se

Ingen mindre än Adut va ju överlycklig efter denna vinst!
Efter bollen bar det av för hämt av Karro sedan mat på Ming Palace. Dock va jag & Karro inte så hungriga så vi mumsade bara efterrätt, Tommy den token på jobbet beställde jätteräkor & en I Love You, någon mjölkdrink, hyfsat glad i hatten efter att ha sänkt en flaska dooleys på matchen. Haha, tokstolle!




Åhhh så söta de är

Efter en tur med mkt tjat om att vi skulle dra till puben eller till Tommys husvagn för vidare fest bestämde vi oss för att dra hem till Momo för lite bowling. Dock va vi alla mkt slitna & glodde lite på Tv istället & jag somnade i en liten hög på golvet. Då är man trött vill jag lova gott folk!

Fler pics från helgen

Vaknade vid 13-tiden på lördagen, några i sängen & nån i soffan! :-) Alla fick tydligen inte plats i sängen! Vandrade bort till affären runt halv 3 för att handla lite mumsig frukost i form av ägg, leverpastej & juice. Mums mums! Efter frukosten bestämde vi oss för lite kubb, sedan de tokiga lekarna som Mattmut kom på.
Här kommer lite tokiga bilder på lekarna:




Massa mygg så jag gömde mig i min mysigaste munkjacka!


 

Alla va riktigt grymma i påsleken!


 

Momo med sin specialstil


 

Momo va lite hungrig & tog ett bett på ett par äpplen




Grabbarna va grymma på tampongleken





Sedan blev det ju såklart lite bowling me, dock inte på projan :-( Detta spel är ta mig tusan beroendeframkallande!

    

                                 


                 

                                                    & så en hel del kärlek me!




Sen kom token på tanken att prova mina stövlar!
-Ehh, hörrni kolla vilka långa ben jag har!




Sen bar det av mot pizzerian för mat iklädda tokiga mössor! Vi är nog inte normala någonstans! :-)




Momo tyckte jag såg liiite för normal ut i min basker & tyckte att jag skulle se ut på det här viset!




Glada kompaniet på väg till pizzerian! Haha, undra va folk tänker? Spärra in nästa!




Sötis sinkan eller smiley kanske man ska kalla henne på denna bilden! :-)


  

Sötaste paret på pizzerian!


                    

                                    Momo va hungrig & kunde inte riktigt vänta på maten!


Normala är vi inte någon av oss, men herre Gud va roligt vi har tillsammans. Tack underbara gänget för en helt makalöst galen helg! Ser fram emot fler galenskaper! :-)

Heltokiga bilder från helgen

Här kommer enmassa tokbilder från denna galna helg.





Karro eller sinkan som blev hennes nya namn i helgen lirar på projan.
Svårt att få en bra bild.


  


Tokarna lirar ihop.





Här är min hjälte som spelat mkt bra!


Senare på fredagen drog vi vidare ut till Lindsdal för mat & spel på PS2.





Momo & sinkan rockar fett på gitarrerna!





Bröderna Drevfors


Efter enmassa guitar hero & buzzspelande va vi mkt slitna & bestämde oss för sömn trots att klockan bara slagit 00.30 eller ngt liknande. Hör inte riktigt till vanligheterna att vi somnar såå tidigt.





Mattmut hittade såklart min badmössa innan sängdags! :-)


    


Han fann även min paljettbasker!




Haha, Mattmut din stolle!





Det obligatoriska bråket innan sömnen.


  


Bröderna Drevfors är vana vid att breda ut sig över hela sängen & snarka satan & snacka i sömnen.
Vaknade väldigt sent på lördagen pga väldigt lite sömn & plats i sängen!

Forts. kommer i morgon.
Nu jobb igen!


