Stockholm i 3 dagar

I onsdags åkte vi ju som bekant till huvudstaden för lite semester, fast så mkt vila har det nog egentligen inte varit. Har härjat med en det ena en det andra från morgon till kväll tycker jag. På vägen upp stannade vi till i Eskilstuna för att hämta en spjälsäng som vi hittat på anons, både jag & Adam va överens om att sängen skulle vara oval istället för en traditionell fyrkantig & just en sådan fann vi i Eskilstuna, otroligt svåra att få tag på dessa sängar. Men vi är nu är vi lyckliga ägare av en!


 


Efter det bar det vidare för att hämta en byrå eller förvaringslåda till vårt sovrum för täcke kuddar mm i Skärholmen, där möttes vi av en jättetrevlig familj som skänkte oss en hel kasse med massa brioleksaker & snuttefiltar & grejer som aldrig använts. Riktigt snällt!



Efter dessa turer va det dags att installera oss på hotellet "Amaranten" på kungsholmen blev det. Mkt trevligt hotell. Första dagen blev det lite klädshopping tills jag fick nog & hade riktigt ont i fötter & rygg. Efter det blev det mat på ett riktigt fint ställe ganska nära hotellet, där avnjöt vi vitlöksbröd med aioli till förrätt & sedan en riktigt god plankstek till huvudrätt. Mätte som två valrossar rullade vi hem i säng & somnade som två grisar båda två.

Torsdag morgonen bestod av en tidig morgon för i dag skulle vi iväg på ett privatbokat ultraljud på ett ställe i Sthlm, vi ville ju faktiskt se bebisen när vi fick chansen. & se den fick vi minsann, herregud vilken upplevelse & helt fantastisk personal på detta ställe. Så hela torsdagen gick vi nog bara runt och log!




Här är lille bebis 12v+2 dagar gammal.


Efter det besöket åkte vi till Södermalm en sväng & vandrade runt i lite affärer där, sen åkte vi in till stan igen för vidare shopping där. När vi sedan tröttnat på allt vandrande & jag hade ont överallt gick vi hemåt för lite vilande. Senare på kvällen hade vi bokat massage på hotellet & det va hur skönt som helst & en helt underbar tjej som masserade. Efter massagen blev det ett biobesök "Johan Falk"- filmen. Riktigt bra faktiskt, fast jag hade lite svårt att sitta still för stolarna var verkligen inte sittvänliga alls! Efter biobesöket gick vi hem för lite sömn. För imorgon va det ju faktiskt dags för hemfärd.

Fredagen vaknade vi i hyfsad tid & gick ner och åt den fantastiska frukosten, checkade sedan ut & började resan hemåt. Nu ville vi bara hem! Dock blev det ett besök på "bolagret" i ingelsta i Norrköping tror jag. Där hittade vi lite inredningsprylar & nya kaffemuggar till den nya lägenheten!

En otroligt trevlig resa med väldigt mycket olika händelser va det iallafall, inte bara shopping som det brukar vara! Det va skönt att komma iväg lite för på måndag börjar jobbet & slitet igen!

Kommentarer
Postat av: kajsa

Nybro fick det bli igen! Ni får hälsa på oss =)

2009-08-04 @ 18:51:35
URL: http://kajsacarlssson.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja men där har vi ju lilla "Kristina"...Haha

2009-08-08 @ 09:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0