Älskade svärföräldrar

Idag fick jag Världens finaste sms av Aduts underbara föräldrar:

"vet du en sak? Janne och jag älskar dig, du är så jävla go. Kramar mammut & papput"

Vad svarar man på det när man nästan är alldeles rörd, gud va glad jag blev!
Jag skrev nåt i stil med:

"Men mammut & papput, gud va ni är gulliga! Älskar er också, fast inte lika mkt som min Adut, han släpper jag aldrig. Kram"

Fick då tillbaka:

"Bra! Adut håller hårt i dig också, ingen kan undgå hur kära ni är i varandra. Underbart att du gillar oss, vänta bara tills vi blir farmor & farfar. Kramar på dig" 

GUD VA GLAD JAG ÄR ATT JAG HAR SÅ UNDERBARA SVÄRFÖRÄLDRAR! De ställer verkligen upp till tusen i alla väder. Hur skönt som helst med sådana människor. 

Sen helt plötsligt ringer det på dörren här hemma, & utanför står min mamma med en superstor bukett tulpaner & säger glatt: 
-grattis på namnsdagen i förskott gumman.
Tack snälla mamma, det va gulligt av dig!

Vilken dag, underbara föräldrar. 

Projekt lägenhet

I dag va jag & min nyblivne sambo uppe tidigt för att hinna med en runda på stan innan nagelfix. Slutade dock bara med en vända på plantagen, ikea och netonnet. Blev inhandling av hyllor till klädkammaren, hylla till dvdn i sovrummet, och hylla till vardagsrummet, samt väggfäste till Tv:n i sovrummet & då inte vilken Tv som helst, utan min 42" Tv! Hehe. Så i vårt sovrum blir det både monster Tv & surroundljud. Efter panikshopping blev det nagelfix sen en vända på stan för inhandling av klänning samt underkläder. Kvällen har bestått i hylluppsättning för min del, samt väggfästeupphängning för Adut & bror Henke. För mig gick det kanon, medan det gick sämre för grabbarna, Tv:n står fortf på golvet. Nu spelar de hockey & jag ska försöka sova!



Sista dan & paj mobil

Idag va sista dagen på jobbet för denna veckan! Underbart! Imorgon ska jag & babean min gå en sväng på stan, måste spana efter en ny mobil, då min plötsligt fick rycket & sedan stendog igår! Ingen kul alls, nu får jag dras med min gamla skrottelefon. I går va vi en runda på staden, kvällstid. Men det va ingen höjdare, väldigt mkt mystiskt folk ute på onsdagar. Jag & Adut åkte hem ganska fort, med varsin kebabtallrik & varsin chokladbiskvier. Mums mums. Idag har vi faktiskt också varit på stan & uträttat enmassa viktiga grejer i form av linshämtning samt foundationköp. Imorrn kväll ska det tydligen bowlas igen, men blir en mkt lugn kväll för min del, för lördagen bjuder på en tidig morgon med färd till tippen för att slänga massa utrens i min lgh. Slängt hur mkt kläder & skor som helst faktiskt, tro det eller ej!
Nähä nu ska jag nog försöka stänga mina blå/gröna ögon & avnjuta lite välbehövlig sömn. Natti natti blogghynds ;-)

Flyttlördag & blondin

Lördagen började med en tidig morgon för att hämta lastbilen på jobbet, för att sedan flytta in alla mina grejer hos Adam samt slänga massa skrot på tippen. Men på något smart sätt hade jag just bokat en klipp/slingtid denna dag, så jag slapp nästan hela flytten! :-) Ibland gäller det ju att tänka skarpt! Lite korthårigare blev jag samt väldigt mkt blondare & jag är supernöjd!! Flytten gick kanon, och allt är inrett & iordningställt i Adams lgh me! Så fruktansvärt skönt! Nu behövs bara en ny Tv-hylla, för Adams är superful! Hehe, en sån där flyttahemifrånsingelkillehylla ni vet! Så i gårkväll blev det plocka iordning & en supermys kväll! Hur skönt som helst. Så nu bor jag hos Adam på heltid & vi ska spara hur mkt pengar om helst! Har till och med bestämt oss för en utlandsresa redan nu i maj. Jag är faktiskt riktigt nöjd & glad att de tjatade så på mig & att jag var totalt vansinnig över att flytta in i gettot, men när man tänker på ur mkt pengar som kan sparas så är det värt varenda minut i gettot!! Nähä nu ska jag se om jag kan få liv i min darling för att sedan fara till Ikea på jakt efter en Tv-hylla!

