Juldagen

Juldagen spenderades hemma liggandes mysandes ätandes gloendes på film i soffan. Karro & Momo va på besök & brudarna bytte julklappar med varandra. Jag fick en alldeles superfin rosa hockeybag & Karro fick ett halsband med texten: Beautiful angel. Supermysig dag fast otroligt slitna sedan gårdagen va både jag & Karro & somnade bredvid varandra i soffan medans grabbarna spanade på "you me & dupree" Va nog första året på mååånga år jag inte trängdes på något svettigt dansgolv samt antingen vandrade hem eller väntade i ett antal timmar på en taxi som dessutom kostade galet mkt mer än normalt. Men det funkade ju det här med.

Julafton

Förlåt folks för otroligt dålig skrivning i bloggen! Men nu jäklar ska jag dra ett race med mkt smaskig information ska ni veta! :-)
På julaftonsmorgon kastade jag mig över min darling iklädd en liten sexig julklänning, så fort har jag nog aldrig varit med om att han vaknat! ;-) Det kanske är sexiga outfits jag ska väcka honom med istället för isbitar på morgonarna? Jag fick mig iaf också en överraskning, nämligen "Rambo" i en liten röd rosett & massa grädde! Hehe. Öppnade även varsin morgonjulklapp, jag fick en kostym eller vad man kan kalla det till min laptop & Adam fick en ny jumper av mig! Efter den mysiga morgonen gjorde vi oss fina & begav oss till bror, där han står halvklar med rakapparaten i handen & säger lugnt: -Men syrran, jag räknade med att du inte sulle vara i tid så jag började nyss! Va fan, det är lustigt! När jag för en gång skull är i tid, då är det resten av familjen dryg som ska söla. Kom dock iaf bara en kvart försent till pappa & co. Där åts det mat i stora lass, det va faktiskt väldigt gott, jag som inte är super förtjust i julbord. Sen mös vi lite & lyssnade som vanligt på Lasse Stefanz & denna gången julskivan faktiskt, sen blev det såklart en vända med Smokie me! Samtidigt va det julklappsutdelning, jag fick ett jättefint halsband av min darling med texten: love forever. Robban fick sin jävla hävstång eller vad man kallar det som genast skulle prövas, dock fick inte grabbarna grus till det riktigt ordentligt första fösöket, så när tjockis bror hänger sig i stången trillar den såklart ner & Robban slår den rakt upp i hakan & får en super bula samt ett jätteblåmärke! Klant! Av pappa & Britt fick vi varsitt presentkort på Ikea & av bror & Malen ett resepresentkort.
Mkt trevlig tillställning som avslutades nångång runt sextiden för vidare färd mot Ljungbyholm.




Morgonens outfit




Outfit nr 2




Grabbarna & snysan myser i soffan




Bror lycklig som få innan han slått i hakan!




Pappa & Britt glada för sin julklapp som bestod av en hotellnatt i Helsingborg.


När vi anlände till Ljungbyholm började vi med julklappsutelningen nästan med engång. Mattias va väl otålig! :-) Adam & jag fick hur många klappar som helst så vi måste ha varit rikitgt snälla! Jag fick ölglas, vinglas, knivar, en rosa lampa & ett antibarnpiller av mammut & papput. Av älsklingen fick jag en röd vetekudde som var som ett hjärta med texten älskling på. Av Henke fick vi en toast. Adam fick en dammsugare BRA! Tofflor, strumpor, jeans, en tröja, en evisp, tvättmedel & sköljmedel & enmassa verktyg. Av Goffe fick vi alla varsin lott & både jag & Adut vann på våra. Både tur i kärlek & tur i spel, det är inte dåligt! Efter julklapparna spelade vi lite spel & sen åt vi massa julmat igen! Mums mums! Grabbarna slogs som vanligt om äggen!




