Svininfluensa

Nu har jag äntligen vaknat till liv igen efter åkommorna av det dumma vaccinet. Kunde knappt röra min stackars vänsterarm samt fick världens kramp i magen. Inte ett dugg kul, men nu är jag pigg igen! Helgen har bestått i att tapetsera Pix rum, rödtapet med rosa prickar på en vägg, så nu gäller det att det är en liten tjejsing som hoppar ut om lite drygt 2 månader. Allting såg bra ut på besöket hos bm idag. Fick 3 nya tider & den ena innehöll en ny glukosbelastning farao att jag ska behöva va med om detta helvete en gång till! Usch, men men är lika bra att bita i det sura & fixa det, vill inte drabbas av graviddiabetes på ngt sätt. Morgondagen bjuder på besök på förlossningen, & på torsdag är det dags för tandläkaren. Känns som att varenda vecka framöver är rödprickad i kalendern. På lördag bär det av till Sthlm för takida & mys på mysigt hotell. Ska bli helt fantastiskt! Hoppas bara att valrossen orkar med en runda på staden. Börjar bli tung & klumpig nu.
Nähä nu får jag väl ladda inför ullared. :-)

Lördag

Sitter hemma & mumsar maltesers & lyssnar på musik efter ett superrens i vår klädkammare. Riktigt stolt över mig själv! Älsklingen min är & lirar poker hos Robban. Undrar vad kvällen har att erbjuda för min del? TV & mer maltesers? Ännu mer rensning? Får se vad jag hittar på, men lutar nog mest åt soffan & vila både min rygg & min mage.

Pysselsöndag

Idag tog vi en välförtjänt sovmorgon & klev inte upp förren halv 12. Åt god frukost & bara mös tills mannen skulle iväg & glo fotboll. & då passar jag minsann på att pyssla lite.




Det grisrosa kaklet i badrummet ska bytas ut lite lätt med turkos & svart kontaktplast, börjat lite med den turkosa.




Jag har även gett mig på att sy en egen mobil till lillskrutten. Ska bara sätta fast lite snöre & grejer i den så är den klar! Nästa syprojekt blir en vagnsleksak.




Jag har även målat klart en tavla till skruttens lilla rum & påbörjat en annan.




påbörjad men långt ifrån klar!


Nu ska jag återvända till plasten i badrummet så det blir klart innan läggdags, för imorgon är det tidig morgon & besök hos barnmorskan.

God middag i trevligt sällskap

Lördagen bestod först i jobb för min del, jobbade mellan 06-13.30, gick hyfs faktiskt. Efter det var det städ som gällde & förbered & tillfixning inför kvällens efterlängtade middag med Karro & Mattias! Alldeles för länge sedan vi träffade dem. Vi åt god mat, spelade kort & bara mös. Hur trevligt som helst! Hoppas bara att det inte dröjer så här länge tills nästa gång vi ses.

Fredagkväll

När jag jobbat klart i fredags & åker jag för att handla på Maxi, fruktansvärt mkt folk & jag är trött & sliten & vill bara hem. Åker förbi måla & Hagbloms för beställning av tapeter, inhandling av färg & kontaktplast. Skyndar mig hem för att äntligen krypa ner i soffan tillsammans med min älskling & mumsig bröllopsfilé. Men vad möts jag av då när jag kliver innanför dörren? 
Jo, Adam med strykbrädan & järnet i högsta hugg! Du, frysing? Kan du stryka lakan & göra din snygg & platta håret för vi ska ta kort! Hm, inte precis vad jag är sugen på. Men hugger strykjärnet & stryker hans lakan som ska upp på väggen, gör min snygg & intar pose i Pixies rum för nu skulle det tydligen fotas ordentligt!

& nu efteråt måste jag väl ändå säga att jag är väldigt glad att jag motvilligt ställde upp på detta trött & sliten som jag var. För gud vilka fina bilder det blev!





























Några av dem är redan iväg skickade för förstoring! :-)

Kvällen fortsatte med god mat, idol & mys i soffan. 


RSS 2.0