Mamma & dotterdag

idag vaknade vi ganska tidigt & pappan va trött så jag & Pixie bestämde oss för att åka till simhallen & bada. Hon som fullkomligt älskar vatten tyckte såklart att det va jättekul! Mkt folk va det men Pixie skrattde & hade hur kul som helst åt alla människor. Vi mmsade pappan ifrån simhallen & det visade sig att han sovit till klockan 1 den tröttkepsen! Tur vi inte väntade på honom. Det gäller att hitta på massa bus & mys denna veckan, när jag fortfarande är ledig för på måndag börjar allvaret för min del igen! Jobb, jobb & åter jobb! Får se vad vi kan hitta på mer i veckan. Igår va det iaf bus på lattjoland. Det va roligt tyckte nog hela familjen.
Nähä nu ska jag nog hoppa på min crosstrainer ett tag för att försöka arbeta bort ALLT julgodis jag intagit under de här lediga dagarna tillsammans med mitt lilla godismonster till man! ;-)

Kommentarer
Postat av: Sofie

70 avsnitt?! Oj oj oj :) hihi. Visst är det en underbar serie! Har bara två boxar, måste köpa resten! :)

2011-01-04 @ 21:55:43
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/
Postat av: Sofie

Nu är snart andra boxen slut här hemma :/ Hade varit kul att ha alla men man har inte direkt råd att springa och köpa dem nu. Var har du hittat de på nätet då? Du får gärna skicka! :)

2011-01-06 @ 11:28:25
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/
Postat av: Caroline Westman

Svar: Ja jag har också hört att man kan ta ÄL test.. Har dock gjort tester på internet för att se när min nästa ÄL är, och tydligen ska det vara nu på måndag :D Tack för tipsen! Tack <3

2011-01-07 @ 20:50:35
URL: http://carulinenilssun.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hittar inte kommentaren där du skrev din mailadress.. men här har du min [email protected]

:)

2011-01-09 @ 12:02:14
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0