Shopping

Idag har vi tokstädat min lägenhet. Fin fint blev det! Sen åt vi en väldigt sen frukost, närmre bestämt klockan tre på Ming palace. Mums mums med kinamat till frukost, men det va vi väl förtjänta av efter ett sånt superstäd! Efter maten blev det supershopping på stan. Jag fyndade en vårjacka, örhängen, strumpor, strumpbyxor, en klänning & en tisha. & Adutsson fick korta jeans, en vit tröja & en hoodtröja. Mkt fina stufs! När vi sedan kom hem hittar jag innanför dörren mina bonuscheckar från H&M iform av 550:- fan så najs! Kan sparas till Göteborg om jag har tur! :-)
Kvällen har spenderats i soffan gloendes på finalen i Let´s dance, & Magnus vann! JIPPI! Imorgon blir det bowling med love, bror & hynda! Superkul ska det bli!

Total lycka!

Lägenheten är uthyrd & jag är 7000:- rikare! Fan så najs! Nu blir det resa till Göteborg som min hane längtat efter såå mkt! Tjejerna får roa sig på stan medans killarna glor fotboll! :-) Nu ska vi bara hittat ngt riktigt mysigt hotell me, är ju under påskledigheten så måste nog skynda oss lite. Häromdagen va vi förresten & tittade på en bostadsrätt, eller mer ett litet hus på kattrumpan, dock va det lite för litet, 61 kvm & två rum. Funkar för 2 men inte för 3, & 3 ska vi bli så småningom. Har bestämt oss för att faktiskt bo kvar här & spara lite pengar samt renovera klart lägenheten innan vi säljer. En fördel vore ju också om min lille Adut hade ett jobb. Nähä nu ska jag nog väcka den lille sovaren så vi kan åka & glo på lite renoveringsstufs till lägenheten! Tjingeling

Fredag på riktigt

Idag ska det handlas inför morgondagens party, blir sallad & kanonmumsig marängtårta! Sen ska jag försöka hinna med en snabbis till stan för att köpa en födelsedagspresent till lilla Mysan. Igårkväll va det träning för hela slanten, ett riktigt hårt AB´s pass. Hoppas att min mage är lite samarbetsvillig & vill bli smal till beach 09? Nähä nu ska jag nog kasta huvudet i kudden ett liten stund till. Klockan är bara 07.43.

Födelsedagsbarnet

                                  


Grattis min underbara man, för det är du snart! på din dag. Hoppas att du haft en bra dag, för det har iallafall jag! Visserligen spelar det ingen roll om det är din födelsedag eller ej för varje dag är underbar med dig! Det finns ingen som är så fantastisk som du, du är verkligen mitt allt! Är så otroligt lycklig över att jag får vakna upp bredvid dig varje morgon & somna bredvid dig varje kväll. Älskar dig mer än du någonsin kan tänka dig! ♥



Torsdag fast fredag

Imorgon är det torsdag fast för mig är det ju som fredag, eftersom vi numera bara jobbar 4 dagar i veckan! Skönt med 4-dagars veckor om det bara varar under en kortare period. I morgon ska jag fixa naglarna & förhoppningsvis hinna med ett AB´s pass på gymmet. Hoppas att jag kan bli någorlunda fit till sommaren. Kan funka om jag ligger i ordentligt!

Bio-beroende

Förut led vi av bowlingberonde men nu har nästan bioberondet tagit över. I söndags va vi och såg filmen hämnden på bio. Riktigt bra Wallander film trots att Ola Rapace & Johanna Sällström inte är delaktiga längre.





I måndags va jag duktig och simmade en sväng för att sedan vandra långa slingan på stensö & sen avnjuta en riktigt mumsig fruktsallad tillsammans med Adut till filmen "Mad money" Visserligen somnade jag, men Adut tyckte att filmen va kanon!





Idag är det min älsklings födelsedag detta firades med mumsig kinabuffé samt bio igen, denna gång seendes filmen "Män som hatar kvinnor" riktigt bra svensk film som varade i hela 2 timmar & 32 minuter & den va ta mig tusan spännande nästan hela tiden! En riktigt grov & hård film, men absolut sevärd! Fantastiska skådespelar insatser, åtminstone av Noomi Rapace, en riktigt hård tjej vill jag lova, men shit va grym hon va!








Bilderna knyckta ifrån sf.se

Sliten & söndag

Idag va det tidig morgon för Aduts del, paintballbanan vid 09 på morgonen! Kom iväg trots ingen väckning från min sida. Imponerad är jag! Disk & röj sedan gårdagen. Nu spelande sitt nya paintballspel & ikväll blir det bio. Hämnden, den nya Wallander filmen. Hoppas på en toppfilm. Nähä nu ska jag nog inta position i köket för frukostfix. Hungrig är jag & klockan är exakt 14.00!