Äventyr a la Växjö

I fredags bestämde vi oss för att unna oss en liten mysig tripp till Växjö, innan flytt & tipprace. Vädret är kanon, vi är på shoppinghumör båda två, allt är perfekt hel enkelt. Kör dit, hittar en parkering mitt i city, har inte hänt på mååånga år att man har sån tur. Spanar efter ett grymt matställe, slutar med ett kinahak, knyckte en resekatalog på vägen. Så vi sitter & avnjuter en hyfsat kinabuffé och bläddrar i vår katalog. När maten är uppäten & vi är supermätta börjar shoppingmarathonet! Fast det slutar bara med en svart tröja som Adut lyckats krympa samt en svart klänning på gina tricot. Sen går vi mest och spanar lite på fina prylar. En supermysig dag helt enkelt. Som snabbt förändrades til ett rent helvete! När vi sedan vandrar tillbaks till bilen för att åka hem funkar det inte att låsa upp dörren med låsblipparen, helt omöjligt! Och på min bi finns det bara nyckelhål i en dörr, vilken det har varit inbrottsförsök i och man kan ej öppna med nyckel! Jaha tänker vi, vad i allsindar gör vi nu?! Springer till en skomakre/låsgrej & ber att han byter batteri, att tillägga är väl att kl nu är tio i sex!! Återvänder efter en kvart & nyckeln är fxad! Överlyckliga springer vi tillbaks till bilen men ingenting händer!! Många bud kommer inom en kort stund: ring polisen, krossa en ruta, värm nyckeln, ring en bärgare, byt håll på batteriet. Jag samlar mig tillslut i kylan & ringer en bärgare, att tillägga nu är väl att vi stått ute i ca 1 timme & frusit! Bärgaren kommer & försöker få up  dörren med nyckeln, vilket är omöjligt! Slutar ned att han bryter upp dörren med ngr slags luftkuddar & sticker sedan in en ståltråd för att trycka på låsauppknappen. Och bilen öppnas! :-) Vi är räddade till en summa av 950:-, tur att det inte blev ngn dundershopping i Växjö! På hemvägen ringer bror som forskat lite på internet om varför det inte funkade när vi bytt batteri, och det visade sig att man va tvungen att låsa upp bilen inom 60 sekunder annars raderades minnet ut & man va tvungen att koda om nyckeln, vilket man gjorde genom att sätta nyckeln i tändningslåset & trycka på låsknappen i 5 sek & sedan öppna dörrarna. Detta provade vi när vi kom hem & det funkade, så nu är allt som vanligt igen! Händelserik & väldigt kall tripp till Växjö blev det iaf.  

Alldeles alldeles underbar helg <3

I lördags va det ju som sagt alla ♥ dag, och jag fick världens finaste blombukett samt choklad & en superfin kärleksförklaring. Älskling, du är alldeles för underbar! Av mig fick han jeans, tröja & kalsonger samt en kärleksförklaring. Fast säga fina ord till varandra är vi nog bäst på, för det gör vi jämnt. På kvällen sen gjorde vi oss fina & åkte för att avnjuta vår romantiska middag på stekhuset, i form av vitlöksbröd, räkor i vitlök & oxfiléplanka. Otroligt mumsigt & förbannat mätta åker vi därifrån för att hämta Björn & Jessika för lite melodifestivalengloende på kvällen. Lite sällskapsspel hann vi såklart också med, jag & Jessika sög tyvärr :-(
På söndagen unnade vi oss en ordentlig sovmorgon & massa mys i sängen. Vid tretiden va det dags för Calmare spa & bad i den underbara poolen samt basta. Hur mysigt & skönt som helst. En riktig superhelg med andra ord!





mina fina blommor




Björn & Jessika




superpoolen




Jag njuter




14 februari

Då är det alla ♥ dag! Undra om jag får ngr blommor av min älskling? Vi ska iallafall käka en romantisk middag på stekhuset ikväll, det ska bli supermys! Jag bokade först kl 20, men kom sedan på att det förbövelen är melodifestivalen ikväll så jag ringde & ändrade till 18! :-) Melodifestivalen får ju inte missas, speciellt inte när EMD & Måns Zelmerlöv är med!
Kors i taket, nu vaknade min älskling alldeles själv utan att jag väckte han, vad har hänt? Igår jobbade jag en liten sväng, va färdiga vid 21 som tur va, annars jobbar vi ju till 23.30. Pös iväg en stund från jobbet för att visa bilen för en kille. Tänk er, min guldbil ska säljas! :-( Nu blir det enbart cykel ett tag! Hur ska det gå? Har även tagit mitt förnuft till fånga & ska säga upp min lägenhet, finns ingen anledning av betala 7000:- i hyra & ca 2000 i uppvärmning/el i månaden när jag aldrig är där. Jag får helt enkelt bo i gettot & SPARA massa pengar till Adams lägenhet är klar & vi kan leta efter en gemensam bostadsrätt långt ifrån gettot! Nähä nu ska jag leta frukost, är hungrig!