Glad över mina klappar




Momo glad för sin tång




men ännu gladare för sin tumstock




fast mest glad blev han nog ändå för skruvdragaren




En supernöjd Henrik för sina 10-min racerbilskörning




Mammut & papput blev överlyckliga för sin helg på Ronneby Brunn!




Så här arg blev Zera när hon såg Alice


En alldeles underbar jul med hur mysiga människor som helst va det!

Bingo-lotto

Imorgon bär det av till staden för fix av de sista julklapparna, tror nog bara att det är bror som saknas & har ingen aning om vad som ska köpas. En grej är fixad men måste fixa ngt mer. Imorgon på kvällen ska vi till Elle & kompani & spela bingo-lotto & byta julklappar. Det ska bli mysigt, länge sen vi pratade ordentligt nu när vi jobbar på olika skift & bara ses 15 minuter varje dag, när vi normalt sett är vana vid att sitta & tjattra med varandra 8 timmar om dagen. Har många smaskiga & sjuka historier att berätta. Hehe :-) Nähä nu väntar sängen med alldeles nya lakan!
Tjingeling

Köttbullsfixande

Idag har jag varit en runda på Ikea & handlat lite nya lakan, en lampa & en hylla till Aduts lägenhet. Sen va jag på Maxi för att köpa ingredienser till köttbullar, attans va folk det va. Kom inte fram någonstans. Men köttfärs det fick jag tillslut! Så idag har jag & Adut spenderat ett antal timmar framför spisen görandes köttbullar till julafton, för det är ingen jul utan hemgjorda köttbullar!



Varsin bytta gjorde vi & detta är mina mästerverk, runda som pingisbollar sa Adut.




Adut va ngt missnöjd över sina & tyckte att de liknade platta badbollar, men jag tyckte att han gjorde ett strålande jobb!




Sen kom det andra paret på besök för att låna bilen & köpa en jylgran som Karro sa!

En toppendag har vi haft, trots din julklapp Martin! ;-)

Städning & julmys

Igår va pappa & Britt här en stund för en hjälpande hand med duschstångsmontering & taveluppsättning samt att jag skulle göra Britt fin i håret. Efter besöket åkte vi en sväng på diverse olika julklappsuppdrag & sen hämtade vi julsakerna i min lägenhet. Sen åkte vi till blomsterlandet en runda för köp av hyacinter, det är jul tycker jag så det va vi tvungna att införskaffa oss. Då passade även Momo på att överraska Karro med att köpa alla grejer till julgranen, hon ville så gärna ha gran fast samtidigt tyckte hon det va liite onödigt & dyrt. Gissa hur glad hon blev sen på kvällen? Efter alla uppdrag åkte vi hem för ett superstädmaraton, hur fint som helst är det här nu & julstämning till tysen trots att marken inte är vit! Granen kläddes & vi hade hur mysigt som helst. Sen när vi va nöjda & glada över den fina lägenheten lagade jag lite mumsig mat & vi glodde på "tomten är far till alla barnen" En riktig supersöndag helt enkelt!




Fullt koncentrerad på att försöka veckla ut alla grenar!



Den nya fina tavlan i bakgrunden.




Massa mys & kärlek hanns också med under pyntandet



Vårt fina mästerverk på plats!



Lillesnys va också med & donade


BuS

Kom nu min tok så ska vi busa ;-) 




kÄrLeK

Bilder säger mer än tysen ord:






Har levt med dig i 3 månader & 9 dagar, de bästa 99 dagarna i mitt liv. Ser fram emot hur många tysen dagar som helst med dig. Två underbara barn vid namn Kevin & Mollie väntar samt ett dunderbröllop i Momos hall! ;-) Men först en jul vi båda sent ska glömma ;-) det ska bli hur underbart & mysigt som helst att fira jul ihop med dig. Visserligen är ju varje dag underbar & mysig med dig! Du betyder fruktansvärt mycket för mig & jag älskar dig otroligt mycket. <3


Du är så söt när du ler
Du är allt om inte mer
Du är det finaste jag har
Vill alltid ha dig kvar
Du är min ovärderliga skatt
Du är den jag drömmer om varje natt
Du är det bästa jag vet
Ska älska dig i oändlighet


Hur kunde jag glömma?