Melodifestivalen & middag med familjen Sjöbäck

Lördagmorgonen bestod av en mkt tidig morgon för min del första samtalet kom klockan 08.16 på morgonen, då kom jag genast på att det va ju idag jag hade lägenheten på annons i tidningen. Tur att det inte blev ngn dunderfylla för mig dagen innan, men dock en sen kväll! Kom väl i säng runt 04 tiden. Visade lägenheten för ett antal personer, slutligen för en tjej som bestämde sig för att ta den. Ingen lyckligare än jag. Men nyss ringer mobilen här & hon tackar nej! När ska oturen med denna jävla lägenhet rent ut sagt vända? Efter alla visningar är det dags att försöka väcka min bakfulla, huvudvärkande man som ligger & gnyr i sängen! Idag skulle vi ju faktiskt bjuda familjen Sjöbäck på mat innan melodifestivalenfinalen. Slutar med att jag både får diska & styra med tvätten & med maten för att någon inte riktigt kunde kontrollera intaget av alkohol dagen innan. Men bra blev det iallafall tillslut. Marinerad kycklingfilé med potatisgratäng, guacamole, sallad & vitlöksbröd. Mums mums! När maten avnjutits ihoptryckta i vårt lilla kök, började finalen närma sig. Anna hållandes på Alcazar, Adam på Malena, Mattias på E.M.D & jag höll nog faktiskt också på Alcazar. Förde protokoll över vilka vi trodde samt tyckte skulle vinna, & Adam som aldrig glor på detta samt inte är ett dugg intresserad vinner båda! Tom över schlagerdrottningen Anna! Hur kunde detta hända babe? Malena med sin skrikande röst vinner tillslut, då tyckte jag nog fan hellre att Caroline af Ugglas skulle vinna! Vrål är inget för mig. Men Adam va ju glad!





Många skratt blev det under kvällen iaf, tex när Anna & jag kollar hus på datorn & Adam samtidigt bränner en skiva & jag säger att vi måste sänka volymen på datorn för när helsiket är färdigbränt blir den en himla fanfar. Då säger Isac: -Vad är helsiket? Men det är ingen eld där. Gud va Anna & jag skrattade! Sen skulle Adam hjälpa Emilia & Isac med en film i sovrummet, då skrattar de & lever rövare där inne & jag undrar vad de håller på med. Då säger Mattias: -Adam gör nog elefanten för dem. Hum funderar jag vad kan detta vara? -Jo, det är när man tar ut fickorna på brallorna & sticker ut snoppen i gylfen! Hahaha! Precis då kommer Emila utspringandes & skriker: -kom kom, ska ni få se nåt häftigt!! Fy fan va vi skrattar, kunde ju inte kommit mer lägligt! Kvällen fortsätter med prat för brudarna & hockeyspel för grabbarna!




Inne i en vild disskussion.




Isac somnde in efter allt bus.

Mycket trevlig kväll trots otrolig trötthet från min sida sett, sömn på enbart 4 timmar är absolut inget för mig.



Fredagkvällen

När vi sedan kom hem efter vår resa, väntade en överrskning iform av en skål med massa hjärtanljus, rosa tulpaner & ett resepresentkort av Adams underbara föräldrar & bror! Så gulligt av dem. Sedan blev det uppackning & färd till affären för handling av maten inför kvllens middag tillsammans med kusin Jonas med flickvän Kajsa. Vi bjöd på pasta med baconsås, riktigt trevligt & mumsigt! Efter lite snack & musiklyssnande skulle kvällen fortsätta hemma hos Martin & Jennie. Mycket trevligt till en början, men slutade sedan i kaosfyllor för endel, samt gråt & bråk för andra. Men värdparet höll god min & va otroligt trevliga! En trevlig kväll som kunde ha blivit otroligt lyckad utan endel incidenter.

6 månader, Ronneby brunn & förlovning

Förra veckan spenderade jag bara 3 dagar på jobbet, eftersom en efterlängtad resa till Ronneby brunn ägde rum torsdag-fredag för att fira 6 månader ihop. Väl framme i Ronneby & på hotellet hade vi en himla tur att vårt rum redan va städat & klart. Packade in alla stufs vi hade med oss för endast 1 natt, men så blir det ibland.




en sliten José.

Efter installeringen på rummet gick vi på seightseeing på den otroligt stora anläggningen för att finna bassänger mm.





När vi väl hittat allt rusade vi tillbaks till rummet för iklädnad av badutrustning & sedan rusa tillbaks till det inbjudande vattnet.