Flitig tisdag

Idag va jag & min älskling uppe tidigt & simmade. Så duktiga vi har blivit, dock blev det väl kanske inte överdrivet mkt träning för min del. Adut blir nämligen helt slut efter ungefär 2 längder, (jag simmar normalt ca 40) Men lite ger det väl. Åkte vattenrutschkanan ngr gånger & njöt i varandras armar i bubbelpoolen. Jag har faktiskt blivit så duktig att jag cyklar fram & tillbaks till jobbet om dagarna på min alldeles nya cykel! Bra går det, fast cykla är faktiskt lite ansträngande, speciellt när man som jag är livrädd att cykla i mörkret & cyklar för brinnande livet! Imorgon ska vi pallra oss upp tidigt på morgonen & gå till gymmet & träna. Ett nytt nyttigt liv har börjat & en början att försöka få bort bullarna! Fast på lördag på alla <3 dag ska vi faktiskt unna oss en riktigt god middag på stekhuset, sen på söndag blir det mys i bubbelpoolen på Calmare spa. Synd att lördagen förmodligen va bokad. Men skit samma vi kan ha lika mysigt på söndag! Nähä nu väntar "Bolt" & sömn för att jag & min kropp ska orka upp tidigt imorgon!
Natti natti

Sovmorgon

Idag klev vi inte upp förrän 13.30, jag trött & fortfarande dunderförkyld & Adam bakfull & huvudvärk sedan gårdagen. Åkte en sväng till Media Markt & köpte "Sunes jul" & handlade på Citygross, för ikväll blir det tacos & mys till första deltävlingen i melodifestivalen. Så skönt att bara vara hemma & mysa med varandra. Har varit mkt härj på sistone.





Galet galej hos fam Sjöbäck

Igår bjöd jag & Adut in oss hos familjen Sjöbäck i Ljungbyholm. Redan innan vi åkte visste jag att det skulle bli en heltokig tillställning, och mkt riktigt så blev det! När vi möter paret i dörren öppnar lilla Isac, hur glad som helst & Mattias kläcker ur sig: -Det här är Isac & han är bög. Fan va vi skrattade! Isac är nämligen lite små förtjust i handväskor & klänningar mm. Efter lite husesyn bjöds vi på kcklingenchiladas & herregud vilken mästerkock du är Anna, riktigt gott va det! Efter maten blev det vilda disskusioner om hus, konstiga jobbtanter, barn mm. LekAdam & Isac kom mkt bra överens, som alltid när Adam är i närheten av barn.




lilla stålmannen Isac




Adam & Isac bakar


Efter lek & bus somnade Isac & vi började kvällens spelande i form av "lika par leka bäst" vi va lite grymmare än paret Sjöbäck, men de va oss hackihäl hela tiden.




Anna sitter & funderar på om hon skulle kunna få Mattias att gå klädd i lack & läder.

Mkt kul hade vi när vi spelade & lång tid tog det, för det blev många heta disskussioner under spelets gång! När vi tillslut tröttnade på det fortsatte spelandet med Adams favvis spel "Scattergories" i det va Anna grymmast.




Här blev det lite killarna mot tjejerna gnabb, jag & Anna höll ihop om våra ord & grabbarna tyckte såklart att de va felaktiga! Efter ung 8 listor började klockan närma sig 03 & grabbarna va både glada i hatten & trötta & började berätta roliga historier för varandra. Mattias börjar med ngr "alla barnen" Alla barnen simmar & leker i bassängen utom Lotten för hon ligger på botten! Adam skrattar så han kippar efter andan tillslut! Humorn är vid detta tillfälle på mkt hög nivå! När Adam sen började berätta sina historier, så roliga att han knappt kunde berätta slutade det alltid med att han glömt bort hur de gick! Haha ditt knasöga!





När klockan sedan slog runt halv 4, kände jag att både John blund & min sjukdom tagit över & det va dags att åka hem för lite sömn.




sliten som attan


En mkt trevlig kväll va det iallafall med enhel del skratt, Adam hade inte haft så roligt på väääldigt länge sa han. Men i närheten av dessa underbara människor tror jag att det är omöjligt att ha tråkigt!

