Snöoväder

Morgonen började tidigt idag, fick hjälpa en tokarg man att skotta fram bilen så han kunde ta sig till jobbet! Trots att vi skottade kl 22 igår va det ändå skitmkt snö idag. Idag har vi inte gjort så mkt, mätt ut virke till våra grindar vi ska tillverka i helgen & städat & tvättat lite grann. Ska försöka fixa & dona lite sen när mannen kommer hem. Fick lite inspiration när vi va på lekdejt hos Wilton i onsdags då han hade en bedårande sänghimmel med julgransbelysning i. Så igår blev det ett besök på ikea för inhandling av tyg till att knåpa ihop en egen sänghimmel. Med lite ståltråd, paljetter, sidenband mm ska jag nog minsann få ihop det. Bilder kommer så fort jag satt igång! :)





Igår kväll va vi bjudna på kalas hos Mika & det va en trevlig tillställning vill jag lova! Mumsig smörgåstårta & trevligt sällskap. Pixie hade extremt kul med Mikas lilla chihuahua Speedy, perfekt storlek för Pixie. Sååå synd att vi glömde videokameran bara. Smörgåstårtan va gjord på följande sätt:

måste definitivt göras ngn gång såå enkelt

hönöbröd 6 st halvmånar
2 burkar creme fraiche
3-4 msk majonnäs
1 burk? tonfisk
1 gul lök
aromat, peppar
1/2 pkt frusen dill

räkor, ägg & gurka på toppen.

Hur god som helst va den.

I helgen är vi helt lediga & hade tänkt bygga ihop grinden till övervåningen, får se hur det går. Bilder kommer om resultatet blir som vi önskat!

Kommentarer
Postat av: Maria

Å ser fram emot bilder på sänghimlen =) Vill oxå ha nåt sånt mys i lillkillens rum, behöver lite inspiration =)

2010-12-03 @ 14:49:05
URL: http://miasunset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0