Har ju ngr fantastiska bilder på det mästerliga julgodisbaket! :-)




Här tillagas den supergoda kolan




Här står jag för rörandet i grytan




Så här smarrig såg smeten ut




Alla stufs som behövs för ett lyckat julbak




För att baket ska bli fulländat krävs mkt julstämning & det hade vi!




Även om inte lilleSnys va såå lycklig för sin nya huvudbonad!

Mittinattenjulgodisbak

Nu har jag & min fantastiske vän Karro precis avslutat ett mittinattenjulgodisbak som bestod av dajm, supergod kola & rischoklad. Det enda vi vet till 100% som blev bra är rischokladen, de andra ligger i kylen på svalning så de får vi provsmaka i morgon. Hanarna är kvällen till ära på jobbet & dricker öl & avskedar MP som ska sluta. Undrar när de tänker komma hem? De som bara skulle stanna en liten stund! Den blev visst lång! Imorgon bär det av mot staden igen för den sista julklappshandlingen. Jag & Karro ska försöka hitta ngt till manspersonerna. Om de förtjänar något vill säga!? Nähä nu ska jag nog kolla om jag kan spana på sista avsnittet av "Svensson Svensson"
Natti natti

Julklappar

1½ intensiv timme på stan & nästan alla julklappar är klara! Wiie, va duktiga vi är! Visserligen hade vi inte så många att handla till men iaf. Nu slipper vi fundera på det mer. Imorgon ska jag rusa runt & leta efter en röd julklänning om det kan tänkas finnas ngn sådan i denna stad. Nähä nu väntar jobbet!
Tjingeling

Tidig morgon

Idag bär det av mot stan för inhandling av ALLA julklappar. Har bara fixat en till Karro, som jag visst inte skulle köpa till hade vi bestämt i fredags. Haha typiskt mig! Adam har jag haft flera grymma ideer till men ingt verkar bli som jag tänkt mig! :-( Hoppas att jag kommer på den bästa innan det är försent! Idag är det förhoppningsvis min sista arbetsdag innan ledigheten som varar till den 12 januari! Idag blir det smörgåstårta & julklapp på jobbet, undra vad vi får? Imorgon ska jag fixa naglarna & gå en vända på stan med Karro & se om vi kan hitta ngr prylar till våra hanar. Samt en julklänning/nyårsklänning för min fina svarta sidenklänning va inte i sin rätta storlek när jag öppnade tvättmaskinen, trots att jag tvättade den i 30 grader som det stod. Josse blev mkt ledsen! Nähä nu ska jag försöka dra upp Adam ur sängen för nu MÅSTE vi snart åka om vi ska hinna nånting denna dag!

Ensam & övergiven igen

Nu sitter jag här alldeles ensam i soffan & har plöjt igeom ett antal avsnitt av "Svensson Svensson" himla kul serie det där. Adam pös på paintball precis när min monsterlyxiga söndagsmiddag va färdig. Den bestod av kycklingfilé, hemlagade klyftpotatis & morötter, guacamole, sallad & hemfixat vitlöksbröd. Precis när detta lyx va klart säger gossen min: -nähä babe de är här nu, jag måste dra! Kul tänker jag & parkerar mig i soffan med laptopen placerad mitt framför ansiktet, min nya underbara vän & äter mitt lyxkäk alldeles ensam gloendes på Svensson svensson. Gott va det vill jag lova. Jag åt som aldrig förr. Hoppas att min kärlek snart anländer så vi kan börja vårt julgodisbak. Rischoklad, chokladkola, daim & fudge ska vi joksa ihop. Så sängen väntar nog väldigt sent i natt tror jag! Tur att vi inte börjar förrän 2 imorgon! Tjingeling

Dryge jävel

Nu sitter jag här i min ensamhet & letar julgodisrecept medans min andre hälft sitter klistrad famför datorn & vägrar lyssna på sin dam! Jag vill baka & det är nu!!

