Lekdate

Idag va jag & fisan bjudna på fika & bus hos Louise & Wilton. Vi har busat, myst & ätit supergod rabarberpaj. Småfisarna busade & pratade lite med varandra, åt lite och sov lite. Riktigt trevligt har vi haft! Efter det begav vi oss för att se papporna spela fotboll i kylan. Burrr va kallt det va utan strumpor i skorna! Nu är vi hemma & har precis spanat in Anna Bergendahl i semin, hoppas att det går lysande för henne! 





Wilton klappar Pixans fina klänning, han blev helt till sig & tyckte klänningen & strumporna va såå fina! 


Idag på morgonen hann vi med att hämta ett paket från La Redoute me, ett par adidasskor & en vit fin kofta till lillfis.





Nya pjucksen


Morgondagen kommer att bestå i att måla båten så den är redo för försäljning. Sen på kvällen blir det plankstek med Ubbe! Mumsa va gott det ska bli. Kanske jag till och med kan njuta av min sista sommarcider? Man vet aldrig. På lördag blir det en rysligt tidig morgon för då bär kosan av till huvudstaden för hemhämtning av bror & Mika. På kvällen blir det grillning hos Robban, Louise & Wilton. Ska bli mysigt!
Nähä nu ska vi forsätta tittandet på melodifestivalen.

Borta bra men hemma bäst

Nu har vi njutit av en film och lite mys i soffan, resten av helgen har spenderats i Byxelkrok. Hela familjen har myst i moster kerstis stuga. Vi har grillat, ätit sjukt gott, druckit lite vin och bara umgåtts. Precis vad vi behövde efter mkt jobb och härj med lägenhetsvisningar, städ och besök. Nu är vi hyfs utvilade och går en ny arbetsvecka tillmötes. Jag ska bege mig till Kosta outlet någon dag tänkte jag sen är det mvc besök och till helgen drar vi till Sthlm för att hämta bror och michaela. Ska bli skönt att få hem dem igen! Nähä nu har vi busat färdigt och det är minsann dags för sömn! Morgondagen kanske bjuder på ett träningspass om jag har ork och tur.

Helt slut

Ligger jag nu i sängen och ska snart sova. Har varit en händelserik dag idag. Först buss iväg till mvc för efterkontroll med bebis hängande över armen i gynstolen, men hon va hur snäll som helst så det gick hur bra som helst. Och allt såg bra ut som tur va, alla värden och allt va kanon. Skönt att höra! Efter det besöket bar det av hem för supersnabbstäd onnan vi drog till fresbeegolfbanan för kastning och invigning av bärselen, funkade kanon förutom solen som ville lysa henne i ögonen hela tiden. När vi sedan kom hem kom moster med familj på besök och vi fikade och pix fick fina presenter. Pratade och hade trevligt när sedan ett par ringde på dörren för visning av lgh då visade det sig att de kände båda moster mfl och min far! Mkt lustigt vad världen är liten ibland. När alla sedan åkte blev det sen handling på maxi och sen bums hem i soffan! Mkt hände denna vackra dag, hoppas på lika fint väder imorgon så jag och pix kan njuta lite av vädret och mysa lite ute på en filt. Nähä nu tokpussa min man innan sömn! Natti natti

Mkt på schemat nu för tiden

Men än så länge ligger jag fortfarande i sängen! Ska snart gå upp och göra mig i ordning inför dagens efterkontroll och preventivmedelsnack! Hoppas hon har ngt lysande preparat att rekommendera som man inte blir tjock och irriterad av. Igår va vi iväg på BVC med lillebus för vägning, mätning och de hemska sprutorna. Men det gick faktiskt förvånansvärt bra, hon skrek till två gånger sen skrattade hon lika glatt som vanligt igen. Hon hade gått upp 1 kg och växt 4 cm på längden sen sist! Och det betyder 6 kg och 62 cm lång, inte konstigt att kläderna stramar hela tiden! Nu håller vi på att planera dop för lilltjejen me, lokal, präst och tyg till klänningen är bokat och beställt. Nu ska bara inbjudningskort, pynt och allt annat fixas. Men det löser sig alltid, har ju till den 24 juli på mig att fundera! :) nähä nu kanske jag ska pallra mig ur sängen och göra mig färdig inför dagens äventyr!

