Skit fredagen

Men inte för mig minsann! Jag slapp jobba 15:15-23:30 idag, el slapp och slapp jag bad lite snällt om att få va ledig & det fick jag. Så nu sitter jag här i min ensamhet & äter non stop medan mannen & Jejje spelar fifa. Men vad gör det? Jag har ju hunnit måla handtagen till Pixies garderob som legat halvmålade i hundra år, en hylla och en gammal trädockvagn som jag köpt på loppis. Snart ska jag gå & färga håret och sen sova!

Idag har vi hunnit med ett besök på BVC för 18-månaders kontroll och spruta, en runda på stan & storhandling. Man får mkt uträttat när man är ledig! :)

Nähä nu dör snart datorn & jag orkar inte hämta sladden, dessutom är nog snart färgen torr så jag kan måla omgång nr 2.

Oj det var ett tag sen!!

Att folk fortfarande orkar kika in på min tråkiga blogg som aldrig uppdateras! Men nu framöver kanske jag får mer tid! Kunde aldrig tänka oss att skiftjobb på 2personer kunde vara så extremt krävande, men det är det vill jag lova!! Åtminstone att jobba om varandra på olika skift. Att aldrig ha tid för varandra, aldrig kunna prata, inte kunna hjälpas åt i hushållet, det är krävande. Men nu har jag fått ett erbjudande att jobba 7-16 så nu kommer livet förändras på Pårydsgatan 44 och i familjen Palmqvist/Drevfors!! Gud va skönt det ska bli. Hoppas att vi får ordning på allt nu igen bara. I helgen passade vi på att fira både vår 3-års dag och starten på en ljusare framtid! Vi bowlade, åt riktigt god mat som vi lagade ihop och bara mös i soffan! Hur underbart som helst! Idag är det dock tråkig söndag igen och det är 3 veckor kvar tills den bra tiden kommer! Men inte sura för det för det fixar vi, nu har vi ju ngt bra att se fram emot! Nähä nu ska jag se om det går att få liv i mannen som nanar så gott här bredvid!

RSS 2.0