Söndag

Denna dag ska spenderas framför spisen i köket. Adam & jag ska nämligen baka julgodis! Så mysigt ska det bli. Resten av dagen blir inte lika mysig, för då ska det tvättas, gibbas & liras paintball. & jag ska försöka pallra mig iväg till gymmet. Undra om jag har den disciplinen? I morgon börjar den sista arbetsveckan innan ledigheten som varar till den 12 januari! Fasen så gott, fatta hur många dagar det är! Dock är det inte lika många dagar till julafton, närmre bestämt 10 stycken & jag har inte köpt en enda julklapp. Men har nog de flesta uttänkta i min skarpa hjärna så det är bara att få tummen ur röven & börja inhandlingen & inslagningen av dessa klappar. Julen kommer nog spenderas en stund hos far på dagen sedan kvällen i Ljungbyholm hos mammut & papput. Dock kommer inte andra halvan Drevfors vara fulltalig för Karro ska sura & umgås med familjen :-( Men det är förståligt gumman eftersom du lämnar oss alla för det spanska klimatet i ett halvår! Hur ska vi klara oss utan dig? Jag kommer sakna dig varje dag, varje minut, varje sekund i ett helt halvår! Men som väl är återvänder du ju förhoppningsvis! Men tungt kommer det bli ska jag lova dig! Nähä nu ska jag se om jag kan få liv i den lille snarkande klumpen som ligger här bredvid!


Heltokig lördag

Igår skulle vi va hos paret Martin/Jennie vid så där 7-8 tiden, men drygaste & elakaste paret Josefine/Adam anländer 22.30, fy va elaka vi är! Men vi åkte hemifrån straxt efter 8. Va tvungna att fara förbi bror & Malen för ett span på julklappen de inhandlat åt mig. Tyvärr va denne elektriska apparat vit & jag både vill & har köt en svart! Förlåt babes ni får tänka ut en ny genialisk idé till kära mig! :-) Som:

* presentkort ikea
* resepresentkort
* en rosa cykel
* träningskläder
* ett koskinn (http://www.blocket.se/vi/17677149.htm?ca=18_s) som det på bilden ung, svart/vitt med mkt vitt.

sen vet jag nog inte så mkt mer.
Efter mkt prat om jul/nyår kom vi tillslut därifrån & fortsatte resan mot slutdestinationen Vassmolösa. Paret va inte jättelyckliga när vi anlände ett antal timmar försent, men kul hade vi!
Började att spela Adams favvis spel: skriva. Kul som fan hade vi & Martin den storfuskaren vann! Hehe. Efter det va det dags att lira hockeyspel, jag & Jennie va målvaktsskötare, & vi vann ganska stort! Martin va vansinnig & helt tokig & skrek åt sin målvakt: -va fan gör du? Jäkla va kul det va & gud va vi skrattade åt honom! Efter hockeyn va jag så trött att ja höll på att somna, men då va det dags för rock band, dock va det bara killarna som lirade för brudarna va för trötta! En fantastiskt rolig kväll med alldeles underbart sällskap va det iallafall! Ser fram emot fler tokiga tillställningar med er!
Bilder bjuder jag på me:




Glada miner ifrån både Finland & Sverige innan tekning.




Här började Martin sura ihop lite




& värre blev det!




Arg på sina finska spelare va han!




Matchen slutade 9-3 till Sverige




Helt inne i spelet fortsätter grabbarna en match på egen hand med brudarna som publik. Dock varar inte spelet tills något lag vann för pucken sköts in under frysen & gick ej att finna mer. Så där tog det roliga slut.




