Resan del 3

Usch va dryg jag är på att skriva nya inlägg i bloggen! Nästan så jag skäms över mig själv. Men nu kära läsare ska ni iallafall få avnjuta del 3 av vår alldeles underbara resa till Köpenhamn.
På lördag kvällen va vi hemma på rummet & busade. Mattias lika galen som vanligt. Han fick för sig att vi skulle bugga i korridoren, det gick faktiskt bra. Sen kommer han på att vi ska göra något som han kallar ljushopp som han gjorde när han dansade balett. Haha! Man springer & hoppar som ett ljus. Det roade vi oss med en lördag kväll i Köpenhamn samtidigt som vi avnjöt Bacardi razz & cola blandat i en 1½ liters flaska pga av att det inte fanns ngr glas!
När vi sedan skulle göra oss lite vackra kom Mattias på att han skulle prova alla klänningar & grejer & stoppade in strumpor innanför klänningen mm. Haha va söt han va!
Senare på kvällen när vi gjort oss tillräckligt snygga & busat galet mkt i duschen bar det av till ströget för en mkt trevlig utekväll på ett mysigt hak med liveband. Josse like! Där hängde vi till 02 ungefär, en fantastisk kväll med underbart sällskap samt mkt seriöst snack. Framåt småtimmarna blev man dock påmind om gårdagens hjärnskakning & dyl samt att endel blev lite för glada i hatten & vi bestämde oss för att dra me patrasket hem. Grabbarna orkade självklart inte gå så kvällen till ära bjöds det cykeltaxi hem! Haha va kul det va, Mattias galen & skrek på sin trampare: -go forest go!
Väl hemma på hotellet skulle mansfolket busa i duschen & sprutade vatten överallt samt vandrade runt med skor i detta. M M M va kolsvart det va överallt! Mattias fick ligga på alla 4 & torka på golvet! Efter det störtade vi alla 4 i säng.
Sen kom Alen efter en stund & när man precis somnat som bäst då dyker självklart brudgänget upp gladare än gladast i hatten & börjar härja satan! Fy va trötta & irriterade vi va då. Klockan va då ca 05 på morgonen & vi skulle upp vid 08 för lite städning innan tåget!
Shit va pigg man va sen när klockan ringde, NOT! Grabbarna stöddiga som de är hade ju lovat att hjälpa till med städningen, men så blev det ju inte riktigt. Gnällde över huvudvärk! Sedan efter städning & packning bar det av till stationen för mat på Mc' Donald's & sedan tåget hem mot Emmaboda sedan därifrån buss till Kalmar.
På tåget hade vi lika spridda platser som på dit vägen så jag & Karro satt ensamma en bit ifrån övriga kompaniet. Efter ett tag hör man hur det skrattas längre fram i vagnen & man ser något som liknar en tomte ung. Självklart är det ju Mattias som sitter med mössa på & grabbarna har slitit sönder ett gosedjur som vanns på tivolit & pillat in all bomull under mössan & som skägg mm. Herre Jesus va rolig han såg ut! Efter ett litet tag hör man ännu värre liv ifrån deras ände, då har Mattias tydligen lagt av en jäkla brassare på tåget så det stinker i heela vagn 11! Killen bredvid oss satt tom & viftade med en tidning! Haha! Efter en lång tåg samt bussresa va det galet skönt att komma hem till sin egna säng & vila huvudet på sitt eget A4 papper till kudde.
Dock va det en makalöst rolig resa med fantastiskt underbara människor! Har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde denna helgen!





Hela glada gänget


   


Mattias riktigt söt i kvinnokläder





Jag & Mattias





Karro & Alen





& så turturduvorna såklart!





Mattias, Kalle & Adam på utestället





Bästis vännen blingad & fin med ett paraply bakom örat.


  

Galningen på tåget!

Kommentarer
Postat av: Marlene

Du är drygare än fårskit med dina uppdateringar Josse ;P Skärpning! :D

2008-09-17 @ 23:10:43
URL: http://marlenejansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0