Pooliknuffning

Under vår vistelse i Ljungbyholm passade min man på att låta mig få bada i familjen Drevfors pool!




tur att det är Adam som fryser mest!




Jag va ju tvungen att hämnas & falla rakt bakåt så han skulle få sig ett dopp till, dock va det nog jag som råkade mest illa ut & doppade HELA mig!







OJ så blött det blev!

Båtåk

Båt har vi hunnit med enhel del, passar på så fort vädret tillåter!




Adam den lyckligen chauffören




Chalisano är alltid med!




jag




vi myser




ingen värme i vattnet



Uppdatering

Jag suger verkligen på att skriva i bloggen, men har farao aldrig tid längre! Känns som att jag inte ens har tid att sova! Bara går runt & längtar efter min semester hela tiden, men nu är det snart bara 2 veckor kvar. & den ska firas i alldeles ensamhet, bara jag & Chalisano! Måste komma på något bra knep att dra mig in & ut i båten så att jag kan åka själv när alla andra ska jobba! Inte kan jag sitta i norrliden & ruttna alldeles ensam?

Lägenheten sket sig förresten, blev alldeles för dyrt för ett boende i gettot, så nu siktar iaf JAG på en hyresrätt, får se vad det leder till! Ska kolla på en på södra området nästa vecka, verkar riktigt intressant.

Midsommarafton spenderades ätandes & lekandes mitt ute i ingenstans i Trekanten tillsammans med tokiga familjen Karlsson & Drevforsarna förstås! Riktigt trevlig tillställning fast tröttheten kom krypandes framåt småtimmarna.




jag i min midsommaroutfit




Chadam posar framför kameran




jag & min nya lekvän Nils




Hela gänget




papput lär Karro hur man kastar spö




Jag drömmer mig hem till sängen!

Midsommar...

...ska firas med familjen Drevfors & Karro! i Trekanten. Hoppas på en trevlig tillställning åtminstone med vissa traditioner i behåll, som fin klänning, krans i håret, hemlagade köttbullar & tsatsiki samt jordgubbstårta! Dock inget Byxelkrok, ingen stuga, inget sjöstugan, ingen snaps till sillen & inga mumsiga fiskar. Får nog minsann införskaffa mig en rökt makrill iaf, det är mums det! Idag har vi spenderat dagen på sjön & sen på klubbhomen kastandes fresbee, jag, Karro, Momo & älsklingen såklart! Sen blev det lite jobb för min del sen lägenhetskoll! Hoppas hoppas hoppas att vi får den!! Vore sååå bra! Längtar till morgondagen & ska hålla tummarna HEELA natten!!
Tjingeling

Lääängtar efter dig!

Igår va jag en sväng hos Anna på lite party, hyfsat trevligt fast känner ju inte så många, men kul att komma hemifrån lite! Drog mig hemåt runt halv elva då kände jag att det va dags att kasta in handduken & krypa till kojs. Idag har jag spenderat dagen på Öland, närmre bestämt hos Bella. Riktigt trevligt läänge sen vi sågs! Mumsade korv, snackade bröllop & gick en sväng på köpstaden. & nu är jag hemma & väntar på min älskling som alldeles straxt kommer hem! Har saknat honom såå mkt! Sen ska vi ut till Ljungbyholm & grilla, med hela tjocka släkten, Karro har ju återvänt hem! Jippi!



 


Hemmahelg igen + firande

Helgerna försöker vi spendera hemma i lägnheten för lite bättre sömn! Igår va det firande av 9 månader tillsammans samt 3 månaders förlovning. Riktigt mys med en runda på stan samt mumsig mat & massa massa kärlek ♥ På tisdag ska vi spana på en ny lägenhet, grymt fin 3:a. Hoppas på glatt besked & lite folk på visningen! Nähä nu ska jag göra mig lite fin för kvällens galenskap! Saknar min man otroligt mkt & längtar sååå tills imorgon när jag får krama & pussa på honom igen! Du är mitt allt hjärtat & jag älskar dig så mkt!

Trött & besviken

Idag är jag sliten som tusan, sovot otroligt dåligt i natt, men beror väl på att jag somnade innan jag egentligen skulle sova. Så egentligen får jag väl skylla mig själv! Idag har jag varit riktigt duktig & simmat ngr vändor i simhallen, dock ensam för min dryge man orkade fan inte pallra sig ifrån datorn, NHL eller va fan det nu va för att göra sin fru sällskap! Dåligt!

Nationaldagen & fotboll

Gårdagen spenderades ihop med Martin & Jennie, först en tur med grillning på klubbholmen sedan fotboll i Martin & Jennies soffa. Riktigt trevlig lördag! Dock glömde vi kameran så så mkt bilder kan jag tyvärr inte bjuda på. :-( Idag ska vi hem en sväng till far & Britt, sen bjuds det på broccolisoppa & pannkakor i Ljungbyholm. Hoppas att matlusten är på plats, för det va den inte igår. Nähä nu ska jag nog väcka min man som sover såå sött! ♥

Lördag

Inatt har vi sovit hemma, skönt med STOOOR säng igen. Idag blir det en tur med båten med Martin & Jennie, ska bli trevligt! Sen ikväll skulle det tydligen vankas fotboll. Får se om det är något för mig.

Lyckorus

Studsar runt på små rosa fluffiga moln hela tiden & bara ler åt varandra jag & min alldeles alldeles underbara man!
Det finns ingen som du Adam hoppas att du vet det! Du är verkligen en helt fantastisk människa & jag är världens lyckligaste som får dela mitt liv med dig! ♥

Torsdag

& 2 dagar kvar att jobba! Hoppas på inte mkt att göra imorgon, vill hem tidigt. Undra vad vi ska hitta på till helgen? Båt kanske om fint väder! Nästa helg blir det förhoppningsvis Varberg, paintball & funcity. Kan bli riktigt skoj! På den fredagen kommer äntligen Karro hem med. Ska bli otroligt skönt att ha henne hemma igen. Undra om hon kan underhålla mig under mina 3 semesterveckor? Medan de andra två ska jobba? Hoppas hoppas hoppas!
Nähä nu ska jag väcka min man så vi kan ut & valla fläsket lite! Behövs inför beach 2009.

Ursäkta

extremt dålig uppdatering, men så blir det om man inte riktigt kan göra hur som helst & är i stort sett utan dator! :-( ni får stå ut ett litet tag till med mina kassa uppdateringar! Lite har vi dock hunnit med under vår strandsättning i ödebygden. Båten har använts flitigt de dagar vädret har tillåtit, sen har det blivit lite grillfester, dock mindre trevliga! Hoppas att helgerna bjuder på en hel del trevligare saker framöver!




grimskär




jag, en tjock mage & Alice




Momo




jag igen




Hela familjen




& så lite kärlek ♥




& en vattentokig hund! :-) 

RSS 2.0