Lite gitarr/bas spel hanns med innan hemfärd!

Lördagkväll

Bakfull & dan sitter jag här & knapplar på datorn medans Adam avnjuter sömn i soffan mumlandes om någonting, vad har jag ingen aning om. Kvällen ska spenderas i sällskap av Martin & Jennie i Vassmolösa. Spela spel ska vi göra iallafall. Trevligt ska det bli! Så nu ska jag snart hoppa in i duschen & göra ett tappert försök att försöka se lite representativ inför kvällens galej. Tjingeling

Bakfull & söndergråten

Igår va det berömda jobbjulbordet. Karro & jag hade bestämt oss för en heltokig kväll med glada miner & alldles lagom fulla & tokiga, kvällen slutade inte rikitgt på det viset kan jag berätta. 

Vi panikgjorde oss i ordning för att åka på förfesten som skulle hållas på jobbet, glada & på mkt bra humör anländer vi sötare än någonsin i våra fina tomteluvor & finaste partyoutfiten. Korkar upp ngr av våra nyinhandlade julcider med glitter i & börjar inta denna goda dryck. Drar några solon på guitar hero, ngt besvikna att vi inte kunde spela ihop, men det funkade ändå. Rullar vidare in mot Harrys & det omtalade julbordet. Dock en stor besvikelse, hugger ngr köttbullar, prinskorv, skinka, senap, kroppkakor & en ägghalva. Det va de 300:- det. Mkt besvikna va vi över det dåliga utbudet på mat. Efter maten tar vi täten ut  på det stora dansgolvet & börjar kvällens dansande. Där står vi en bra stund, för att sedan gå vidare till baren för ännu en drink. Där träffar vi en grabb vid namn :kommer ej ihåg, men vi minns dock att han va född 77 & såg inte alls så gammal ut. Bubblar med han en liten stund om flottan i Karlskrona mkt intressant samtalsämne för övrigt. Sen bjuder denne man oss på shots & då menar jag inga vanliga små shotglas, utan stora jäkla dricksglas fulla med mintu & inte bara en utan 2 st! Inte konstigt att kvällen slutar i kaos. Dock har jag lite förstånd kvar i min dimmiga hjärna att jag inte dricker upp hela andra glaset, men Karro hade tydligen inte den spärren utan drack tills glaset va tomt! Karro står kvar & snackar med 77:an medan jag finner min gamla crosskärlek Mattias, bubblar med han en stund för att sedan dra med Karro ut på dansgolvet med kompaniet Mattias. Dansar där som tokar en sväng, för att sedan ramla ner för trapporna & kliva in på toan. Då börjar Karro inse att hon inte mår speciellt bra & jag går för att leta upp grabbsen så att vi kan komma ifrån detta hemska scenario. Dock finner jag inte lyckan någonstans, inga grbbar inom räckhåll vart jag än letar. Då kommer plötsligt en vakt & rycker tag i mig & berättar att min vän den andre tomteluvan inte mår speciellt bra & att vi borde ta oss därifrån på ett eller annat sätt. Finner då tillslut Momo, lite små irriterad för att inte Adam svarar på mitt sms. Han hjälper iallafall lille gumman hem & jag fortsätter letandet efter Adut. Vart jag tillslut finner honom har jag ingen aning om men arg va jag & hem ville jag, men det ville inte han. Hämtar min jacka & känner mig väldigt övergiven & ledsen. Funderar på vad jag ska ta vägen & drar upp mobilen ur min lilla paljettrigaväska & ringer en gråtande signal till Martin. Helt söndergråten & hysterisk kliver jag in i hans lägenhet & berättar hela min historia så bra det går i allt gråtande. Kände mig verkligen sviken av Adam som inte alls ville hjälpa mig hem när jag mådde väldigt dåligt. Blev bara mer & mer ledsen när jag tänkte på hur mkt jag gjort för denna människan & så får jag ingenting tillbaka. Då ringer min sanna vän Kristoffer som jag bombaderat med tycksyndommigfylleledsnasms. Hård som han är skriker han i luren att jag är värd någon mkt bättre & borde lämna denna människa fortare än blixten. & byta jobb samt tänka på mig själv i första hand, ngt jag är MKT dålig på! Tar mig sedan samman & får en lapp av Martin med visdomsorden:

