Tillbaks igen

ja nu har jag nog hållt mig undan tillräckligt! Fast å andra sidan så har jag nog inte haft tid att skriva heller. Har varit fullt upp i juletider. Med inhandling av klappar, julgransklädning, köttbullsfix mm. Men nu är ju det överstökat iaf & vi ser fram emot nyårsafton & ett nytt år!

I år bröts en tradition tyvärr, Mysan hade magont så blev ingen uppesittarkväll med familjen Skällberg, den 23:e spenderades istället härjandes på stan hela dagen för att sedan fortsätta härja med mat & fix inför kvällen med Ubbe, Tessan, Martin & Mike. Pixie fick en kassapparat av Ubbe i julklapp! När de lämnade bygget fick vi panik slå in klapparna & fixa & greja inför julafton. Tiden va ju 13.00 i Ljungbyholm så jag visste att det mesta va tvunget att förberedas dagen innan. Vad vi inte riktigt hade med i planeringen va gårdagens oväder & att hela vår "parkering" va helt igensnöad! Så efter skottande i ca 2 timmar kom vi äntligen iväg. Maten va inte ens klar när vi kom, så det gick bra tillslut ändå trots att vi kom sent.

Vi åt julmat & Pixie fick sina egna köttbullar & ett ägg & lite annat gojs & hon fullkomligt älskade det! Fast det är klart hon älskar ju allt som har med mat att göra :) Efter maten blev det Kalle på tv & efter det kom tomten. Pixie fick såååå många presenter! Fast hon rotade mest med sina gamla prylar. Hon fick sin nyårsoutfit (som är köpt innan hon föddes) tokfarmor, hon fick en skrållandocka, en docksäng, grytor, en dator, lego, mössa & hårband, en bil, en reg-skylt till sin hoj, klossar, böcker mm mm mm. Adam och jag fick biobiljetter, trädgårdsredskap, tofflor, kalsonger, mjukisbyxor, en klocka, mopp mm. Mkt bra presenter.

Efter utdelningen blev det lite buzz innan vi åkte hem trötta & slitna efter två intensiva dagar!




Pixie & farfar







Pixie gillar inte tomten...




men på avsånd går det bra!




då vågar hon tom rycka han i skägget!




hmm vad kan detta vara?

Kommentarer
Postat av: Minella

Är lilla tjejens klänning köpt på åhlens? Hur söt som helst :)

2010-12-29 @ 14:25:33
Postat av: Josse

Hej! Jo visst är den därifrån! Köpte nog den innan hon föddes tom för att den va så söt! :)

2010-12-29 @ 21:00:54
URL: http://mariajosefinececilia.blogg.se/
Postat av: Sofie

Så söt hon är! :)

När är hon född?

2011-01-04 @ 21:57:39
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/
Postat av: Sofie

Så söt hon är! :)

När är hon född?

2011-01-04 @ 21:57:44
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0