Bråk, bowling & bus

I fredags blev det ännu mer bråk på jobbet. :-( Är hyfsat trött på situationen nu vill jag lova! Fick enhel del skit, visst befogat visst heelt obefogat. Men ändå inte så pass att jag skulle behöva sitta inne hos "chefen" & gråta i 2 timmar! Fy farao. Som tur är har helgen varit helt underbar ändå. Vi har varit i Dalen & mumsat supermegagod spagetti & köttfärssås, sen spelat bowling på projan sååklart! Somnade tillslut hur slitna som helst alla i samma säng! Mys mys! Hehe! :-) Vaknade sedan vid typ 1, handlade frulle runt halv 3 eller nåt. Sen lrade vi kubb, Adut & jag loosade. Sen fortsatte i lekandet med skottkärrsgång i trädgården, där sög vi stenhårt jag & Adut, men sen briljerade jag i tändsticksleken, men fick inga stilpoäng för det. :-( Den grenen slutade lika. Jag & Karro lika grymma på att fånga asken i munnen. Efter det blev det den självklara påsleken, där blev det också lika. Sedan lekte vi någon tamponglek där man skulle knyta en tampong i ett snöre runt midjan & pricka denna i en flaska med vatten & sen springa tusan med flaskan hängande mellan benen. Vi förlorade även denna gren. Sedan ingick en match i bowling, Även här loosade vi. Attans va dåliga vi är! :-( Efter lekandet blev det pizza från Bella, iklädda i knasiga mössor. Haha. Efter mat & lite dart åkte vi vidare in mot "Drevliden" Där vi befinner oss nu, spelande på projan igen. Bjuder på en hel del tokiga bilder imorgon eftersom jag nu sitter vid Mattmuts dator. Godnatt folks.

Gnäll på jobbet

I går på jobbet trött & sliten som jag är fick jag världens utskällning! Agi tyckte inte att jag skötte mitt jobb samt att jag bara hängde hos Adam hela tiden! Jäkla va ledsen jag blev, så hårt som jag sliter om dagarna! Det va verkligen en riktigt vass kniv rakt in i ryggraden. Precis som att jag inte har det jobbigt på andra sätt just nu!? Så kommer detta med. Attans va arg jag blev, nu blir det banne mig ingen tårta för detta kompani, det ska de tusan veta!
Nähä, nu har jag drygat som vanligt framför datorn lite för länge. Måste bums in i duschen för att sedan dra hem till gänget Drevfors för taco ikväll om jag inte har fattat fel!
Ciao gott folk!

Trevlig tisdag

I tisdags bar det av till grabbarna igen! Mat skulle det lagas & denna dag stod jag & Adut för matlagningen. & gissa vad det blev? Galet mumsig lasagne ala Josse. Karro & jag inledde denna tisdag med att åka till City gross för att inhandla alla prylar. Då vi var på väg dit höll vi på att krocka ganska rejält, jag körde liiite för fort på avfarten från motorvägen upp i rondellen. Kom på att jag skulle bromsa när jag var halvvägs inne i rondellen & det kom 3 bilar emot oss! Shit va rädd jag va, har nog aldrig stampat såå hårt på bromsen som jag gjorde nu! Men Karrro den galningen bara skrattade!
Usch rädsla & nära döden upplevelse.
Efter förberedelserna till lasagnen va jag tvungen att pysa till mäklaren för att prata me de nya ägarna till vårt hus. Dock va det en grym besvikelse när de berättade att de inte skulle flytta in förrän sista november! Hör ni! SISTA november! Hur går det då med våra planer på utlandsresa? Min flytt? Mina möbler? & framförallt mina DUBBLA hyror? Nu är tanken att prostituera mig farligt nära! Usch va ledsen jag blev!
Dock tillbaka till folket, blev maten hur god som helst! Vi glodde sedan på idol & den nya serien "Främmande fåglar" heter den så? Otroligt trevlig kväll iallafall.

Galen helg med galet folk

I fredags bestämde vi oss för att bowla, jag, Karro, Mattias & Adam. Innan bowlingen huserade vi i min nästintill tomma lägenhet! Jag skulle duscha & göra mig iordning efter jobbet & självklart med min otur funkade inte elen! Så det blev bowling utan dusch! Väl i bowlinghallen 10 min försenade började spelandet, dock utan Mattias för han hade ont i ryggen. Gissa vem som vann? JAG såklart & alla gnäller på att mina klot knappt har styrfart, men vem kammade hem segern i alla serier? Lite grym är jag nog allt! :-P




Efter bowlingen va vi superhungriga & begav oss för att mumsa pizza på Milano, & på vägen dit pratar vi om blackracet som skulle vara på lördagen. Då säger Mattias: -Men då kan vi ju spela Wii på projan imorrn! Ehh, tänkte vi vad är det? Då menade han att vi skulle spela Nintendo Wii på projektorn! Haha va kul vi hade åt det!
Efter den otroligt goda pizzan pös vi vidare hem till mig för att än en gång göra ett försök till tillfixning & dusch! Denna gången lyckades jag! Nice. Sedan spelade vi "Jag har aldrig" spelet & drack lite alkohol.

   


Mattias busade som vanligt & det blev en hel del galna filmer under kvällen ska ni veta gott folk! Efter massa bus beställde vi en taxi till stan för att avnjuta en öl på Krögers.