Åk till Koffe imorgon
Lämna pojkvännen
Börja plugga
Kompisar & rätt jobb är viktigare än pengar
Pengar får du av att utbilda dig

Vandrar sedan hemåt gråtande & pratandes med Kristoffer hela vägen & Adam gåendes bakom. Lyckas pilla ut linserna & sminka av mig innan jag störtar i säng helt förstörd efter en mkt hård & inte alls speciellt rolig utekväll. Eller rolig va den, mkt rolig faktiskt en stund, för att sedan övergå i någon form av kaos.


Så här söta va vi iallafall i början av kvällen




Nästa gång får vi nog ta det lite lugnare med de goda drinkarna!



Stan

Idag va jag & min helgalna vän Karro på stan på jakt efter en julbordsoutfit. Letar järnet överallt, hittar en hyfsat fin klänning på Bikbok, & tänker att den blir kanon. Fortsätter letandet för Karros del, finner på vägen en massa blingbling istället! I form av rött sidenband, paljettband mm i tygaffären. Då säger Karro helt apropå när damen frågar hur mkt vi vill ha. -ta 50 meter det blir bra! Jaa det är ju sant säger jag, vi har ju inga kläder så vi kan veva in oss i bandet! Haha va damen skrattar & titta lite generat på oss, me blir det inte lite bart? Sen hittar vi strumpbyxor, väska, örhänge, spöklarm mm. Slutligen spanar vi en andra gång på H&M där jag helt plötsligt finner Karros outfit, en svart ganska enkel klänning med paljettgrejs på helt i Karros stil. Inte för fin & absolut inte för ful. Blir ett inköp. Sen fortsäter färden upp till Bikbok för provning av min klänning, då det helt plötsligt visar sig att jag har alldeles för stora tuttar! Klänningen går inte att knäppa! Attans & ingen större storlek fanns! :-( Då önskade jag för en stund att jag hade betydligt mindre tuttar! Att de helt plötsligt skulle sätta stopp för ett alldeles utmärkt klänningköp, typiskt! Så för min del slutade stadsvändan i enbart accessoarer! Men inte farao är det fel! ;-)
Ser fram emot en galen tillställning imorgon! Bilder ska definitivt tas då jag rotat fram min kamera idag!

Underbara vänner

Idag har jag varit på besök hos min alldeles underbara vän Maria och hennes tokiga dotter på vischan! Vi pratade lite skit som Evelina sa & lekte tomte. Dumma jag tänker mig inte riktigt för & skrämmer livet ur lilla Vendela när jag drar masken över huvudet! Satan va ledsen hon blev! Oops. Men för livet, stackars barn. Slutar med att jag får med mig två teckningar hem & blev av med ett helt paket tuggummi. Evelina vet nämligen att det alltid finns tunke (tuggummi) i Josses väska. Då sa hon när hon målat teckningarna -då säger vi så, du får teckningarna om jag får tuggummi, egna tuggummin. Hehe, så kul att höra ett litet barn säga en så vuxen sak! Imorrn ska jag & min underbara andra vän Karro gå en vända på stan & hoppas finna lyckan i outfitsdjungeln inför fredagens julbord! Svårt lär det bli, men hoppas hoppas!
& nu väntar sängen efter en inte såå sömnrik natt av sängbygge, attans va låång tid det tog, men nu är den äntligen färdigbyggd!
Natti natti blogghynds, nu slocknar jag!

