Trogna läsare

trots urusel uppdatering. Det var så länge sedan jag loggade in på blogg.se att jag knappt kommer ihåg mitt lösen. Haha! Jaa vad har hänt sen sist da? Hmm massa grejer kam jag tro, vår riktiga dator är paj. Lillhuliganen drog ner den ifrån vårt barbord rakt ner i golvet så hårddisken kraschade. Vilket betyder att ALLA bilder på vår lilla skrutt är borta! Tur att jag har de bästa här i bloggen iaf. Ska spara den där gamla hårddisken i garderoben tills vi vinner på lotto :) då kan vi lämna in den.

Vad kan mer ha hänt da? Vi har börjat jobba båda två så nu ses vi enbart på helgerna & det är TRIST vill jag lova! Saknaden är enorm ♥ & helgerna går alldeles för fort!

Här hemma grejar vi lite som vanligt, gjuter egna plattor till parkeringen, sågar & röjer i trädgården, har köpt ny ugn, sen håller vi på med Pixies sovrum. Hon ska få ny säng, vi har lyckats byta till oss en ny garderob till henne så hon får plats med alla sina kläder. Den har jag kämpat med att slipa & måla, vi har även fått tag på en skolbänk som ska slipas & målas. Skötbordet ska bort för nu är lille fis en stor tjej! Mkt projekt som vanligt :)

Nähä nu ska jag greja lite & fixa några mackor till mannen som kommer hem seeeent ifrån jobbet. :(

RSS 2.0