RESAN

I fre for vi ju som bekant till Helsingör, en hel tokig resa som vanligt när vi 4 är samlade! Hämtade pappas bil i tors kväll efter jobbet. Sen paniksömn hemma hos Adut för att sedan vid 04.00 börja färden mot Helsingborg-Helsingör. Jag började köra, funkade hyfsat bra i mörkret med min dåliga syn, trött som få va jag me. Halvvägs eller nåt tog Karro över & hur lycklig som helst va jag för det, då slapp jag båtkrabbet mm :-) Hittade till båtarna galant, men va osäkra på om vi skulle ta me bilen över & det hade vi inte beslutat oss för förrän vi stod i filerna påväg till kassan för att betala biljetten. Tog ett litet varv runt planen & tänkte åka tillbaka, då vi upptäcker att man inte alls kommer ut & att det kommer mötande bilar. Oops! Så det va bara att vända & köra in i en bana för att ta me bilen över. Pappas bil är ju inte rikitgt från igår & det mesta är ur funktion så rutorna går inte att veva ner. Karro fick försiktigt öppna dörren för att fråga gubben i luckan vad det kostar. Då sticker Adut fram huvudet ifrån baksätet & vrålar: -Vad kostar det att ta med sig båten över? Haha va vi skrattar båten? Eller bilen kanske?! Det va iaf inte så dyrt, minns inte vad det kostade men vi tog med oss bilen iaf. Väl ombord på båten skulle jag & Karro byta om för att slippa strosa runt i mysbrallor. Karro som då sitter i förarstolen ska försöka krångla sig bak i baksätet, då hon sätter sig på tutan & tutar satan! Innan hon egentligen kommer på att det är hon som tutar! Hahaha! Sen glider vi in på båten & raka vägen in på dass för sminkning & lite tillfixning. Sedan börjar vansinnes färden i Helsingör, ska försöka ta oss till Obs & Maxi för shopping av öl & sprit. Först tänkte vi ta en sväng i city, men innan vi fann en parkeringsplats hände ett antal incidenter tex körde Karro en vända på cykelvägen vid busscentralen, samt en vilsefärd i skogen.




Cyklevägen med den LIIILLA skylten där förbudet mot bilar klart & tydligt står.




Vilsefärden i skogen, där vi fann en dansk tjockis med cykelhjälm på hoj! :-)
Henne jagade vi med kameran ganska rejält! På denna resan blev denna tjockis även filmskådespelare.





När vi sedan äntligen fann en parkeringsplats efter att masterbackaren Karro parkerat hur bra som helst, tog vi en vända på stan där jag fyndade ett svart diadem samt lite sprit i spritbutikerna.
Efter staden gjorde vi ett nytt försök att finna Obs & Maxi & denna gång med lycka. Där fyndade vi en hel mängd sprit av alla dess möjliga slag. Efter det bar det av mot båten igen för färd hem till Sverige igen. Sedan knapplades destinationen Väla centrum in på gps:en. Där stannade vi till för shopping. Jag fyndade ett par jeans, en batman t-shirt & en leopardscarfs på cubus samt ett par pälsiga skor på din sko & en kanoncool lampa på bolagret. Mkt bra resa med mkt bra shopping! Grabbarna tröttnade ganska friskt på shoppandet, Mattmut gick ut i bilen & Adam väntade utanför en del affärer. Hehe, grabbarna Drevfors skulle bara veta hur shoppingtokig Josse är! :-) Karro fyndade en heltokig mössa, den fulaste vi kunde hitta! Hon köpte nämligen en i Sthlm som Momo tycker är tokful så Karro va tvungen att hitta en ännu fulare. Haha! Han höll på att sätta ölen i halsen när han såg den.



Mössan på Momo.

På vägen hem stannde vi till för bajsbesök hemma hos mammut & papput Drevfors i Ljungbyholm. Mkt trevliga föräldrar de där Drevfors. Efter besöket bar det av hemåt för sömn! En lååång dag, men otroligt roligt & galet trevligt har vi haft. Men det har vi ju förstås alltid!



Paret Drevfors-Ärleskog




Lyckliga Karro som förare.




Jag & sömnmonstret Adutsson.





Kommentarer
Postat av: Adam

Galet skoj helg vi haft :D

2008-10-13 @ 00:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0