Sötnosarna på Krögers


Sedan drog vi tillbaks för ännu mer bus & skoj i lägeheten. För att sedan sova runt 05 eller nåt på morgonen! Å jävla va kallt det va, hade inte med mig nåt vidare täcke!
På morgonen pös vi hem till Mattias för att sedan handla mat inför kvällen. Nämligen favvis maten: fläskfilé, potatisgratäng & guacamole & sallad såklart! MMM va gott det va! Karro & jag stod för maten på Mattias grymma bruna spis! :-) Ska bjuda på en bild på detta mästerverk till spis!





Karro lycklig som attan när hon diskar!


  


Mästerkocken funderar över hur denna skapelse fungerar!

  

Alla lika lyckliga för lite mumsig mat!

Efter maten mös vi alla supermätta i soffan till en film, trodde vi men grabbarna grus lyckades inte få igång dvd:n! Bild blev det men inget ljud!




Knepigt det där med sladdar & grejer!

Efter många & långa försök pös vi hem till Adam för att glo film, mindhunters om jag inte minns helt fel.
Efter film & ett antal försök till sömn pös halva gänget hem till Mattmut igen. Jag & Adut fortsatte filmgloendet på någon skitbra film om en autistisk pojke. Kunde bara inte somna så bra va den. Somnade väl tillslut nångång vid 05-06. Puh! Sen kom mammut & papput Drevfors vid 09.30 på morgonen med katten som Adut skulle passa medan de flydde till turkiet för sol & bad! Strikta regler för denna lilla kissemiss, mat, borsta flera gånger om dagen, leka inte rymma mm. Hehe. Kissen va dock jättesnäll & somnade hos mig! :-) Sedan slöade vi framför Tv:n till idol för att sedan pysa hem till andra delen av gänget för frukost, nämligen wienerbröd.
Spenderade hela söndagen liggandes i Mattmuts soffa, gloendes på "Vem kan slå Filip & Fredrik" eller va det nu hette.
Sedan avnjöt vi ännu en film, nämligen Jalla Jalla! Galet kulig film. Sedan stod grabbarna för maten "plugg" som Mattias kallar potatis, morötter, köttbullar & bränd brunsås! Men gud va gott det va!

  

Två hyfsat slitna brudar

Dock har det varit den absolut roligaste helgen någonsin, trots vissa tokiga & jobbiga incidenter!
Tack gottfolk för att ni finns, hur hade mitt liv sett ut utan er? Inte alls så speciellt roligt kan jag tänka mig!


Resan del 3

Usch va dryg jag är på att skriva nya inlägg i bloggen! Nästan så jag skäms över mig själv. Men nu kära läsare ska ni iallafall få avnjuta del 3 av vår alldeles underbara resa till Köpenhamn.
På lördag kvällen va vi hemma på rummet & busade. Mattias lika galen som vanligt. Han fick för sig att vi skulle bugga i korridoren, det gick faktiskt bra. Sen kommer han på att vi ska göra något som han kallar ljushopp som han gjorde när han dansade balett. Haha! Man springer & hoppar som ett ljus. Det roade vi oss med en lördag kväll i Köpenhamn samtidigt som vi avnjöt Bacardi razz & cola blandat i en 1½ liters flaska pga av att det inte fanns ngr glas!
När vi sedan skulle göra oss lite vackra kom Mattias på att han skulle prova alla klänningar & grejer & stoppade in strumpor innanför klänningen mm. Haha va söt han va!
Senare på kvällen när vi gjort oss tillräckligt snygga & busat galet mkt i duschen bar det av till ströget för en mkt trevlig utekväll på ett mysigt hak med liveband. Josse like! Där hängde vi till 02 ungefär, en fantastisk kväll med underbart sällskap samt mkt seriöst snack. Framåt småtimmarna blev man dock påmind om gårdagens hjärnskakning & dyl samt att endel blev lite för glada i hatten & vi bestämde oss för att dra me patrasket hem. Grabbarna orkade självklart inte gå så kvällen till ära bjöds det cykeltaxi hem! Haha va kul det va, Mattias galen & skrek på sin trampare: -go forest go!
Väl hemma på hotellet skulle mansfolket busa i duschen & sprutade vatten överallt samt vandrade runt med skor i detta. M M M va kolsvart det va överallt! Mattias fick ligga på alla 4 & torka på golvet! Efter det störtade vi alla 4 i säng.
Sen kom Alen efter en stund & när man precis somnat som bäst då dyker självklart brudgänget upp gladare än gladast i hatten & börjar härja satan! Fy va trötta & irriterade vi va då. Klockan va då ca 05 på morgonen & vi skulle upp vid 08 för lite städning innan tåget!
Shit va pigg man va sen när klockan ringde, NOT! Grabbarna stöddiga som de är hade ju lovat att hjälpa till med städningen, men så blev det ju inte riktigt. Gnällde över huvudvärk! Sedan efter städning & packning bar det av till stationen för mat på Mc' Donald's & sedan tåget hem mot Emmaboda sedan därifrån buss till Kalmar.
På tåget hade vi lika spridda platser som på dit vägen så jag & Karro satt ensamma en bit ifrån övriga kompaniet. Efter ett tag hör man hur det skrattas längre fram i vagnen & man ser något som liknar en tomte ung. Självklart är det ju Mattias som sitter med mössa på & grabbarna har slitit sönder ett gosedjur som vanns på tivolit & pillat in all bomull under mössan & som skägg mm. Herre Jesus va rolig han såg ut! Efter ett litet tag hör man ännu värre liv ifrån deras ände, då har Mattias tydligen lagt av en jäkla brassare på tåget så det stinker i heela vagn 11! Killen bredvid oss satt tom & viftade med en tidning! Haha! Efter en lång tåg samt bussresa va det galet skönt att komma hem till sin egna säng & vila huvudet på sitt eget A4 papper till kudde.
Dock va det en makalöst rolig resa med fantastiskt underbara människor! Har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde denna helgen!