Gud va skönt det var, riktigt varmt i vattnet! Dock en liten besvikelse att det faktiskt bara fanns en bassäng & 1 bubbelpool inomhus, vi trodde att det skulle finnas många fler. Men till vår stora förvåning fanns det 3 st utomhus istället, något som senare blev vår favorit.


 

Riktigt mys, ca 36 grader i poolen & minusgrader på huvudet!





  

Riktigt fint va det!


Efter en stunds njutning i naturen, gick vi åter till rummet för att åka på upptäcktsfärd i Ronneby, lite snacks inför kvällen va vi allt tvungna att införskaffa oss. Slutar samtidigt med ett besök på "Smackgrillen" för en romantisk middag i form av hamburgare, mos & cola. Mums mums! Knasiga är vi allt. Sedan va det dags för våra behandlingar, Adam valde varma stenar & jag chokladdröm. Min behandling bestod av en peeling med mörkchoklad, såg ut som en negerboll när jag va helt insmetad i chokladen för att sedan efter avdusching bli inkletad i vitchokladlotion. Mmm vad gott det luktade kan jag upplysa er om. Efter det gav vi oss upp på rummet igen för att då trä ringarna på varandras fingrar, roligast va nog att vi fått enmassa grattissms av alla innan vi ens va förlovade.




Adam gnällde på mig för att jag va så otroligt romantisk & läste tidningen medan han hällde upp champagne & letade efter ringarna. Sorry babe!







Men förlovade blev vi iallafall! & mysigt & romantiskt va det faktiskt också!


Efter det va vi tvungna att smyga ut till vår favoritpool igen, nu va det ju faktiskt mörkt & supermysigt, satt där & mös tills vi fick skäll av en bitter tant att vi suttit där för länge! Haha. Sedan va det dags för tillfixning inför kvällens middag, som bestod av en hyfsat smaklös förrätt: skaldjurstårta samt en otroligt god huvudrätt: fläsknoisette med grillade grönsaker, nån mystisk potatis, kan ha varit råstekt, samt kantarellsås. Detta va mkt gott! Efter detta hade vi tänkt fortsätta vår kväll med lite mysigheter i form av bowling, hehe tror vi börjar bli beronde av denna aktivitet. Dock stängde den förbaskade bowlinghallen vid 20. Aha tänkte vi, vad hittar vi på nu? Slutade iaf med hyrfilm på Tv:n. Romantiskt va? Jag somnade som en liten gris innan filmen ens hann börja.

På fredagen vaknade vi hyfsat tidigt för att hinna med frukostbuffén, mums va gott det är med hotellfrukost! Sedan avnjöt vi ännu en film på Tv:n innan vi bestämde oss för hemfärd. Stannade i brunnsparken på vägen hem för att spana lite. Denna park va ju trots allt utsedd till Sveriges finaste park 2005 så där kunde vi unna oss ngr minuter.







Letade febrilt efter ett jättevattenfall som tydligen skulle finnas & som Adam absolut skulle se. När vi väl fann det fanns det inget vatten. Besvikelsen va mkt stor hos Adam kan jag berätta. Dock fann vi ett litet vattenfall & enmassa änder istället.




Mitt ibland alla fina gräsänder fanns helt plötsligt den fula ankungen, eller ett stansfel som jag kallade den vita stackarn som va helt ensam bland alla andra fåglar.



Änder är faktiskt väldigt fina fåglar.




Alla hänger ihop hane & hona, men rätt vad det är kommer en gayparad simmande.


En otroligt välbehövlig & väldigt mysig resa va det iallafall tillsammans med mitt underbara lilla hjärta! ♥
Du är mitt allt älskling!

Bajsunge

Ligger i soffan & myser till "into the blue" då plötsligt Alice skäller ut mig för att jag breder ut mig för mycket i soffan & då menar jag inte lite skäller ut utan riktigt ordentligt! Nästan så jag blir rädd! Sen anfaller Adam mig med supermustachen & river mig överallt & kallar mig bajsunge! En gammal torr, krispig bajskorv! Hmm vad har jag gjort dessa varelser för ont?

Lördag & bowling

Hyfsat tidig morgon för att dra med Adam till nageltanten eftersom jag lyckades knäcka min högra tumnagel på jobbet i torsdags. Lovade att det bara skulle ta en kvart men slutade med nästan 1 timme, tur att han är snäll min Adut! Efter det blev det ett besök hos Elle för att fixa hennes dator som tydligen krånglade, tur att jag har en datahacker till make! :-) Sen blev det panikhandling inför kvällens gallej som bestod i melodifestivalen & mat med Maria & barn samt bowling på kvällen. Otroligt god mat lyckades vi sno ihop jag & min kärlek, kycklingfilé, potatisgratäng, guacamole, sallad, vitlöksbröd & aioli. Mums mums!




spaning på festivalen




Maria & busiga Vendela som inte kunde låta godisskålen vara!


