Shopping

Imorgon öppnar det nya modehuset i Hansa city & jag ska dit i ruschen medans min man är hos tandläkaren. Bäst att passa på medan han är där! ;-) Finns ju massa nya skoaffärer som tål att inspekteras extra noga! Är i behov av ett par nya svarta stövlar. Ska försöka finna mig någon het outfit inför bowlingen på lördag me tänkte jag. Kan ju inte gå klädd hur som helst, trots att jag ser ut som en enda stor boll hela jag!
Nähä nu ska jag nog snart förpassa mig in till sängen & inta ryggläge, för nåt anntat funkar inte!
Natti natti folks

Magen växer

Imorgon går jag in i v 24 & magen bara växer & växer, kläderna spänner, det kliar & Pixie sparkar som en galning där inne!









Söndagsmiddag

Morgonen började inte lika strålande, jag med världens ryggvärk & Adam sovandes hela morgonen. Jag donade med frukost & grejer, men fick avnjuta denna själv till slut, för liv i honom lyckades jag inte få! Efter en stund ringde telefonen & Maria med barn kom & hälsade på. Fick en väldans fin & lättskött :-) blomma av dem. Hon vet hur bra jag är på att sköta blommor! Vi mumsade upp det sista av tårtan & pratde lite skit som hon brukar säga! Väldigt trevligt att de kom på besök, känns som att vi haft så mkt med flytt & grejer att man inte haft tid till nånting. Skönt att det börjar ordna upp sig lite nu!

Efter besöket va det dags för oss att köra ut på vischan för att äta söndagsmiddag hos familjen Drevfors i Ljungbyholm, skönt att slippa laga mat för en gång skull! & herregud va gott det va, kassler med potatis, champinjonsås & sparris. Mums mums! Nu ska kvällen spenderas i soffan framför TV:n tillsammans med älskling godis & filmen "taken"



Lördagsmys med mkt trevligt sällskap

Lördagen spenderades som sagt med Martin & Jennie. Adam hämtade dem vid 6-tiden, jag fixade det sista i köket & gjorde mig lite snygg i min nya svarta klänning som jag faktiskt får rum i! :-) Gästerna & min man anländer, fint uppklädda, Jennie i en riktigt sockersöt liten rosa klänning. De går husesyn & fastnar såklart i Pixies rum, spanar lite på hennes "Ifk Göteborg" tröja antar jag, som min man prompt skulle hänga upp! :-) Tokgossen min, tröjan är väl lagom när Pixie är över ett år gammal!





Efter det ansluter vi oss till bordet där förrätten serverades, i form av toastskagen med flädercider. Riktigt mumsigt va det faktiskt & gud va hungrig jag var.







vår nya servis fick pryda bordet


Efter förrätt, förberddes huvudrätten som bestod av klyftpotatis, svartrot & morötter med fläskytterfilé & två olika såser, vitlökssås & guacamole. Medan potatisen stod i ugnen blev det lite TV tittande för att smälta maten lite. Sedan va det dags för nästa matintag, maten uppskattades av alla & vi åt & åt & åt!

Efter huvudrätt blev det ännu mer TV, nu i form av "körslaget" helt OK, inte sett ett enda avsnitt. Efter det fortsatte kvällen med fotboll, JIPPI! Killarna uppskattade väl denna gröna plan med massa dårar & en vit boll. Men men efter ännu lite smältning av maten fick vi till sist njuta av kvällens final, nämligen hemlagad marängtårta med citronkräm & rivenchoklad & banan. Mmmmm så gott! 

En mkt trevlig kväll med mkt mat & väldigt trevligt sällskap! 

V 23

& magen är så här stor!







Bus med Alice på kattrumpan


Förberedelser inför kvällen

Städning bjuder denna lördag morgon på, men det är helt OK, vädret är dåligt & min jacka är både för liten & trasig! Kvällen ska spenderas ihop med paret Walfridsson/Romin & det ska ätas! Ätas i riktigt stora mängder! För här ska bakas, skalas, göras såser, rivas & grejas! Tre-rätters står på menyn hos familjen Drevfors/Palmqvist ikväll! Hoppas bara att valet av mat uppskattas av fler än mig & Adam.
Nähä fram med dammsugaren nu!

Gravidcravings

Har väl egentligen inte haft NÅGOT sådär speciellt under dessa 6 månader, däremot ENMASSA olika saker vid olika tillfällen. Precis i början var jag tokberoende av kinderägg! Dyrt tänkte min man. Dock har väl apelsinjuicen & leverpastej på mackorna hängt med under hela tiden. Sen va det glass ett tag, glass glass glass överallt! Kunde inte låta bli denna kalla sörja, mums mums. Frukt & fruktsallad va också en period i början. Nu är det kanelbullar, känner till & med en liten sniff av kanelbulle i Adams parfym! Haha han tror att jag är galen! Choklad har varit lite från & till, absolut inte i början, usch usch då va det bara syrligt godis & speciellt PEZ, ni vet sånna små vita fyrkantiga sockerbomber med olika syrliga smaker på som man trycker ner i ett djur eller liknande & drar bak huvudet på så trillar det pyttelilla godisbiten ut som gällde. Men nu funkar choklad igen.
Konstigt det där att man ska bli sugen på så mkt olika lustiga saker!

Ngr bilder på lägenheten



Lovely myser i soffan




Matplatsen




Grisrosa kaklet håller på att förvandlas till ett svart/vitrutigt istället!




Sovrummet

Suger på att uppdatera

...men jag lovar, det ska bli bättre! Har nog bara spenderat lite för mkt tid på att dirigera min man vart hyllor, tavlor, gardinstänger mm ska sitta! Men hörrni, nu börjar det faktiskt likna ngt här i vår boning! Har varit & hämtat färg i dag för ommålning av vardagsrum. Så det & lite kontaktplast på kaklet i köket & helst ett nytt köksgolv sen är fru väldigt nöjd med lgh! :-) Sen kan jag som de säger på jobbet bara ta det lugnt & koncentrera mig på att föda barn!




så här ser det INTE ut längre!




Så här fick det bli istället för nattduksbord, sovrummet= för litet! Men blev bra ändå!




utsikt från vårt vardagsrum, inte helt fel!




Promenad på Alice nya favorit ö




Tjockis frun i ngt liten jacka!




Mys på stora gröna fluffiga matta!


 

Förlåt mina kära vänner...

...flytten har tagit för mkt tid för att jag överhuvudtaget skulle hunnit tänka på en dator. Men nu börjar allt ordna till sig, lite hyllor som ska upp bara men det tar ju inte så lång tid. Allt är iaf kanon på det nya stället! Nära till stan, nära till vattnet ;-) nära till mysiga skogar till Alice, helt perfekt helt enkelt! & bara massa trevliga människor. Skönt att slippa gettot & den hemska människa som köpte vår lgh, en galen dåre som gnällde på städningen tusen gånger & vi städade, städade & städade men alltid va nåt fel! Sånna människor borde inte få existera! Nåja nog om denne & tillbaks till verkligheten igen. Va på BM-besök igår & allt såg bra ut, och lilla hjärtat slog förfullt. Nu har mer än halva tiden gått & magen växer & växer & Pixie sparkar & sparkar.
Idag blir det nog ett besök på staden för att finna en lämplig vinterjacka med plats för stor mage! Min räcker snart inte till längre & jag vill inte frysa.

RSS 2.0