SnorJosse & massage

Idag har jag härjat som tusan på jobbet, snorig & febrig & dan men riktigt duktig har jag varit & skött mig alldeles själv! Känner att jag börjar få kontroll över det mesta nu. Känns riktigt nice måste jag säger, slipper jag springa efter som en liten hundvalp hela tiden! Klockan 15 idag hade jag en massagetid bokad på Calmare Spa av Jonas. En riktig dunder massage på 50 min. Så duktig va han, men väldigt pratglad, men det tackar ju inte en minst sagt lika pratglad Josse nej till. Låg där med huvudet i hålet & försökte snörvla så tyst det gick men inte så snoret rann på golvet! Hehe, en riktigt snoris har jag blivit! Fast de är de flesta på jobbet just nu, så det är väl inte så konstigt. Pratade med denna männsika om allt man kan tänka sig, så nån lugn & avslappnande massage blev det ju inte. Men prata är ju alltid trevligt! :-) Vet inte riktigt hur vi kom in på det, men tror att vi pratade om att det är jobbigt att flytta. Då berättade jag om min lilla skosamling på sisådär 100 par skor! ;-) Denna massageJonas slutade då för en stund att knåda min onda rygg & sa att han just fick en chock! Hehe ooops, sorry Jonas. Han blev helt fascinerad över detta & kunde inte sluta prata om det. Men va har du alla skor till? Hur många står framme? Använder du alla? Jag brukar inte berätta för kunder om kunder, men det här måste jag nog berätta sa han! :-) Haha, Jonas va minsann en rolig prick & massagen va gudomligt skön, så det blir en repris om en månad. Hoppas att jag har hunnit uppdatera min skosamling till 101 par då!  hehe. 

Obeskrivlig smärta

I lördags bestämde jag & Maria oss för att åka på en föreläsning om Restylane på Skansen spa i Färjestaden. Detta besök resulterade i obeskrivlig smärta, 1600 kr fattigare & en riktig pussmun! :-) Jag lät en dam vid namn Eva spruta in 1 ml Restylane i min under/överläpp. Vilket tydligen va det värsta man kunde göra i injektionsväg i ansiktet & det va det vill jag lova, trots emlakräm i mängder runt hela munnen. Har nog aldrig kramat någons hand så hårt som jag kramade Marias när denna sprutglada kvinna stack mig hur många gånger som helst i läpparna. Det visade sig ju såklart att hon inte hade ngr 0.5 ml sprutor med sig utan enbart 1 ml. Men det gör inget, jag sprutar in 0.5 ml sen slänger jag resten sa hon. Men när hon väl började slutade det med att hela sprutan va tömd. Kostade egenligen 3500:- men jag fick bara betala 1600:- & jäklar va nöjd jag blev! Nu har jag ju faktiskt en överläpp! Svullen, kolsvart runt ögonen & riktigt öm återvände vi hem till fastlandet & jag hem till min darling, som tyckte att det va jättefint.




en svullen & blodig läpp från igår.










En svullen bild på läpparna idag




en bild på min i stort sett obefintliga överläpp

Aktiv söndag

Söndagen börjades med en riktigt ordentlig sovmorgon till 13 tiden. Gud va skönt & välbehövligt efter lördagens/kvällens härj! Sen storstädade vi hela Aduts lägenhet & jag fick ett infall & tingde min snälle far som kom & hjälpte mig riva ut tre skåp i köket för att sedan srälla de nya kyl/frysskåpen på plats. Herregud va fint det blev. En kanon söndag, med riktigt mkt aktivitet! Tokduktiga va vi!

Lördag

Lördagen spenderade min älskling i Vassmolösa spelande fifa tillsammans med Martin & fler speltokar. Hämtade honom där innan färden mot Ugglerum & mys hos Maria & Wille. Himla trevligt hade vi, mumsade ananaspaj med glass & massa godis. Jag & Maria lirade lite Wii medans grabbarna spelade lite cs. Fan va jag sög i bowlingen, Maria va riktigt grym! & ett mkt gott skratt fick jag dessutom när Maria skulle boxas, fan va kul det är att glo på! Svettiga som få efter två mkt intensiva boxningsmatcher fick vi bege oss ut i kylan med hundarna för lite avkylning. Sen blev det en bowlingmatch med grabbarna, jag tror fan att jag förlorade den med. Vad har hänt med min bowlingarm? Sen skulle vi lira något krångligt kortspel som jag aldrig riktigt hajade, detta resulterade ju såklart i storförlust för mig & Maria. När klockan slog ca 02 begav vi oss hem för lite bus & sömn jag & min darling. En riktigt trevlig lördagkväll va det iaf i mkt trevligt sällskap, det får vi göra om kompaniet!



RSS 2.0