Vid 21 bar det iallafall av till bowlinghallen, helt ovetande hur det skulle gå med två busfrön springandes där på kvällen. Men ack så bra det gick, Vendela satt som ett litet ljus i vagnen & Evelina spelade som aldrig förr, dock med den där ställningen. Men roligt hade hon. Jag sög som fan rent ut sagt, kom 3:a, Maria vann, Adam 2:a & Evelina sist.
Men roligt hade vi! & folket runt omkring tror jag!

Bus fredag

I fredags tog jag ledigt, absolut inget att göra på jobbet, så varför gå där & städa när jag kan vara hemma & dona? Bestämde oss iallafall för en tripp till simhallen med Evelina. Kallt som attan men skönt i bubbelpoolen va det! Sen lagade vi lite mat, makaroner & köttbullar! Gissa vems val det var? En trevlig fredag va det iallafall!

TrÖtThEt

Vad är det för fel om man kan sova dygnet runt i stort sett? Jag har drabbats av någon form av kronisk trötthet. Försover mig om morgonarna, somnar i soffan, somnar i sängen, skulle kunna sova på jobbet i sittande position! Vad gör man för att bota detta?

Bowling & melodifestivalen

Igår blev det ingen supertidig morgon för min & Adams del. Slutade med massa bus istället i form av brottning & karatesparkar innan vi tillslut kunde pallra oss iväg till min lgh & tippen för att slänga all bråte. Allt blev iaf slängt & lägenheten är nu tömd, såå skönt! Nu hoppas jag bara att ngn kan flytta in med kort varsel. Efter tippenracet va det panik hem & göra sig i ordning för att hinna i tid till bror & Malen, denna gång med straffet om vi kom försent att vi fick betala bowlingen! "-We can do it! " Skriker Adam & rusar in i duschen! Slutar med en försening som vanligt, med en ursäkt denna gång att en kille ringde på lgh, & jag kunde bara inte kasta på luren i örat på honom. Väl inne i bilen, Malen livrädd för min körning & gnäller nåt om att hon har ont i njurarna. Men sen kommer kommentaren "-Ähh, det är ju lugnt Josse är ju 26 & har haft körkort läänge så det går nog bra!" & vänta ni bara detta va inte den enda ålderkommentaren som kläcktes under denna kväll. Väl inne i bowlinghallen ngn minut försenade bara börjar spelandet. Jag rusar in & rycker mitt lilla rosa klot & inleder med en klockren strike, fortsätter med ett ganska bra spel, åtminstone första serien, som slutar med en poäng på hela 143. Bäst hittills tror jag. Jag vinner iaf på både bästa serien & totalt. Hack i häl va bror min ett tag, men lyckades aldrig gå om mig!




resultatet




Snyggingen Mallan va på G idag!




Grabbarna grus glada som få, helt ovetande om att de kommer förlora såå stort!




Tom min lilla gosse är glad, han som alltid brukar gnälla över att det är en riktig skitsport om han förlorar!
Söt du är min älskling ♥




Hyndorna fick va me på bild


Efter spelet slut kom ålderkommentarerna haglande igen: "-Jaa Josse du är ju äldst & bowling är ju en pensionärssport, inte konstigt att du vann!" Vad är det här? Är jag verkligen så gammal?
Efter bowlingen stod mat på schemat, tyvärr va det fullt i bowlinghallen, så jag med min skarpa hjärna kommer på att far & Britt ska glo på melodifestivalen på Harrys. Ringer genast dit & bokar bord bredvid dem. Hinner iaf dit i god tid innan festivalen börjar. Möter pappa utanför dörren, glad att se oss säger han att vi får kolla om det finns ngt ledigt bord. För vi ska tydligen sitta med 4 andra sa en tjej när vi kom. Haha pappa är fortfarande helt ovetande om att det faktiskt är vi 4 som ska sitta vid dem. Mat blir det iallafall i form av hamburgertallrik för min & Malens del & filésaute för Robban & Adam. Helt OK mat, men mycket trevlig tillställning. Att tillägga är väl kanske att marängsvissen va oslagbar! Mums!




Skål




Snyggbror




En superglad Malla




Lite kärlek bjöds det på under kvällens gång ♥




Puss darling




Tack för en mycket trevlig kväll kompaniet!

RSS 2.0