Hela glada gänget


   


Mattias riktigt söt i kvinnokläder





Jag & Mattias





Karro & Alen





& så turturduvorna såklart!





Mattias, Kalle & Adam på utestället





Bästis vännen blingad & fin med ett paraply bakom örat.


  

Galningen på tåget!

Del 2

Vaknade ganska tidigt på lördagen & blev genast påmind om gårdagen, smakade inte hallon i munnen direkt & smink i hela ansiktet. Mådde lite bättre idag fast fort yr & huvudvärk. Men brist på mat, dryck & sömn va väl en stor del i det hela. Jag & Karro fick me oss Mattias & Alen till fruksotbuffén iaf. Mmm mums med mat. Mattias & Alen va dock lite besvikna för de hade sett fram emot 15 ägg men fanns bara 4. Efter frukosten va tanken att vi skulle dra en sväng till stan men det blev inte så för alla va hyfsat dävna. Blev massa bus på rummet istället. Mattias stod för allt kan man väl säga!


 


 


Mattias kan farao hitta på bus 24/7, fattar verkligen inte hur han kommer på allt? Spelar ingen roll vilken tid det är på dygnet, hur full eller hur nykter han är, alltid bus! Pengar i näsan, pengar i ögonen, gå på styltor med våningsängsstegarna, hoppade från våningsängen rakt ner i vår säng. Adam & Alen fällde upp översängen mot väggen när han låg i den så han trillade ner i undersängen. Voltade från översängen NAKEN rakt ner på golvet.
När vi busat ett tag bestämde vi oss för att vi skulle paddla kanot, fanns en hamn med kanoter & dyl precis utanför hotellet. När vi väl hittat dit fanns det bara kajaker & nån sightseeingbåt så vi satte oss ner & spanade på kajakpolo. Ganska kul verkade det vara, dock kostade det 1700 danska kronor för 1 timme, så nåt spelande blev det inte! Efter en stunds vilande på kajkanten bestämde vi oss för att vandra vidare. Då kommer Alen & Mattias på att de ska bada i hamnen för 500:- & självklart blev detta av! Med Mattias i spetsen såklart! De vandrade under en bro på en kant för att sedan dyka i från kanten endast iförda kalsonger & Alen i kalsonger & strumpor. HELT GALNA! Folk trodde nog inte att vi va riktigt kloka nånstans! Kallt i vattnet va det nog iaf för Mattias va helt blå. Sen höll dårarna på att inte komma upp ur vattnet, fick klättra på stora traktordäck & det blödde ta mig fan nästan överallt!

  

Efter badet bar det av hemåt igen för dusch & återigen bus på rummet.
Fortsättnig följer imorrn. Dock kan jag bjuda på en liten tjuvkik vad som väntar...



Galnaste resan ever del 1

Nu är gänget återigen hemma efter en helvild helg i Köpenhamn. Åkte tåg dit vid 11 tiden i fredags jag, Karro, Mattias, Alen, Kalle med vänner & en hop me andra bruds. Efter en tågresa på ca 4 timmar med frågespelet "Hur fan visste du det?" va vi äntligen framme i huvudstaden.