Monstersäng

Nu har jag tvingat mannen att diska, sen ska vi snart pysa till mitt hak & mysa i den nya monstersängen som vi precis har varit & hämtat. Idag har min lille Affe fått se ljuset för sista gången, attans vad jag grät. Stackars dig min älskling. Men du va dålig & jag ville inte att du skulle lida. Vila nu lugnt i kaninhimlen

Promenad & film

Idag träffade jag min "lillasyster" en sväng, försen som vanligt hämtade jag upp henne utanför pizzan på esplanaden sen for vi till slingan på stensö med våra voffsisar. Min lilla snysa döv som hon är rymde till det andra spåret & hittade inte tillbaka, snäll som hon är satt hon där snällt & väntade på oss. Mkt trevligt hade vi & skönt va det att röra på fläsket för engång skull! Efter promenaden åkte jag till apoteket för inhandling av dunderpiller mot mensvärk. Sen pep jag in en sväng på Jula för att köpa varsin svart micro till paret Drevfors/Palmqvist, så nu är vi både ägare av varsin micro! Välbehövligt vill jag lova! Sen fick jag ett glatt samtal från en snäll hynda på Jysk som berättade att min nya säng anlänt! Yes, äntligen en egen säng, som ska hämtas imorgon! Sen åkte jag & hyrde en film som jag & Adut legat & myst till nu. En mkt bra 15-år film som Adam kallar pangpang & slåssfilmer. "never back down" hette den & va mkt sevärd!
Nähä nu ska jag krypa till kojs bredvid min älskling, för imorrn väntar jobb i ottan!

Ledig måndag

Idag är jag ledig, maskinen skule stå helt still idag & vi skulle städa. Städa har jag fått nog av här hemma & 7 semesterdagar har jag, så varför inte tänkte jag? & tur va väl det, för här sitter jag & myser i soffan & glor på "Gisslan" för övrigt en riktigt bra film & lider något fruktansvärt av hemsk mensvärk! Det är så illa att det blir svart för ögonen ibland & kallsvetten bara rinner. Många piller sväljs vill jag lova!

Gottegrottan

Det kom jag just att tänka på! Hur låter detta? Kan man döpa en godisaffär till "gottegrottan"?

Ikea & ont

Vi fann lyckan idag på Ikea, ett svart databord är inhandlat, det sista till råga på allt! & Ingen är gladare än jag, nu får jag glo TV igen! :-) Färdidbyggt & dunderbra blev det me! Så ikväll har jag legat & myst i soffan under en ny röd pläd & spanat på "runaway bride" & lidit med min magvärk som vägrar ge med sig hur många panodil jag än maler in! :-( Adam har gibbat lite förstås, va ju tvungen att gibba in det nya bordet! Sen har jag till och med fått honom till att läsa en bok! Hör & häpna folk, trodde jag aldrig skulle funka. Men nu är han som besatt av boken "Pojken som kallades det" han som aldrig läst någon bok påstår han. Men den boken är väl svår att låta bli för vilken människa som helst. Jag va så arg att jag kokade när jag sträck läste dessa 3? böcker, för det finns väl 3? Läs dem om du ej gjort det! Bra men fruktansvärt grymma böcker. Natti natti

Tokig resa

Nu är klockan halv 4 & jag och Adam sitter och mumsar frukost! Fy va dåliga vi är! Igår va vi i Växjö & på kosta outlet med kompaniet Martin & Jennie. Jag fyndade min efterlängtade handcreme som tydligen slutat säljas i Kalmar. Dåligt! Så jag passade på att köpa 2 st! Sen köpte jag 4 orangea glas. Trots att folket tyckte att det va onödigt att köpa 4 glas för 516:- när man kunde få tysen st på Ikea. Efter den låånga resan åkte vi till city gross för inhandling av maten inför kvällen. Tacomiddag skulle det bli! Mums va gott det va. Efter maten spelade vi det nya "lika par leka bäst" som jag köpte i Växjö. Attans första gången jag & Adut förlorade, men det va på det berömda fitthåret. En fråga ifrån! Typiskt. Sen tänkte vi att vi skulle få revansch i det gamla "lika par leka bäst" men även där loosade vi! Bara att inse att paret Jennie/Martin va liite bättre än oss! Men skiit i det för galet trevligt hade vi iallafall! Nu ska jag & Adut snart dra till Ikea & förhoppningsvis hitta ett databord så jag kan få kolla TV medans gibbnörden gibbar!
Tjingeling