Jag för 100 år sedan, MINST!



min kära vän ifrån Stockholm har tydligen lyckats finna någon form av bildbevis på mig när jag va kanske runt 10-11 år gammal? Snygg jag va & vilken otroligt läcker lugg jag hade! ;-) hahaha


Händelserik dag

Idag har vi hunnit med massa saker! Idag på förmiddagen sålde jag, Muff & Adam pappas bil, eller ja va nog mest Matthias som stod för försäljningen, jag fick bara pengarna & skrev kvittot! :-) Sen åkte vi hem & åt lite mumsig mat & drog en sväng till modehuset. Jag köpte solglasögon & en mjukisdräkt till lill beban. Efter det bar det av mot Rinkabyholm igen för middag & klippning av Britt. Nu är jag äntligen hemma & ska krypa ner en stund framför TV:n innan jag ska hämta min älskling på jobbet. Imorgon står kalas på schemat sen är det lååångledigt för Chadam! Skönt! Hoppas min förbaskade träningsvärk har lagt sig lite tills imorgon så jag kan fortsätta arbetandet på kroppen till beach 2010! Känns som att jag kanske är ute lite i sista sekund, men jag har iaf inte ätit choklad på ett par dagar & det är ett steg i rätt riktning! :-) 

God kväll

Sitter här framför televisionen med en gnällig liten tjeja. Har avverkat både talang & hollywoodfruarna & nu den hemska Petra Mede show, hon är alldeles för hemsk den människan! Idag har mor min varit här & underhållit oss, vi har busat lite & pratat dop & dopklänningar. Min tanke är att faktiskt sy en egen eftersom det absolut inte finns någon klänning som faller mig i smaken. Ska beställa lite tyg & grejer & sen strida i verk & hoppas att den blir som bilden i mitt huvud. Ska även försöka spika ett datum, planera gäster, mat mm inför denna tillställning. Tur att vi är lediga lite denna veckan, eller ja vi är ju alltid lediga men mannen jobbar bara 2 kvällar till, då har vi tid att planera lite.

Till helgen får vi sovbesök av Muff, sen bär det av mot Emmaboda & strippen på lördag, hoppas vädret är bättre än det va i lördags & den bilutställningen. Höll på att frysa ihjäl den halvtimmen vi glodde på skiten rent ut sagt, va absolut inget att ha! Lördagskvällen bjöd istället på trevligt sällskap iform av Karro, Momo & Muff. Veckodejterna med Muff har tagit ett uppehåll, men nu har de börjat igen! Förut va det mumsig mat & "Let´s dance" varje fredag. Denna lördagen bjöd på otroligt god mat, wii & massa skratt & nästan gråt till och med! Bläddrade igenom våra "gamla" liv & de tokigheterna det bjöds på då! Hur hann vi med allt? & hur kunde allt vara så fruktansvärt kul? Sen försökte vi oss på att finna kärleken till Muff eller kärlek & kärlek men nåt i den stilen iaf. Detta ansåg vi vara en nästintill omöjlig uppgift med tanke på hans kräsenhet! Men det löser sig säkert nångång. När han senare lämnade gruppen för ett ragg forsatte kvällen med ngt Adam tjatat om läääänge, nämligen monopol! Efter 3 timmars spelande höll jag på att somna på de ynka 4 gatorna jag ägde, med endast 1 hus på varje. Medan Karro satt & njöt mitt emot med hälften av planen uppköpt & med hotell på alla dessa gator! Ruinerad blev man om man hamnade på hennes gator vill jag lova! Hon slutade som vinnare tillslut iaf. & jag kunde stötta i säng!

Jippi fredag!