Smiley på tåget.

Letade som galningar efter vårt boende, slutade med att vi fick leta på en karta på turistbyrån, sen löste det sig bra! Rummen va helt OK, 8 st i vårt rum & 3 st i det andra. Det enda som va lite negativt va att det bara fanns en toalett & bara 1! spegel. Inte bra!

  

Vår del av rummet samt hetingen som gör sig lite vackrare än vanligt!

Efter installering i rummen va vi alla vrålhungriga, jag & Karro kände att vi ville va lite hetare än mysbyxor & foppatofflor så vi ville duscha & göra oss iordning men tydligen inte resten av kompaniet. Så nu började tjatet om hur satans dryga vi va. Vi skyndade ändå järnet & tog farao inte längre tid på oss än 40 min. Typ rekord för två st med en spegel! Sedan bar det av till ett pizzahak med pizzabuffé helt OK mat. Vill bara tillägga att kl nu va ca 18 & jag & Karro delade en ½ flaska vin till maten. Jag & Karro är lika dryga när det gäller äta mat så vi ville ju njuta lite & inte STRESSA iväg nu när vi väl va på semester. Men de andra hade galet bråttom, så vi satt snällt kvar helt ensamma & drack vårt vin i lugn & ro.

  

För att sedan glada i hatten dra vidare mot tivolit. Vi inledde lite lugnt med sightseeingtåget. Har nog aldrig skrattat så mkt som vi gjorde i detta tåg!

 

Hyfsat glada på tåget!

Efter det provade vi lite tyngre grejer, den lilla berg & dalbanan, fortf helt utelämnade bara jag & Karro. Sen åkte vi nån snurrgrej, sen nån annan berg & dalbana. Sedan stötte vi på grabbsen stående vid massa box, slag-maskiner. Då beslutade vi oss för livrädda som vi va att vi skulle åka stora berg & dalbanan, båda lika rädda för att åka upp & ned. Men jesus va bra det gick! Sen mötte vi grabbarna igen & då va det dags för radiobilarna, shit va kul det va! Jag åkte me Adam & Karro med Alen & Mattias själv. Lycklig som ett litet barn på julafton va han!

  

Efter radiobilarna va det dags för Karros största skräck: nedsläppet! Galen höjdskräck har vi nog egentligen båda två, men åka det skulle vi! Karro livrädd & skakade & jag kramade sönder Adams hand. Attans åk. Efter denna vansinnes färd åkte vi nån annan grej som sprutade vatten. Sen efter den skulle vi åka en annan som snurrade åt alla håll & kanter, livrädd va jag & denna är typ den enda jag minns va den hette nämligen monstret! & det va det kan jag lova! Ett satans monster! Jag i mitten med Karro på ena sidan & Adam på andra sidan, kramandes stenhårt i händerna & då kläcker Adam ur sig: -det här är den värsta av dem alla säger Mattias & han är inte rädd för nåt! Hm döden är nära. Funkade rätt bra till en början snurrade satan upp & ned & fram & tillbaka. När vi alla trodde att åket va över forsatte den minst lika länge till. Mitt halsband höll på att slå ut varenda tand i munnen på mig men tillslut flög det all världens väg! När sedan denna vansinnes färd va över kände jag mig lite konstig & kunde inte gå ordentligt. Minns att Alen sa till Karro att hon skulle hjälpa mig. Fick springa till en buske & spy. Spydde som en gris, fy farao va dåligt jag mådde. Så fort jag lyfte huvudet snurrade det & jag spydde. Hängde över ett räcke i ca en timme & spydde. Sen kom hela kompaniet & glodde på, & Alen sa: jaha, vad åt du för pizzor da? köttfärs, ananas mm. Mmm va bra jag mådde då! & nu vill jag återigen tillägga att vi delat en ½ flaska vin jag & Karro, så det va ingen märkbar fylla! Satte mig ner efter en stund för att se om det blev bättre. Snurrade fortf hur mkt som helst. Höll på att somna efter en stund & Karro tyckte vi skulle gå hem. Gick bra att resa på sig & gå en bit, men sen fick jag spy i en blomkruka igen. Regnade & jag frös som bara den. Sen kom vi äntligen hem, kröp till kojs i mysbyxor, munkjacka & två täcken ändå frös jag satan. Sen kom resten av galningarna hem. Låg vaken en stund & skrattde åt Mattias sen somnade jag. 
Fortsättning följer.

RSS 2.0