Panikbloggande

Nu är klockan 10.17 & vi ska snart hämta Martin & jennie för färd till Växjö & Kosta outlet. Igår va vi en snabbis på stan & åt kina med kompaniet sedan en vända & letade julklappar. Dock hittade jag bara en kofta & en BH till mig själv! :-) Efter staden for jag i dunderfart till Calmare-spa för nagelfix, så nu har jag fina naglar igen! Nähä nu ska jag försöka väcka mannen i huset så vi kan käka frucka innan avresa!
Tjingeling

Blogga i sängen

Nu ligger jag här i monstersängen alldeles ensam & klickar på min nya dator :-) Min kärlek gibbar som vanligt! Så nu ska jag snart hoppa in i duschen sedan krypa till rätta i sängen igen med laptopen i knät i det nyfixade sovrummet :-) & avnjuta sex and the city filmen. Samtidigt ska jag nog mumsa daimglass som jag inhandlade när jag hyrde filmen. Imorgon bär det av till staden för spaning på julklappar. Undrar just vad jag ska köpa & framför allt vad jag ska önska mig? Idé någon? Nä nu börjar jag bli både glass & filmsugen! Tjao folks.





Is & ilska

Idag på morgonen var det en ilsken José som efter många väckningsförsök tillslut kastade is på dumma Adam! Inte ens då vaknade fanskapet till liv! Huh va arg jag va. Hotade tillslut med att åka & aldrig återvända, då efter mkt om & men pallrade sig saten ur sängen 1 timme & en kvart för sent! Gissa hur arg jag va då? Blodet fullständigt kokade i mig! Trots den dryga morgonen hann vi faktiskt måla klart i sovrummet. Så nu är det bara golvläggningen kvar! & det lär väl ta ett antal månader till om drygas får sin vilja & all sin sömn igenom. Fattar inte att han inte får nog av all sömn? Det kan man väl för tusan göra när man blir gammal & grå? Idag va vi klara vid 21.00 på jobbet, så jag bestämde mig för ett litet studiebesök på PN. Trevligt att träffa alla gamla folks igen! Nähä nu ska jag gå & prova en klänning från stylebystars.se som kom med posten idag & se om det är en keeper? Sen ska jag krypa till kojs för imorrn ska jag till optikern samt till frissan! :-)




Så arg va jag idag på morgonen!

Julbus

Undra om jag ska väcka honom på julaftonsmorgon iförd denna sexiga lilla pryl?



Pepparkakor, lussebullar & julmust

Nu sitter jag här alldeles ensam & firar 1:a advent en dag för sent i Adams kök medans han är HELT inne i gibbandet! Så bra med med egen dator & trådlöst internet, nu kan jag roa mig själv medans gibbtönten gibbar! :-) Idag har det inte hänt mkt på jobbet, gick hem vid 20 för att styra upp lite saker med Macke & huset. Har iallafall hunnit spana lite resor mellan skarvarna på jobbet, men vid jul är det svindyrt att åka så det blir nog ingen resa! Surt! Nähä nu ska jag nog snart kasta in handduken & pallra mig ifrån matbordet innan jag blir rund som en liten julgris! Sängen väntar & imorrn blir det en tidig morgon för vi ska köpa färg, måla & bygga golv! Vaknar inte Adut när jag säger till ska jag kasta is på honom! För upp tidigt det SKA han!!


     

RSS 2.0