Men hua så tråkigt väder! & maj är det, bara 1 månad kvar till skolavslutningar & student mm & jag går fortfarande klädd i vinterjacka & mössa! Vad är felet på detta väder? Kan det inte bli varmt som vanligt? 1 maj brukar man ju faktiskt kunna ta ett dopp utan att behöva knuffa bort isbjörnarna & krafsa ett hål i isblocken! Men icke är det inte spöregn så är det rena rama orkanen. Hur trist som helst!
Idag har vi myst lääänge i sängen & snick snackat med en gammal vän i telefon som tydligen också skulle ha en lite bebis nu till sommaren, och flytt tillbaks till Kalmar skulle också bli av. Himla trevligt tycker jag. Sen när papi kom hem ifrån jobbet va vi & handlade lite inför kvällen & morgondagens middag. Ikväll ska det bli fylld franska & god sallad & imorgon blir det grillat(!) hoppas vi om inte grill, kött & spett flyger iväg vill säga! Sen va vi förbi min mor en sväng & jag fick en klänning/tunika av henne. Gulligt! Nu har jag precis bakat! Tro det eller ej, men dumlekakor har det blivit & det ser ut som jag lyckats, visserligen har jag inte smakat än, me de ser goda ut. Ska provsmaka till talang sen.
Morgondagen ska förhoppningsvis spenderas på någon form av bilutställning/tävling vid rasta, fast ska det vara sånt här väder vet jag inte om det blir av. Efter et blir det grill med Karro, Momo & Muff. Ska bli riktigt trevligt om inte min darling får igenom att vi ska spela monopol!




mina förhoppningsvis mumsiga kakor!

Tisdag & lååång sovmorgon

Idag vaknade min lille fis vad 03.26 & det va dags för lite mat, somnade om till storhjärtats klocka ringde 05.15, efter det somnade vi om igen & vaknade när mamma ringde nångång runt halv 11 sen mös vi en stund till & klev upp halv 12. Nu sover lillfisen igen & storhjärtat är ute med Muff & kör R, bara de inte kör ihjäl sig! Jag har intagit position framför "halv åtta hos mig" & snart böjar "äntligen hemma" Imorgon ska vi nog ut på en superpromenad & hälsa på lite på jobbet, va väääldigt länge sedan jag va där, nu har ju lillplutten blivit sååå mkt större, dock vet jag inte vad hon väger eller hur lång hon är för på BVC har vi nog inte varit på mer än en månad. Ska dir 19 maj & då är det dags för spruta!! Brrr...
Till helgen blir det ngn typ av bilgrejs tror jag & antagligen grill med Momo & Karro. Ska bli trevligt. Förra lördagen bjöds det ju på tacos kalla cider & new moon. Himla gott & trevligt.

Här kommer lite bilder på lillfisan




i sin fina dinodress




pappa är rolig






Otroligt trevlig kväll

Kvällen spenderades på andra sidan bron. Riktigt mumsig mat i form av grillad fläskfilé, grönsaksspett, klyftpotatis, diverse såser och sallad. Hur gott som helst! Efter maten spelade ett frågespel, ganska svåra frågor men kul va det! Allra roligast va nog när Adam och alex vek sig dubbla av skratt över bordet och skrattde åt "-ett annat ord för kanelbulle?" hmm tänker vi och Bella svarar: -taxi. Nää utbrister Adam och alex "-snabela @" haha. Att knorrhane är en fisk hade vi heller ingen aning om. Man tänker ju bara på "ruskprick och knorrhane" i saltkråkan. Sen skulle vi förklara vad ordet "baxa" betyder, hmm det är ju typ när man baxar upp bråte på vinden, eller baxar hem massa matkassar ifrån affären. Men så va inte svaret. Den enda som visste av oss vad det betydde va såklart gangstern adam och det betydde tydligen knycka. Och minnespinne är tydligen ett USB-minne! :-) kul hade vi iaf. Hoppas att det blir fler dejter med fam Sjölin i sommar, för vi hade otroligt roligt ikväll! Alldeles för länge sedan vi träffades!

RSS 2.0